返回列表 回復 發帖
周海媚(海味)都係其中一個答案。
- ^0 d; \* D3 I4 e& Q) qtvb now,tvbnow,bttvb
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
www.tvboxnow.com1 E8 o+ L+ w& Q# K! |
細佬好嘢,都可算估中其中一個心目中標準答案,收獎金吖。
7 q$ H. s. `/ V/ p5 j% n% C公仔箱論壇leekwoklam 發表於 2014-9-12 12:03 PM
( f$ r' O0 @# R& P" Mtvb now,tvbnow,bttvb
! a' u, s7 f; g+ p) F$ n) K8 qlam lam 多謝晒
/ y+ x( A- f1 j* j  Mtvb now,tvbnow,bttvb公仔箱論壇: `( G2 A/ y3 V
但我未答到你第二round問題呀.. 因為未睇
" u8 p8 p$ T. S1 ^www.tvboxnow.com哈哈,有創意到極,幾鍾意,請稍等收獎。www.tvboxnow.com! N, R. K: ]& D8 ~
leekwoklam 發表於 2014-9-12 12:10 PM
% g* x( I7 L* Y: ^7 q4 W2 w5 ]公仔箱論壇Thank you!
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 K3 s; B+ [. o3 a; t+ T1 Y2 z6 M# Y
杜陸=盜錄,呵呵,玩食字乎,請稍等收獎。: ^  f5 ]$ ]' R
leekwoklam 發表於 2014-9-12 12:12 PM
* ^4 \" j8 ^- S8 ^, ^多謝樓主Lee sir
! p+ V" R3 F  |1 U; |& N- k' j; qTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。( V" k3 z1 |- A8 r
lam lam 多謝晒
" o* ?7 j9 b3 V* M0 }, ?; Z( D. ewww.tvboxnow.comwww.tvboxnow.com" l7 O2 L( ?4 o/ c( K
但我未答到你第二round問題呀.. 因為未睇0 e# \% I; N. ]1 d: \% ?' W0 ~
大文細佬 發表於 2014-9-13 01:43 AM
# L' c& x# V" q! FTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。唔係每一round都係IQ題,但都希望可以加插多幾次。
冰桶挑戰?點同我戰阿。你1314167七個號碼,淨係睇我1123四個號碼就知我响到坐几耐,求其搵D靚一人一口水都淋死你 大佬、阿sir、頂神更加唔使出手
冰桶挑戰?點同我戰阿。你1314167七個號碼,淨係睇我1123四個號碼就知我响到坐几耐,求其搵D靚一人一口水都淋死你 大佬、阿sir、頂神更加唔使出手 ...www.tvboxnow.com  `& N! a. y9 R! D& L: B
mnb1123 發表於 2014-9-17 01:33 PM
tvb now,tvbnow,bttvb8 G- U' G* G9 a

3 u7 z- @0 W' A公仔箱論壇話時話吖... 想問你好耐... 成日要叫你mnb1123.. 其實可唔可以叫你mbb呢... 依家個個都叫bb嘛
  W, f9 X& Y, Z, ?4 I$ f0 }
- `1 P" C- _& e# u* R  H咁阿杜蔘1314167仲會點樣再戰明天法呢?
tvb now,tvbnow,bttvb1 r8 D; d, O# T+ G  F

- N# o/ d& }8 ~. s3 h  a話時話吖... 想問你好耐... 成日要叫你mnb1123.. 其實可唔可以叫你mbb呢... 依家個個都叫bb嘛
' u. J' N1 p4 m, g6 e& N. i* mwww.tvboxnow.comtvb now,tvbnow,bttvb- I4 C  ^8 z$ C7 Z, E
咁阿杜蔘1314167仲會點樣再戰明天法呢?
/ d" X  d" V% b6 N; H9 UTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。大文細佬 發表於 2014-9-18 03:17 AM
0 K* G- Y, Q  k6 \tvb now,tvbnow,bttvb大佬想叫乜都得,唔叫低B就得 呢個名都係求其順手撳出來嘅,貪順手
2 M! c+ S  C) A. ~" Twww.tvboxnow.comtvb now,tvbnow,bttvb7 v/ k! ]" M1 A6 a# p* d
! l. J4 P1 {8 @9 U/ E公仔箱論壇tvb now,tvbnow,bttvb. a! y4 S% v6 V3 j
話時話吖... 想問你好耐... 成日要叫你mnb1123.. 其實可唔可以叫你mbb呢... 依家個個都叫bb嘛 ) D; b* ~6 g+ T, J9 ?
- L8 h% f$ V3 h! n5 P( L3 _* y2 {4 y
咁阿杜蔘1314167仲會點樣再戰明天法呢?
1 o) H" W5 Z" {# Z) i$ \公仔箱論壇大文細佬 發表於 2014-9-18 03:17 AM
www.tvboxnow.com: l& r6 q% p. r& U7 S$ ]8 _9 D
哈哈,冇得出番嚟架啦。
' _7 c% g7 w  I+ C% G6 hBTW宣傳吓。《再戰明天》係電視劇,講懲教署嘅,接《使徒行者》檔架嘛。
繼祖有著背心.. 繼宗無... 公仔箱論壇1 M! L0 P  r1 V, @6 Q# l
繼宗有吊帶... 繼祖無
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-9-20 11:22 AM 編輯 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。0 ~/ G( b( l, L3 t

' ]5 O% _+ T% o) c2 ^, s0 m7 a1 u* N
繼祖有著背心.. 繼宗無... 1 A9 h6 J! j; W& s1 a* O" l& x
繼宗有吊帶... 繼祖無
* {' M2 }" [6 V- s/ \. C! O  k大文細佬 發表於 2014-9-20 01:53 AM
2 n4 B- u4 Z9 N- Z! F$ a
細佬先拔頭籌,稍等收獎。
其他會員請留意兄弟二人配戴物件及外形上之差異吖唔該。
繼祖有帶手錶 ; 繼宗無。( i6 t) L/ U% B1 U. @, I! W; ]
繼祖有帶領帶 ; 繼宗無。
2 k. g0 t, N4 jTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。細佬先拔頭籌,稍等收獎。
/ n% B1 I! i* ?; M* V2 i) W公仔箱論壇leekwoklam 發表於 2014-9-20 11:20 AM
0 h5 S; ^7 @( I( x: k: U. @
tvb now,tvbnow,bttvb* n! z; y5 S, B# R7 d3 ]
多謝晒Vandas姐 & lam lam!
繼祖有帶手錶 ; 繼宗無。# ~7 I  P5 G% A4 F
繼祖有帶領帶 ; 繼宗無。
( F3 Z( C& ^1 f7 Dccw-james 發表於 2014-9-20 05:15 PM
0 V+ u4 i- w( \* V& o" M0 [4 n+ n
啱啱啱,請收獎金吖。