返回列表 回復 發帖
tvb now,tvbnow,bttvb4 R* i2 t6 `/ P3 Q8 i% k
咦~~~~集中睇眼鼻口,真係有8分相似呀,哈哈。細佬你對眼好sharp醒。
! C7 \3 n. z$ P  `/ n) f2 c8 Y# QTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。的確,吳尊向來都有男生女相嘅格。
3 E" v, @4 h$ n+ O8 u9 E29420042942006TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# o9 y+ k$ r, M7 N
; q( L5 V% [9 \3 j4 I, Lleekwoklam 發表於 2014-9-20 03:45 PM
* E- ?$ U4 K/ V& X5 ?tvb now,tvbnow,bttvb
. }: l# S* m9 n9 K: z, {0 F1 J/ A一樣咁靚
唐詩泳又系好似守業者做埋d2打六角色,tvb真系唔掂,睇來已經定位以後d角色差唔多
thanks

評分次數

• devil2007

• timmaxsing

好好睇! 特別係主題曲和結尾曲, 係我每睇一集必听. youtube再每天必听嘉欣既大愛. 張德蘭都大過我咯仲咁好氣, 把聲同以前冇勿點變, 我覺得幾好!
3 \7 g& w* z4 e4 |" [TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。pknoface 發表於 2014-9-21 01:57 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# ?% Z$ R, K" U
係呀,我終於成首無唱錯囉。林生啲詞輝哥啲曲係正啲嘅。
敖嘉年

評分次數

• devil2007

《大藥坊》劇中其中一句話「好醜命生成」...這句話是真的話,佳期條命真是苦,真係唔認命都唔得呀!
2 {3 r7 L$ g7 R: \& }公仔箱論壇認命你就輸啦,正所謂命運在你手,無論幾辛苦都好,佳期都不會低頭,努力地向前走
...公仔箱論壇; i) ^( g  v+ J
最後期待這套勵志劇的未來發展...
《大藥坊》劇中其中一句話「好醜命生成」...這句話是真的話,佳期條命真是苦,真係唔認命都唔得呀!
! u% p7 U5 ]$ l8 x: `' v  h/ M" ktvb now,tvbnow,bttvb認命你就輸啦,正所謂命運在你手,無論幾辛苦都好,佳期都不會低頭,努力地向前走...
' ^/ |0 O& m' ^$ M8 hTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。最後期待這套勵志 ...
/ p, I4 ]! F9 |7 ~+ q# Qtimmaxsing 發表於 2014-9-23 10:29 AM
; }# Q6 d8 k! y# Ytvb now,tvbnow,bttvb係囉J神版主。《大藥坊》啲訊息幾正面,睇佳期逆境中都唔放棄都睇得人舒服,唔明點解啲人唔鍾意囉。
3 I  ?8 e0 t4 F+ n
係囉J神版主。《大藥坊》啲訊息幾正面,睇佳期逆境中都唔放棄都睇得人舒服,唔明點解啲人唔鍾意囉。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 ?7 n1 z" x: n1 m" J/ i8 @3 X2 x
leekwoklam 發表於 2014-9-23 03:21 PM
公仔箱論壇" P$ @: G3 W" g& u  `1 T+ k
* G( A& O( B% e8 |9 [( `. X5 x
因為呢個世界唔係真係咁多人係可以做得到囉... 又或者人生不如意事十常八九.. 唔想再睇咁多唔開心嘅劇.. 好似我咁.. 情願睇輕鬆笑片.. 又或用下腦睇下啲偵探推理片..
她的演技肯定的。  B7 ^0 a! H( E% E- r
www.tvboxnow.com  k# q' L+ T$ z/ Z" f0 Z
但這部戲最大的亮點反而不是主角,而是這些老戲骨短暫而瞬間綻放的演技。  I/ l# a4 y5 d& g: n* m* r
- k9 s9 Q# b% D" \
看他們戲感對放,然後中生代的演員持續成長,就算劇情不如預期精彩,也能接受了。

評分次數

• timmaxsing

' D. q! B0 j$ s2 Y! V1 Ytvb now,tvbnow,bttvb公仔箱論壇( K- S% |2 S* d. C/ [) e3 H
因為呢個世界唔係真係咁多人係可以做得到囉... 又或者人生不如意事十常八九.. 唔想再睇咁多唔開心嘅劇.. 好似我咁.. 情願睇輕鬆笑片.. 又或用下腦睇下啲偵探推理片.. ...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。" M- O/ \( c3 k+ L$ B
大文細佬 發表於 2014-9-24 01:01 AM
! m8 I9 e4 [8 A. o5 v/ _唔睇《大藥坊》唔緊要架,不如淨係睇大結局就算。公仔箱論壇& `, V0 y+ i' F) H
想睇輕鬆好笑嘢?有冇睇J-2台《海女》?
4 q. L7 p1 v7 U3 U8 ktvb now,tvbnow,bttvb

; M0 c. }0 N% }( @1 M+ u" Y; l4 \
睇左咁多集, 都唔係好明點解要有許君約 (唐詩詠) 呢個角色, 公仔箱論壇6 O" L  V2 ]1 O. Y0 B: J, E
除左俾莊繼宗利用發電報俾南京政府外, 其餘情節, 都係覺得佢可有可無
6 M- `5 V1 \1 u: z1 b7 P唔睇《大藥坊》唔緊要架,不如淨係睇大結局就算。
( z% n4 T; @/ ^+ h2 i* ~0 pwww.tvboxnow.com想睇輕鬆好笑嘢?有冇睇J-2台《海女》?
; {1 i2 L2 X5 k" G9 l$ rtvb now,tvbnow,bttvb
; ?/ J; i2 ^) L  z- b. U( t# Ewww.tvboxnow.com
2 Y( ~* L& W$ {7 M- Vleekwoklam 發表於 2014-9-24 12:59 PM
( n5 C& F+ ~/ O  R
tvb now,tvbnow,bttvb( [, I! N, a; x# ?& G+ U
如果係笑片.. 我諗我會睇.. 多謝晒
睇左咁多集, 都唔係好明點解要有許君約 (唐詩詠) 呢個角色,
- m% Z8 O) R8 ^* k  x1 p) h7 l* K) ?除左俾莊繼宗利用發電報俾南京政府外, 其餘情節, 都係覺得佢可有可無tvb now,tvbnow,bttvb( K8 Z4 a% Q; D8 S3 e
tycn3320 發表於 2014-9-25 12:47 AM
4 u/ e; f' b+ d. [$ F' F5 h8 \" {公仔箱論壇www.tvboxnow.com7 c" C& F+ O  m, A
可能仲未奸出嚟
"一元35歲就要瓜斗咯......".. 即係sad ending喇.. 唔想喊.. 唔鍾意sad ending
睇左咁多集, 都唔係好明點解要有許君約 (唐詩詠) 呢個角色, www.tvboxnow.com9 t. p7 Y) i, w+ \9 D
除左俾莊繼宗利用發電報俾南京政府外, 其餘情節, 都係覺得佢可有可無
8 m$ z8 k7 B, @TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。tycn3320 發表於 2014-9-25 12:47 AM
, J# r0 g: m" F  n* Z0 u
呢款「永遠得唔到表哥嘅表妹」係無記本類劇嘅常設角色嚟傢嘛。) V0 E7 N" i( J4 E8 |- W5 H
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件