返回列表 回復 發帖
www.tvboxnow.com" h5 Y" y" G$ |9 ]- u: O& c+ o
咦~~~~集中睇眼鼻口,真係有8分相似呀,哈哈。細佬你對眼好sharp醒。) X+ b4 \0 x6 h* I9 [
的確,吳尊向來都有男生女相嘅格。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* y  c1 n4 \+ y4 b
! i# ]/ W# I9 J. T4 T2942005
4 _, y% B7 o& x; C7 o( F7 wleekwoklam 發表於 2014-9-20 03:45 PM
6 {' D+ S% c: x9 q' m; x5 h/ ^/ Ewww.tvboxnow.comwww.tvboxnow.com" m) c0 P5 H) n/ {  G+ t9 H' D
一樣咁靚
6 }" j$ h% W( F6 f& N3 u1 Ltvb now,tvbnow,bttvb係囉J神版主。《大藥坊》啲訊息幾正面,睇佳期逆境中都唔放棄都睇得人舒服,唔明點解啲人唔鍾意囉。
% ~; I6 f6 f8 T9 V% _8 m& V公仔箱論壇leekwoklam 發表於 2014-9-23 03:21 PM
tvb now,tvbnow,bttvb$ \3 X# M. O  @& Y
www.tvboxnow.com1 G1 W8 l/ h; h" ^  q" w6 R
因為呢個世界唔係真係咁多人係可以做得到囉... 又或者人生不如意事十常八九.. 唔想再睇咁多唔開心嘅劇.. 好似我咁.. 情願睇輕鬆笑片.. 又或用下腦睇下啲偵探推理片..
/ C3 ?& [" F9 m' T& O( q& N
唔睇《大藥坊》唔緊要架,不如淨係睇大結局就算。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 w& f/ |# d% f2 y) ~/ H' s7 F3 |; T% b, ~
想睇輕鬆好笑嘢?有冇睇J-2台《海女》?tvb now,tvbnow,bttvb8 R2 r6 }% X" T$ ^
tvb now,tvbnow,bttvb! a+ |) o! [2 A! Q0 [8 t# S
www.tvboxnow.com/ ?7 T4 ]. }* S( L
leekwoklam 發表於 2014-9-24 12:59 PM
tvb now,tvbnow,bttvb' R0 O  I9 C# Z* F5 p0 v, L

# k# ?: l/ i" _4 ]' KTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。如果係笑片.. 我諗我會睇.. 多謝晒
睇左咁多集, 都唔係好明點解要有許君約 (唐詩詠) 呢個角色, tvb now,tvbnow,bttvb; S! x+ ]# t6 _, G3 r" s' q
除左俾莊繼宗利用發電報俾南京政府外, 其餘情節, 都係覺得佢可有可無
# }0 d4 H; M- [5 a/ E/ v/ vtvb now,tvbnow,bttvbtycn3320 發表於 2014-9-25 12:47 AM
www.tvboxnow.com" H) n6 q- b* a4 N4 ~! T3 @  P! C  E& e

" J5 W' V4 V& k) {* O/ P; |公仔箱論壇可能仲未奸出嚟
"一元35歲就要瓜斗咯......".. 即係sad ending喇.. 唔想喊.. 唔鍾意sad ending
劇情一如既往發展,今日冇乜好講,不如睇吓有關BB寫真集啲靚相補數。
8 L5 p, \7 X1 b7 r6 L$ U2946635
- u, w( ~$ }! Q' p" Q" }tvb now,tvbnow,bttvb2946638
; }" s. x" p5 ]% O1 t2 L7 g2 M, v0 \tvb now,tvbnow,bttvbleekwoklam 發表於 2014-9-26 03:49 PM
' W* F% o" G, \- ?8 h8 g( g3 T( Stvb now,tvbnow,bttvb. d- |" I* v' R9 \. U7 x6 _
可能會由廿集開始好睇番呢.. 可以多啲話題.. 同"使"倒轉
- L  ~# r4 x& B公仔箱論壇咁我寧願睇BB 奇實係冇時間,因為用咗D時間睇帖同回帖 离開香江成二十几年好多中文都唔記得晒,特別要寫廣東話
5 U$ A" i/ w3 ~( _7 B$ Tmnb1123 發表於 2014-9-27 09:30 AM
! G6 Z- J8 h& Z' q  j  m' U2 r5 m( [www.tvboxnow.comtvb now,tvbnow,bttvb+ z! ^0 Z2 s8 q$ n6 Y* Z7 S$ T
嘩.. 咁你仲係咪好思鄉呀?? 我只係幾年... 所以仲好思鄉... 不過啲港潮語已經唔識喇2 L* f- w, H  H2 d6 f5 s
我大把時間返由其朝早响學校時.. 夜晚聽睇電視
* p9 r& U! ?+ J+ Y2 H, hTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我而家好多時都係第二朝好早一路睇琴晚嘅《大藥坊》,一路又回你哋啲帖。www.tvboxnow.com5 j" S3 X# a* b+ t) a
寫緊字嘅時候剛剛睇到杜茸被打pat pat。
* M+ V$ g/ q# `" E5 N9 F2947135www.tvboxnow.com5 P- I$ l. S0 ?2 A
leekwoklam 發表於 2014-9-27 12:40 PM
/ _% B- o$ D# V% H# }公仔箱論壇
7 g& f7 [; ?/ Z, ntvb now,tvbnow,bttvb咁老比人打patpat?
% Z: ^0 W; \$ g& A6 ^5 cTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 Z! a. v* i8 O& k  l
都几思鄉嘅,挂住D老友,同學。同埋會好留意香港發生每样時事。六點半新聞、新聞透視、星期二檔案,鏗鏘集係必睇節目,tvb now,tvbnow,bttvb  W* W( M: ]9 Q5 R: A: a
所以都好多謝公仔箱論壇呢個平臺俾到我哋唔同类形嘅電影、電視節目  ...
& W; ?- R9 e& I, R# R9 X2 s% s: Ptvb now,tvbnow,bttvbmnb1123 發表於 2014-9-28 02:24 PM
tvb now,tvbnow,bttvb! u8 B4 R' b2 r8 R
公仔箱論壇; S( e5 H/ R0 x  p0 I
我都係睇香港啲新聞update自己香港嘅時事架... 近排
(3)棺材內的黃浩然...外又點呢?
/ K7 o: x# Z& X
外就陰功無比啦,呢排佢因怪病入院,雖然剛出院話冇乜事,但都冇法出席本劇宣傳,又要辭演新劇《張保仔》添........  L/ u. J4 N$ r! w2 ^
leekwoklam 發表於 2014-10-3 04:13 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: Q4 W% M( y% \) b
tvb now,tvbnow,bttvb  T! R) l$ `9 v8 B2 K
係喇.. 聽講佢個病好似同大長針個皇帝一樣架
小弟連有關本劇嘅處境笑話一個都寫唔出,可想而知《大藥坊》真係幾唔掂..........公仔箱論壇  q4 \+ T3 }4 @
因為近期劇情真係超悶...........' W& r8 i: r3 y  N; k) t
leekwoklam 發表於 2014-10-9 02:33 PM
, i2 a, |, @. K3 dTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
0 J  U" b$ M' g0 t$ {# G/ bTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我都係咁話... 兩套都唔好睇.. 以為"再"會好啲.. 但又係失望.. 不過可能"再"後勁會好啲喇... tvb一係就有前無後.. 一係就有中段前後都無..
/ ]& p9 ]5 k$ f7 j" X. s4 q. b1 @
我就話因為冇競爭所以無記D編劇.編導求勿其  。如果魔童攞到牌,班友仲唔打醒十二分精神?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 R! |' K; t& X9 _# A( Q: `/ k; N
mnb1123 發表於 2014-10-8 09:51 AM
$ J- g: t1 @. }/ d公仔箱論壇
. f5 ~( a5 @" U* {3 Q" e.. 唔知會唔會有得dl佢網上啲劇呢?
所以我寕願睇千奇百趣玩HIGH-D
& w' ]% ]% M7 swww.tvboxnow.commnb1123 發表於 2014-10-8 11:39 AM
, P( D$ S! }7 X1 M) N% _9 fTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
: G! y  S) O  l5 x0 S9 D公仔箱論壇千奇百趣玩HIGH-D同埋sunday扮野王.. 係我最近嘅主打呀
. E- i; W% e  |: YTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。使徒行者同大藥坊兩者都差不多喜愛,其實前者劇情好多沙石,唔係真係好好嗰隻囉。公仔箱論壇* f/ J1 E% k7 N  _% e7 Q( D3 s
leekwoklam 發表於 2014-10-8 02:24 PM
公仔箱論壇) r" l# K+ o2 G
公仔箱論壇* w8 J0 P+ ?0 A7 [
沙石你都諗到.. 咁我咪要插沙囉