返回列表 回復 發帖
, M0 i5 T. C- n! Z7 M
0 {6 ^$ D2 g% C2 O+ O7 |" S$ \1 itvb now,tvbnow,bttvb佢個look似廿幾歲... 就算著得成熟啲都係似廿幾歲...天生!
4 v1 ?* g6 ?$ ?# {  c/ q公仔箱論壇大文細佬 發表於 2014-9-20 01:38 AM
! n' n# s8 T3 _0 F' y係呀係呀,佢啲皮膚好緊緻,笑時亦未有明顯魚尾紋(當然可能有賴make-up),得天獨厚,男人女人都羡慕,我真係當佢未夠3張。
: W7 i+ w3 u* y1 c; P1 _' g3 ^  W公仔箱論壇
/ _( c, G; t+ ^% `/ M
4 R0 g# Q8 N& h. c, h0 M2 e% E
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
以前勁~

評分次數

• timmaxsing

这部电视剧真心挺不错
www.tvboxnow.com4 }, R1 ]2 U: W% K! g0 ?, |$ r0 W
我都話歡喜做戲比其他人睇架啦。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
2946625公仔箱論壇  r' w$ d4 T9 J5 W+ f+ F. A
我都話歡喜做戲比其他人睇架啦。公仔箱論壇2 `9 B& J! T7 S6 [+ W) X4 e
leekwoklam 發表於 2014-9-26 03:27 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; A- K9 g6 t2 H) C; f2 }- C, u5 M( j

1 i* B: Y( F4 j# K3 B; b. b廿集開始無眼睇.. 我諗要開始用耳聽喇
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- {  [, |. B; a+ `0 V! k

}- v7 o, l. U1 o廿集開始無眼睇.. 我諗要開始用耳聽喇6 c( y$ b) L: u6 T9 R. F
大文細佬 發表於 2014-9-27 01:26 AM
7 G2 p8 V) H1 `: |' awww.tvboxnow.com咁陰功吖?
8 m$ e) B0 K. W1 gTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。但歡喜條線完得草率咗啲咁囉....
本帖最後由 Pedestrian_A 於 2014-9-27 03:28 PM 編輯 www.tvboxnow.com% T' y+ u: j# M  {! V
tvb now,tvbnow,bttvb6 n# G- V' {! _. h
www.tvboxnow.com7 u; c2 D8 k0 L/ R8 ?
咁陰功吖?
# b4 }2 Q& A' VTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。但歡喜條線完得草率咗啲咁囉....  M  C/ W: _5 Q4 L9 e
leekwoklam 發表於 2014-9-27 12:28 PM
至少他可以做一隻風流鬼
至少他可以做一隻風流鬼
$ W8 P. l" }' h, ?公仔箱論壇Pedestrian_A 發表於 2014-9-27 03:27 PM
) O1 a/ u, L  ?% `/ j; \4 z

( K( U# o- {/ Htvb now,tvbnow,bttvb佢呢條線實在諗得太奇怪喇... 就咁死咗
2 g$ s9 a) E, E$ f1 ^3 G公仔箱論壇www.tvboxnow.com' Q& p0 ~3 o: z9 W8 X, o$ R
佢呢條線實在諗得太奇怪喇... 就咁死咗! M* E  @* @. I) y- G& d- \$ S& K
大文細佬 發表於 2014-9-28 12:35 AM
/ K0 b4 K: W( c2 S8 x# Y+ nTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。20集之前爆seed有腦做事, 20集後做事很白痴!
% v# O/ \' U4 A9 \; L: i20集之前爆seed有腦做事, 20集後做事很白痴!
. h0 d5 L, f; A$ Rwww.tvboxnow.comPedestrian_A 發表於 2014-9-28 04:31 AM
公仔箱論壇4 g% h1 H0 S% T1 {7 ^) z, ~# i
20集前編劇用腦寫劇本,20集後用PP寫劇本  
9 |% B) L5 H) g- K5 n4 w& |tvb now,tvbnow,bttvbtvb now,tvbnow,bttvb- X7 s' I9 \& @" y" y
佢呢條線實在諗得太奇怪喇... 就咁死咗www.tvboxnow.com  W& G* ?/ z: A3 f: B. m7 y: M
大文細佬 發表於 2014-9-28 12:35 AM
+ s8 a4 t2 a  z3 k歡喜唔死又唔輪到4位大姐大佬現身囉。
3 T/ K) N1 W$ i& y( j" vTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。但硬係覺得佢哋4位啲所謂影響力描述得太求其,令我呢刻開始有啲唔投入....
樓主真係好有心機,有咁多圖同字,thanks for sharing~
最好就係原來歡喜哥無死到
5 |5 C' H9 W' p' I1 r3 A: z歡喜唔死又唔輪到4位大姐大佬現身囉。公仔箱論壇" H. M5 D  k4 F$ O1 b. v7 m" `
但硬係覺得佢哋4位啲所謂影響力描述得太求其,令我呢刻開始有啲唔投入....
* L; {+ O/ X1 |leekwoklam 發表於 2014-9-30 03:24 PM
tvb now,tvbnow,bttvb( y9 K) _  }3 {
+ |, f6 `1 {: k/ S2 _& ~4 ~( C
聽緊電視喇
4 H7 i. A( L4 s) b5 _3 n歡喜唔死又唔輪到4位大姐大佬現身囉。
9 o5 H- ~* ?7 l) N  QTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。但硬係覺得佢哋4位啲所謂影響力描述得太求其,令我呢刻開始有啲唔投入....
) T& \) {9 N1 c. R公仔箱論壇leekwoklam 發表於 2014-9-30 03:24 PM
著草離開香港