返回列表 回復 發帖
杜茸今次一定係賣A貨底打,點解?因為佢食咗`偉哥'、睇埋陳緯張性感相咁耐都仲係六點半
6 O& y9 v! \9 z& pwww.tvboxnow.com 嗱,唔好諗錯隔离,我係活賣假表 來人啦,重打十二大版
原來係杜茸比人打patpat.. 我仲估佢阿哥添... 佢真係唔抵掙... 成日唯恐天下不亂
杜茸今次一定係賣A貨底打,點解?因為佢食咗`偉哥'、睇埋陳緯張性感相咁耐都仲係六點半
: l1 H4 u1 n# W8 Z4 c1 h$ H  h9 Kwww.tvboxnow.com 嗱,唔好諗錯隔离,我係活賣假表 來人啦,重打十二大版 ...7 ^. V; E. p+ w( a9 I$ Z6 v
mnb1123 發表於 2014-9-29 02:23 PM
www.tvboxnow.com) u! C3 F; i' Y! P6 c6 k
好傳神就真啦嗰畫面,哈哈......
原來係杜茸比人打patpat.. 我仲估佢阿哥添... 佢真係唔抵掙... 成日唯恐天下不亂www.tvboxnow.com! [: r7 y9 i1 ?4 s% W% @
大文細佬 發表於 2014-9-30 03:31 AM
公仔箱論壇% B9 M* w( o! l3 E% a
蔘爺喺獄中都唔知幾happy,等緊啲大平紳士探訪幫佢翻案......
$ H: V8 Z' z! h. A# wTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
如果我係花打我會叫君約飲晒D聖水咁就原諒佢
如果我係花打我會叫君約飲晒D聖水咁就原諒佢TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 D& U2 h1 s2 g6 x' U# b
mnb1123 發表於 2014-10-1 09:59 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& K- f- G. l6 g# J

6 }. u, z/ H, h; ntvb now,tvbnow,bttvb自食其果
如果我係花打我會叫君約飲晒D聖水咁就原諒佢公仔箱論壇2 Z! U$ R5 P0 _3 G% R
mnb1123 發表於 2014-10-1 09:59 AM
% c' e* Q& |# v( {! `公仔箱論壇哈哈,好吖好呀,我都贊成...
  g4 ~- i' d- z) S4 ewww.tvboxnow.com
: ?7 ], ?' X! Q" v自食其果% q( o) N" _3 v& l, {& R2 J
大文細佬 發表於 2014-10-2 02:02 AM
( W" F' a; u' e8 S) u% A0 X
係呀,自食其果,好有教育意義架.....TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。( T4 t* t* v0 o2 k4 d
. W: N8 a, E+ D* i
tvb now,tvbnow,bttvb- ^. x: a2 v% B" z/ H. x6 t0 F
杜茸呢個角色真係好黑人憎...貪心.. 死要面.. 唔認錯..敖嘉年演得好好.. 見佢前面憎佢後面.. 不過呢個角色性格都係佢阿媽造成架....
杜茸呢個角色真係好黑人憎...貪心.. 死要面.. 唔認錯..敖嘉年演得好好.. 見佢前面憎佢後面.. 不過呢個角色性格都係佢阿媽造成架....7 x, K8 C# U1 d! u- M5 ?+ m9 N
大文細佬 發表於 2014-10-10 01:12 AM
( p6 b% O- s% k8 _* eTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。養不教,父之過。慈母多敗兒
www.tvboxnow.com& b+ H  L( b2 m6 e* Z
養不教,父之過。慈母多敗兒
1 v% c7 g! `) b1 J, F/ rwww.tvboxnow.commnb1123 發表於 2014-10-10 12:24 PM
0 U  T4 {: R7 Q: e
$ [# U$ k; ^, N! }3 }
好采我爸爸媽咪唔係咁教我啫
杜茸呢個角色真係好黑人憎...貪心.. 死要面.. 唔認錯..敖嘉年演得好好.. 見佢前面憎佢後面.. 不過呢個角色性格都係佢阿媽造成架....tvb now,tvbnow,bttvb; W( @  `+ M* o. D2 C7 ~) I$ A
大文細佬 發表於 2014-10-10 01:12 AM
( `  k  ]& E: D: ^5 Q0 U, N% t4 p  c2 ]9 Z6 h2 w7 f
www.tvboxnow.com# c7 t- T; \- a7 J" s
杜茸的確唔討好,但佢同時係我嘅開心菓,有佢岀場必有開玩笑話題,哈...
(一).宋佳期可唔可以復興「尚春堂」?
  i# P  d6 y9 _: O/ w  k. W" G( N* ewww.tvboxnow.com可以TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ x. Q& ~2 T  N( G
公仔箱論壇9 J5 n" q& t9 x/ i& x) Q- N
(二).丁一元會唔會「瓜老襯」?
$ T& a  I4 [9 g7 N8 G3 ^6 Jwww.tvboxnow.com唔會tvb now,tvbnow,bttvb" y( s) K; l/ p) j1 S7 P& K3 i& U
+ g1 U: m7 v* U/ F& E
(三).宋佳期同丁一元喺感情路上會www.tvboxnow.com, k& d8 T' f% R' r* U4 ?8 ?# ?! d, n
結為夫婦
(一).宋佳期可唔可以復興「尚春堂」?www.tvboxnow.com0 e% d$ R, U0 o: b* f
可以! Y, ]8 h  v( [7 _公仔箱論壇7 d  ?; v- c. n+ s( m
* S$ V/ K- @; \: v5 s$ u3 n
(二).丁一元會唔會「瓜老襯」?公仔箱論壇8 c% B8 P9 c8 |# l" o4 [
+ I  s, D" Q0 aTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- p1 x% h/ {: O5 j5 {$ S, i
6 g- r/ ^  M0 k& i( B6 W0 uwww.tvboxnow.com: h4 Q' A0 J7 }# ?& @: |8 J" o5 D+ `
- Q0 w, D! ~2 j) K/ gtvb now,tvbnow,bttvb(三).宋佳期同丁一元喺感情路上會) F  W" |5 W0 s% T4 M) H& _, j; W. O  [7 E
成為情侶# ]7 Q1 e0 ]% W5 q3 |: D1 v. R. z
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 `' t+ a' p& u
幾好.. 同你比嘅sample一樣! 不過呢個唔係我想要嘅結局... 我想丁一元唔會死, 佳期醫好佢, 咁可以比人知道佢嘅醫術高明.. 最後佢地結為夫婦一齊搞好尚春堂.. HAPPY ENDING
6 T3 v  ]5 ~# {8 H; N6 u
. u# J7 ~& N; l  @# Ttvb now,tvbnow,bttvb
- u1 W% x8 a" Kwww.tvboxnow.com2960282tvb now,tvbnow,bttvb: ?( R/ O& c  L; C0 T! O' D
杜茸的確唔討好,但佢同時係我嘅開心菓,有佢岀場必有開玩笑話題,哈...公仔箱論壇- p9 a- ^4 x+ _9 P) a
leekwoklam 發表於 2014-10-15 03:45 PM
3 c% C6 q+ K! I% P+ n& `) nTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
, y& L! ?3 ~8 P, }  V& h咁又要佢呢種人先可以知道乜人係人格高尚啲
4 U! t* U, w7 G9 D5 A$ c  U! `2 S8 a
想提下林子善(洪炳).. 同梁烈唯比較.. 佢地兩個好多時都演啲差唔多嘅角色.. 但我覺得林子善嘅演技好梁烈唯好多.. 唔造作唔扮野.. 做到每一套劇所需嘅性格.. 唔抄人.. 唔知你地有無同感呢?