返回列表 回復 發帖
嘉欣表現可圈可點..好看
(3)棺材內的黃浩然...外又點呢?
9 U* W2 m1 E0 j, Z! f公仔箱論壇大文細佬 發表於 2014-10-1 01:24 AM
www.tvboxnow.com. [1 Z$ `( @0 E2 K
外就陰功無比啦,呢排佢因怪病入院,雖然剛出院話冇乜事,但都冇法出席本劇宣傳,又要辭演新劇《張保仔》添........
嘉欣表現可圈可點..好看$ h9 I7 e! I4 T0 E
tb037456 發表於 2014-10-2 10:33 PM
. N: r$ i( _7 N( ?5 z; t唔好意思,"可圈可點"係唔係算讚嘅呢?www.tvboxnow.com* ?3 P" I4 D* k+ Z
係就代嘉欣收咗先啦,哈哈.......
7 o/ n: h6 R& Swww.tvboxnow.com外就陰功無比啦,呢排佢因怪病入院,雖然剛出院話冇乜事,但都冇法出席本劇宣傳,又要辭演新劇《張保仔》添........tvb now,tvbnow,bttvb/ j/ K2 h* ^% d& a9 A( ]
leekwoklam 發表於 2014-10-3 04:13 PM
tvb now,tvbnow,bttvb+ I" P+ X; H1 i0 p& @) b4 G  {7 \6 Z
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  V3 R2 n( N7 l  Y9 ^4 f. E
係喇.. 聽講佢個病好似同大長針個皇帝一樣架
www.tvboxnow.com8 e" V1 X" ~6 h9 k. x2 Y

6 v4 i2 `' M" [6 q& ATVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。係喇.. 聽講佢個病好似同大長針個皇帝一樣架公仔箱論壇9 ~% `7 [; R3 o, N
大文細佬 發表於 2014-10-4 01:03 AM
: v$ i/ t) c$ |# r) ]- dTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。係呀?唔記得晒添。www.tvboxnow.com! u' h4 [# y+ n; u( S. e" [, t0 p9 w
琴晚停播,冇得comment,有啲掛住杜茸呢個「開心菓」,佢次次出場都有笑料....
非常好看,每天追着。bb有进步
睇本劇睇到小弟開始四肢冇力同頭痛,仲有10集點捱呢?

1 j4 D2 J" O0 j+ d/ {/ _, [6 Owww.tvboxnow.com其實我明白《大藥坊》同《仁醫》唔應該直接比較,大家條「橋亅根本唔同,趣味性大有分別。
/ e) I: c- f: ]# d) r7 A3 y+ l公仔箱論壇TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 J# ?+ Z; ^" S& j% s9 V" q5 }
我實際係想話無線啲編導、編劇今次浪費咗一個大好題材啫,畢竟無線啲醫護劇一年一套嘅咋,而時裝醫生劇又已經拍到開始令人生厭嘅地步..........
4 A% {; x9 ^6 u4 w1 _www.tvboxnow.com
3 x  ?! N( {- \一句講晒:浪費咗一班好演員。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
- I7 `( _! h, q* \# u4 s5 T其實我明白《大藥坊》同《仁醫》唔應該直接比較,大家條「橋亅根本唔同,趣味性大有分別。
" a# U2 Y8 f$ m2 q+ ]TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; S  K& }' C7 K) y
我實際係想話無線啲編導、編劇今次浪費咗一個大好題材啫,畢竟無線啲醫護劇一年一套嘅咋,而時裝醫生劇又已經拍到 ...
1 L9 u0 j! _7 ewww.tvboxnow.comleekwoklam 發表於 2014-10-7 04:22 PM
5 y# s- J( g2 ]# {: ^/ p/ U/ V8 D. \
我就話因為冇競爭所以無記D編劇.編導求勿其  。如果魔童攞到牌,班友仲唔打醒十二分精神?
所以我寕願睇千奇百趣玩HIGH-D
中意本剧多过使徒行者
' r- i2 @+ f+ t- W: n0 ~www.tvboxnow.com我就話因為冇競爭所以無記D編劇.編導求勿其  。如果魔童攞到牌,班友仲唔打醒十二分精神?
1 \: L" Z" N. Gtvb now,tvbnow,bttvbmnb1123 發表於 2014-10-8 09:51 AM
公仔箱論壇5 C% v  G5 c) Z/ X+ |1 Y$ X" `# o9 f+ I
tvb now,tvbnow,bttvb! j: ~% R% q  A: t+ ^/ f
係囉,我都望港視爭氣啲,有競爭有進步,幾時都啱聽。tvb now,tvbnow,bttvb7 A7 K8 _, l2 i- q+ i$ Q" H

9 @! C" R& k- Gtvb now,tvbnow,bttvb千奇百趣玩HIGH-D好睇架?得閒睇吓先。
中意本剧多过使徒行者
$ Q4 A1 r5 |3 U, a) x& hTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。b1991 發表於 2014-10-8 01:49 PM
) B7 m/ L+ G- i3 N
使徒行者同大藥坊兩者都差不多喜愛,其實前者劇情好多沙石,唔係真係好好嗰隻囉。
thanks

評分次數

• timmaxsing

exactly, the plot is boring, 嘉欣 is boring.