返回列表 回復 發帖
$ r" s) v0 ^; c: W! @TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
" ~! }; t/ A+ n2 o3 X仲有阿哥側髮"產"青, 細佬無囉.. 定係角度問題呢.. 因為我睇到係咁公仔箱論壇) ~) {( U7 I4 a; Q  P, `
大文細佬 發表於 2014-9-24 01:41 AM
- n  i( j3 L$ e) O2 o; a+ N係,一個有條剷界,一個冇。
你真係好搞笑.. 共渡難關過三關
4 S% A% h/ H0 O0 J2 d大文細佬 發表於 2014-9-25 01:58 AM
: p7 E, U" i; t% ?( ~. Qwww.tvboxnow.com我幾驚各位唔明呀.....
! T  P! H3 t6 l' E" o4 e4 C公仔箱論壇# {0 S& [& B6 ]6 V2 ^( w
我都係睇到呢一part先至睇番你個帖.. 先至見到呀tvb now,tvbnow,bttvb' u& p5 |" F& X& @. M9 g
大文細佬 發表於 2014-9-26 01:40 AM
9 h0 w3 Z6 g# x* G% b公仔箱論壇哦,咁諗其他人都明啩。
9 `' W5 E4 n2 ]% k! W1 _+ e公仔箱論壇不過,《大藥坊》啲劇情推進唔係咁容易作到咁多笑話,《使徒行者》容易想像得多。
9 P+ G" {- _4 j7 ^& |6 q公仔箱論壇希望嚟緊"君約"兩段處境笑話大家收貨啦。
我估陳生陳太响度煮緊消夜.. 太多... 陳太話oh my god... 陳生就話yes yes! Z" P$ `' p. t
大文細佬 發表於 2014-9-27 01:42 AM
. k# _+ ]) B* L2 x哈哈潔淨版,同god食宵夜.........
花打滿腦子壞思想啫,我就話陳生陳太有隻鐘意訓上床仲要訓入被嘅猫。陳生老來,陳太就唔多老來。佢两公婆晚晚訓交撞到隻猫响被入邊玩同吃嘢 ...
* t) X# R9 _( ]. ^6 j7 `2 ~% fwww.tvboxnow.commnb1123 發表於 2014-9-27 12:41 PM
0 M( ~7 H. z2 e. y9 S1 u9 d$ R有咁多會員回饋啲清潔版本故事,真係好,早知當遊戲玩。
杜茸今次一定係賣A貨底打,點解?因為佢食咗`偉哥'、睇埋陳緯張性感相咁耐都仲係六點半4 D6 l1 M, b- D8 {7 ?
嗱,唔好諗錯隔离,我係活賣假表 來人啦,重打十二大版 ...
% `& B# ?# [7 M& G6 B6 r. ^公仔箱論壇mnb1123 發表於 2014-9-29 02:23 PM
" ?5 F0 l/ R8 S8 ]. b9 [) I; _好傳神就真啦嗰畫面,哈哈......
原來係杜茸比人打patpat.. 我仲估佢阿哥添... 佢真係唔抵掙... 成日唯恐天下不亂www.tvboxnow.com2 p. V& X4 m8 ^/ K; i2 a  R
大文細佬 發表於 2014-9-30 03:31 AM
" \: N$ x$ G# c! ^$ C. F+ A蔘爺喺獄中都唔知幾happy,等緊啲大平紳士探訪幫佢翻案......www.tvboxnow.com; u- M6 L4 y& S. P( [
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
如果我係花打我會叫君約飲晒D聖水咁就原諒佢www.tvboxnow.com! n: j' h8 R2 w
mnb1123 發表於 2014-10-1 09:59 AM
$ {: b1 V/ l4 N! mtvb now,tvbnow,bttvb哈哈,好吖好呀,我都贊成...
- o) x2 _2 x/ V% P8 s
  J- k" i6 F! q; G7 m& Htvb now,tvbnow,bttvb自食其果, d5 ]1 S' W1 A( ^. J2 r6 }
大文細佬 發表於 2014-10-2 02:02 AM
$ j7 O  K5 m- Y公仔箱論壇係呀,自食其果,好有教育意義架.....
" f; Y' m- O* K2 C; TTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
8 _! v& v& k2 P" x
& b) n( v4 F/ @  I6 i1 vwww.tvboxnow.com
杜茸呢個角色真係好黑人憎...貪心.. 死要面.. 唔認錯..敖嘉年演得好好.. 見佢前面憎佢後面.. 不過呢個角色性格都係佢阿媽造成架....
: l: t9 ^- e! kTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。大文細佬 發表於 2014-10-10 01:12 AM
4 Y1 G( C' O0 ]公仔箱論壇公仔箱論壇2 ?, ]# a. N: k3 N
公仔箱論壇3 K8 x  n: V& d7 `7 |. M- t
杜茸的確唔討好,但佢同時係我嘅開心菓,有佢岀場必有開玩笑話題,哈...
1 ~- b- K, c9 @# k: K0 V" K# Mtvb now,tvbnow,bttvbtvb now,tvbnow,bttvb( L: Z  _5 K8 u5 b# Y% j5 Y
咁又要佢呢種人先可以知道乜人係人格高尚啲
) _# U1 A1 v% Ywww.tvboxnow.comtvb now,tvbnow,bttvb* p2 p4 F% e" `% q
想提下林子善(洪炳).. 同梁烈唯比較.. 佢地兩個好多時都演啲差唔多嘅角色.. 但我覺得林子善嘅演技好梁烈唯好多.. 唔造作唔扮野.. 做到每一套劇所需嘅性格.. 唔 ...公仔箱論壇3 e7 z2 S  K0 w
大文細佬 發表於 2014-10-16 02:20 AM
公仔箱論壇8 O( o. |8 s* t" m4 ~% d% B

% _5 g; r% o( [www.tvboxnow.com我都認同唯唯演啲角色有時頗造作,如果個角色純粹搞笑嘅會好些少,不過佢做木蝨我覺得一般般,可能同佢有時刻意copy張家輝個化骨龍有關啦。
) @) }3 [0 U% ?6 K+ m至於子善呢,佢做小人物角色我非常like,例如"洪炳"甚至星爺舊片《喜戲之王》裡面個"洪爺",都做得過癮好睇。5 t/ p4 N0 |: a& U" G1 H
但做《點金勝手》保安及I.T部經理 Tiger(王英標)就麻麻哋,主要覺得佢個「格」唔係太似嗰類人囉,唔關佢演技事....
(一).宋佳期可唔可以復興「尚春堂」?
1 l8 X5 h+ E( |) ~$ a, Vwww.tvboxnow.com可以! Y, ]8 h  v( [7 _* [& |4 x' C( B& U3 }( ?& c, Y. z- _: m

+ O6 j  ]& u  iwww.tvboxnow.com(二).丁一元會唔會「瓜老襯」?公仔箱論壇8 c% B8 P9 c8 |# l" o4 [公仔箱論壇* N; Q4 w! D. E: a
會TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣 ...
8 M# ]* D0 n+ J: V7 y公仔箱論壇大文細佬 發表於 2014-10-16 02:12 AM
tvb now,tvbnow,bttvb4 E' m$ @: p/ W
www.tvboxnow.com9 M6 w' E+ P, }
唉吔,細佬如果照你自己心意估咪中晒囉,可惜啊...