返回列表 回復 發帖
我要好似其他人咁叫你Lee生.. www.tvboxnow.com! e* T' ?. J6 @9 f
你唔講我都唔知啲人响網上咁討論---> "喺其他網站,啲網友一見安琳性感現身,就起勢研究其坐姿,又話走光又露乜線物線又盛,睇咗一段已經冇興趣睇落去,啲人睇劇後只愛談論演員身材,我都無嘢好講......,所以我哋唔講呢啲,只講父女二角演譯嘅好壞。"TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. h3 E5 z/ f# m7 B0 x3 F

3 ]2 @1 d; B+ T3 U  F' G) R) {' yTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。叫啲人過去美國住吖.. 時時刻刻都可以睇.. 睇到唔想睇.. 幾正都有呀! 呢啲咪叫大驚小怪囉!
Lee Sir.. 點解你咁勁.. 可以揾番咁多資料架 --> "喺無記舊年發放嘅《使徒行傳》"片花"之中,KK(張國強)個角色本應係廉政公署執行處處長"張致森"(介紹本劇時都以為正確),率領敏之一班ICAC精英同卓sir有對峙場面,正氣過正氣。"
* B4 [! w; w8 q. d* |0 r, ntvb now,tvbnow,bttvb
7 \2 y! u1 |- [6 D好多演員都專業包括張國強.. 佢地好似無乜機會發圍咁囉!
劉香萍好出名架???? 乜人嚟架??TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 y& P' Q8 Q! O& S6 {$ l

# |6 Y8 d! A( s) E8 k- e. ^TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。佢地兩母女直情一個餅印呀.. 除咗對眼鬼鬼地唔似之外
安琳安息吧.........我好唔捨得你.............
  Q! e- {& l2 }+ s公仔箱論壇2936912
3 @/ q* W% A  _# P- Xleekwoklam 發表於 2014-9-13 01:45 PM
www.tvboxnow.com: T  ]7 b" G6 H; q6 A4 M3 t
5 [/ z+ _& V& V, w& J
lam lam 你梗係唔捨得喇.. 佢咁靚女
男人唔壞, 女人唔愛嘛!.. 我先無咁蠢!
公仔箱論壇' B. U- O/ Z; P/ u
/ H, S& T! l! q+ y, N. ?) c  w公仔箱論壇32歲真係女生一個好黃金嘅歲月。www.tvboxnow.com# f0 O$ g. L, l4 Z% I3 G
leekwoklam 發表於 2014-9-17 02:24 PM
9 i) S# g$ m! c& c

( v- F( z+ l" V3 I  Z- V/ D# a* [  l8 r佢真係唔似32歲呀
tvb now,tvbnow,bttvb# i  h; W0 q5 }6 ^. m% d5 x
係呀,我本來以為貝安琪未夠3張添。
# K0 S+ v$ k) k  q6 y公仔箱論壇2940637
& D, k. V* }4 U! G: DTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。leekwoklam 發表於 2014-9-18 03:57 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  D% @8 {/ u) T# x/ D

5 F/ ]* Z- s" y4 G. j; k佢個look似廿幾歲... 就算著得成熟啲都係似廿幾歲...天生!
2946625www.tvboxnow.com. J0 _5 B$ q# j
我都話歡喜做戲比其他人睇架啦。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ d9 b) s% u& D% h% D6 r9 S4 H4 F+ t
leekwoklam 發表於 2014-9-26 03:27 PM
5 N8 s4 ?$ k* Y6 x* r) p+ {$ K( itvb now,tvbnow,bttvb0 e$ w+ g& X5 l9 O" `2 K
廿集開始無眼睇.. 我諗要開始用耳聽喇
至少他可以做一隻風流鬼TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, {1 o" x7 |% ?7 q
Pedestrian_A 發表於 2014-9-27 03:27 PM
* k' D3 b! C* K1 E公仔箱論壇; r; g' T" w# E4 O; R
佢呢條線實在諗得太奇怪喇... 就咁死咗
最好就係原來歡喜哥無死到
www.tvboxnow.com  N' z- o0 G7 j* f) m) }
歡喜唔死又唔輪到4位大姐大佬現身囉。
0 m4 U, F  O( E4 S2 N公仔箱論壇但硬係覺得佢哋4位啲所謂影響力描述得太求其,令我呢刻開始有啲唔投入....
8 j9 l, W3 y/ Q: D; T, F6 eleekwoklam 發表於 2014-9-30 03:24 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# A" G% M( z3 s$ A

0 V9 t1 R+ i3 O# x- N* w聽緊電視喇