返回列表 回復 發帖
TVB的美女都跑光了 就剩一个能看看的了!
虽然又系纪律部队题材,但换懲教暑,都算有新意
嘩!睇你啲資料, 原來套劇咁多人架.. 有朱小姐都OK喎, 雖然佢演技仲嫩, 但佢有天然美, 唔似依家咁多膠人!
I t reminds me of the old timer by Chow Yun Fat et al.
嘩!睇你啲資料, 原來套劇咁多人架.. 有朱小姐都OK喎, 雖然佢演技仲嫩, 但佢有天然美, 唔似依家咁多膠人!
' u* F3 X/ k/ ]* B& `! g大文細佬 發表於 2014-10-7 02:10 AM
tvb now,tvbnow,bttvb5 e+ d/ e$ F6 F  I% \
仲有心穎BB阿大佬
3# 大文細佬 : i  T  `' ?6 E4 A
多D咪仲好。。
果個啊伯真係識抽水
cctvb要拍攝暴動場面? 去旺角啦: T) P1 D' [4 M
moneycat 發表於 2014-10-5 07:30 PM
6 i+ g! A( ]0 s& H真係直程剪啲新聞片段入去都得。
, \' t6 i3 j2 D# E大文細佬 發表於 2014-10-7 02:10 AM
8 F; b9 A3 z/ s& I; B7 b; t% Ptvb now,tvbnow,bttvb係呀,好大棚人架....
7 q9 T7 E! g* w1 s7 \2 O# @9 ~) Ptvb now,tvbnow,bttvb
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
公仔箱論壇: i! T% S1 G# k! Y! W
仲有心穎BB阿大佬
6 f4 h/ S% v7 O3 _) {- _% Gmnb1123 發表於 2014-10-7 11:35 AM
/ T$ o3 t+ I  i
) w5 u3 o. M# X# Y咁mnb1123兄唔會失望,心穎BB第一集就出場囉。
嘩!睇你啲資料, 原來套劇咁多人架.. 有朱小姐都OK喎, 雖然佢演技仲嫩, 但佢有天然美, 唔似依家咁多膠人!TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 |: s4 e- `* i8 z$ T) ~4 i7 O
大文細佬 發表於 2014-10-7 02:10 AM
  y3 n) r/ X, O- Y+ a6 S( a
www.tvboxnow.com' c. Z" l0 \. I/ @! n6 B
朱千雪素顏個樣都幾順眼,遲姑娘呢個角色被設定為唔喜歡化妝打扮嗰喎,得意呀呵..........
果個啊伯真係識抽水
) I! Z; y0 {1 }2 S& {* pwww.tvboxnow.comSicketsn、Xy 發表於 2014-10-7 12:28 PM
3 t7 Z6 ]. x: `1 \0 o
唔知事後個阿伯又有冇乜野「意外」發生呢?
thank you

評分次數

• timmaxsing

點解又係有不死既子珊架
演員故事同樣不吸引, 跟大藥坊一樣一集都不會