返回列表 回復 發帖
杜茸今次一定係賣A貨底打,點解?因為佢食咗`偉哥'、睇埋陳緯張性感相咁耐都仲係六點半! n4 U9 B# }2 d& K& a* h
嗱,唔好諗錯隔离,我係活賣假表 來人啦,重打十二大版
原來係杜茸比人打patpat.. 我仲估佢阿哥添... 佢真係唔抵掙... 成日唯恐天下不亂
杜茸今次一定係賣A貨底打,點解?因為佢食咗`偉哥'、睇埋陳緯張性感相咁耐都仲係六點半公仔箱論壇& |3 |3 z* \9 @/ P  f- Y" M' M0 A
嗱,唔好諗錯隔离,我係活賣假表 來人啦,重打十二大版 ...
' G: t" o" c* V/ K/ |8 cmnb1123 發表於 2014-9-29 02:23 PM
tvb now,tvbnow,bttvb4 }( w& h4 t5 I& q; ]7 e4 ^3 Y
好傳神就真啦嗰畫面,哈哈......
原來係杜茸比人打patpat.. 我仲估佢阿哥添... 佢真係唔抵掙... 成日唯恐天下不亂* U8 u# g( h& S: ?6 D, I
大文細佬 發表於 2014-9-30 03:31 AM
1 `, G5 U- {1 ~8 J9 x* @9 O1 F蔘爺喺獄中都唔知幾happy,等緊啲大平紳士探訪幫佢翻案......www.tvboxnow.com0 \9 G" f% k4 `" y7 {
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
如果我係花打我會叫君約飲晒D聖水咁就原諒佢
/ ?, S+ B" B; vmnb1123 發表於 2014-10-1 09:59 AM
; X: v5 F4 c0 c/ a( c$ Y; HTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
4 m9 i. U/ h% w6 c( p" ^( H自食其果
! z5 K: H8 G. kwww.tvboxnow.commnb1123 發表於 2014-10-1 09:59 AM
4 ?7 q; K  m/ O; O. D公仔箱論壇哈哈,好吖好呀,我都贊成...
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ s2 a4 I/ Z4 M" r6 k6 E
5 Z- W" ~' j+ V6 k& @
自食其果tvb now,tvbnow,bttvb. R- |, ^: y, O- s
大文細佬 發表於 2014-10-2 02:02 AM
tvb now,tvbnow,bttvb" W5 F! N' a+ y0 G! r
係呀,自食其果,好有教育意義架.....TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 z$ m2 O# }2 X
www.tvboxnow.com6 j2 ~% C4 w$ I0 S2 ]. U. n; H) Z0 E3 ^

7 g" H0 v7 i# y% uwww.tvboxnow.com
杜茸呢個角色真係好黑人憎...貪心.. 死要面.. 唔認錯..敖嘉年演得好好.. 見佢前面憎佢後面.. 不過呢個角色性格都係佢阿媽造成架....
杜茸呢個角色真係好黑人憎...貪心.. 死要面.. 唔認錯..敖嘉年演得好好.. 見佢前面憎佢後面.. 不過呢個角色性格都係佢阿媽造成架....公仔箱論壇& O' n  L4 _+ D4 M8 C& @% r8 r
大文細佬 發表於 2014-10-10 01:12 AM
+ d8 G) a+ ?9 L: f) L5 u: k
養不教,父之過。慈母多敗兒
/ U$ V3 v, e1 q, |0 |www.tvboxnow.com養不教,父之過。慈母多敗兒 + X& `5 h. F  H5 E4 O
mnb1123 發表於 2014-10-10 12:24 PM
+ ?3 O+ \( k  o9 H0 `公仔箱論壇
5 M  |2 ^/ J3 F; u: o' b- ]% a* z( Htvb now,tvbnow,bttvb好采我爸爸媽咪唔係咁教我啫
杜茸呢個角色真係好黑人憎...貪心.. 死要面.. 唔認錯..敖嘉年演得好好.. 見佢前面憎佢後面.. 不過呢個角色性格都係佢阿媽造成架....
: M4 {! @- P5 J, A8 B, a大文細佬 發表於 2014-10-10 01:12 AM
1 o# n' u# [  {' b8 d4 n; BTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。0 ~" W9 O) |( s7 m
www.tvboxnow.com0 j0 T2 M; X3 `
杜茸的確唔討好,但佢同時係我嘅開心菓,有佢岀場必有開玩笑話題,哈...
(一).宋佳期可唔可以復興「尚春堂」?
, k5 ]- r3 a1 x; I: g7 v' O% A可以
* m: V+ E; T; C  Z6 ]公仔箱論壇www.tvboxnow.com& g$ ]4 B8 k" Q4 z, U0 {( [8 r0 v
(二).丁一元會唔會「瓜老襯」?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& b/ N4 B) U. ^
唔會
& u* a. {/ M' c/ O% W+ etvb now,tvbnow,bttvb$ H; f4 _5 ^8 O2 X: S5 M
(三).宋佳期同丁一元喺感情路上會
: V) K! Y1 a) u公仔箱論壇結為夫婦
(一).宋佳期可唔可以復興「尚春堂」?www.tvboxnow.com: L* n4 a4 r4 U- P4 e6 N' j
可以! Y, ]8 h  v( [7 _
: p0 Q- b& m0 b& N0 @6 Z1 atvb now,tvbnow,bttvb
- Z' r' A7 e6 x. D(二).丁一元會唔會「瓜老襯」?公仔箱論壇8 c% B8 P9 c8 |# l" o4 [
  r, J* w6 p4 S$ z) ^, D. x7 Q公仔箱論壇TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- p1 x% h/ {: O5 j5 {$ S, i公仔箱論壇5 k$ i$ Y# o! Q3 ?, p( {
: h4 Q' A0 J7 }# ?& @: |8 J" o5 D+ `
5 b  S1 H2 L- f( A3 y(三).宋佳期同丁一元喺感情路上會) F  W" |5 W0 s% T4 M) H& _8 [. r  H1 }1 S/ K$ a7 w
成為情侶) b! J! d9 ]7 C5 C0 i& f

+ n* W3 e: w6 L$ z4 a/ I. i4 Ewww.tvboxnow.com幾好.. 同你比嘅sample一樣! 不過呢個唔係我想要嘅結局... 我想丁一元唔會死, 佳期醫好佢, 咁可以比人知道佢嘅醫術高明.. 最後佢地結為夫婦一齊搞好尚春堂.. HAPPY ENDING
' g% U1 E9 Q9 E% s3 S1 Vwww.tvboxnow.com
- j! k* b4 V; e' G( @+ ]7 P
8 p! J/ d* X; l0 q29602824 C2 A6 R6 @# u* w, ?, V
杜茸的確唔討好,但佢同時係我嘅開心菓,有佢岀場必有開玩笑話題,哈...
+ A4 l+ Y* ]+ o" m& e- k公仔箱論壇leekwoklam 發表於 2014-10-15 03:45 PM
& |/ }! {4 o0 N( }2 C
公仔箱論壇; l! A2 f5 i( ]. l$ P$ S( D
咁又要佢呢種人先可以知道乜人係人格高尚啲. Y) q2 N, Z! \' M6 F$ d! j

2 f) h! ]/ y7 ?7 u/ D( e* v想提下林子善(洪炳).. 同梁烈唯比較.. 佢地兩個好多時都演啲差唔多嘅角色.. 但我覺得林子善嘅演技好梁烈唯好多.. 唔造作唔扮野.. 做到每一套劇所需嘅性格.. 唔抄人.. 唔知你地有無同感呢?