返回列表 回復 發帖
越狱如果不是女主角怀孕,更好睇!
$ r+ |0 L; Y* `8 G1 A$ p1 A
2954357www.tvboxnow.com% s0 S# w7 s5 D' E8 L
朱千雪素顏個樣都幾順眼,遲姑娘呢個角色被設定為唔喜歡化妝打扮嗰喎,得意呀呵..........
3 Y; X4 O: n& B3 U( ^leekwoklam 發表於 2014-10-7 01:09 PM
2 x2 |8 H, u+ G3 W) t  D; L3 _) ]tvb now,tvbnow,bttvbwww.tvboxnow.com0 L# i: E" B7 {4 K  D: _7 C6 v
佢有啲似我响香港個friend.. 我個friend幾靚女架
果個啊伯真係識抽水公仔箱論壇$ B7 `* _" k$ _  L/ W
Sicketsn、Xy 發表於 2014-10-7 12:28 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。0 r  G4 g- _! D

" v# E- y/ R0 A* owww.tvboxnow.com咁你有無支持啊伯呀??一係齊齊抽囉
. N& b0 e! F, U公仔箱論壇唔知事後個阿伯又有冇乜野「意外」發生呢?
5 h3 ~& N* l1 K- X2 V) @; Y. r, S公仔箱論壇leekwoklam 發表於 2014-10-7 01:17 PM
: X0 ], x9 ~5 K: \
公仔箱論壇4 D; m2 g# ]% N: U# F' e
話時話吖.. 我見唔到啊伯個樣係點架??
我仲未開始睇呀... 但聽人講好似實景拍攝架喎!
叶细响是重犯,为什么从囚车下来时不见他带手镣脚镣呢?
& g' W& Y  ^5 s; F
2954355公仔箱論壇4 O$ x) Z1 [2 M8 H
咁mnb1123兄唔會失望,心穎BB第一集就出場囉。
( U9 O8 s. o# \- Z$ e+ Pleekwoklam 發表於 2014-10-7 01:03 PM
' Y8 C( w- p8 p. S! C4 A
係啊,不過劇中係一個完全冇主見嘅女仔, 暫時冇勿機會發揮,要再睇多幾集先
& G7 W8 W0 ]2 ^. iwww.tvboxnow.comTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& @' Q" h4 A7 u8 i
佢有啲似我响香港個friend.. 我個friend幾靚女架
+ [, q( ^6 _  \$ l0 _5 `4 K7 }5 h大文細佬 發表於 2014-10-8 12:32 AM
tvb now,tvbnow,bttvb8 L8 z9 W) M* R7 M* l" ^
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ K4 A0 L9 j1 `- E6 g5 D1 v
公仔箱論壇: ]: Z% g: Z+ J7 q
咁正!
. o! Z4 Z6 ]2 K! n7 V" Fwww.tvboxnow.com就算似朱小姐5,6成都係靚女嚟嗰囉喎.....
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
" e1 ]: p  s2 }* ]tvb now,tvbnow,bttvb係啊,不過劇中係一個完全冇主見嘅女仔, 暫時冇勿機會發揮,要再睇多幾集先tvb now,tvbnow,bttvb7 g6 {% x; V. \8 j
mnb1123 發表於 2014-10-8 11:29 AM
4 d# V2 F7 h  M, j上游咁嘅性格或者仲討人喜歡呢......
3 X& H9 \: I; ^( f( w係啊,不過劇中係一個完全冇主見嘅女仔, 暫時冇勿機會發揮,要再睇多幾集先
2 i( z. X) Z; ?" x" n8 h# HTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。mnb1123 發表於 2014-10-8 11:29 AM
  G& f4 s! _1 r' r& |公仔箱論壇
, @+ I4 a8 `1 h) Hwww.tvboxnow.com我諗佢唔係無主見.. 係比人管主多啲
- j+ O  W7 g& `0 l* b. B" F2 o2 J& iwww.tvboxnow.com
3 G, f( f8 Z9 W9 b& N  m, ~1 w! u公仔箱論壇2955088tvb now,tvbnow,bttvb, H6 _/ P, d) F" q+ o
咁正! TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* Z8 O0 h. D! d$ C8 U
就算似朱小姐5,6成都係靚女嚟嗰囉喎.....% O# d, U5 Y. p! \' s: M: q
leekwoklam 發表於 2014-10-8 02:39 PM
6 M& o- _4 |9 o. h- Y8 [. n8 J

8 A& B. G* J; j! s) f公仔箱論壇有八成似架.. 仲係叻女嚟架... 啱啱科大畢業
明明用懲教 / 監獄做題材, 夾硬加埋吳啟華和徐子珊忘年戀, 我覺得有少少畫蛇添足既感覺!! 點解TVB的劇一定要加埋D感情線落去? 唔通唔加呢D落去就無辦法吸引觀眾?www.tvboxnow.com- T5 q6 i+ G0 N, g' q1 d: v  E

% G3 ?# z" p% N" e9 ]! s公仔箱論壇另外, 吳啟華 和 徐子珊 忘年叔侄戀, 感覺上好奇怪!! www.tvboxnow.com# w' J2 _" N, [, x, p1 k3 ?
同埋硬係覺得徐子珊本身個FEEL唔似做懲教

評分次數

• timmaxsing

P; C7 s* \4 q1 N) b- g5 N$ ltvb now,tvbnow,bttvbwww.tvboxnow.com9 X6 j$ `$ v1 q# S+ ]& i
tvb now,tvbnow,bttvb/ f7 ]5 d# j" v) g7 ^$ s
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, e  q6 i; I0 U, ]( M
有八成似架.. 仲係叻女嚟架... 啱啱科大畢業TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: f* C( T0 e8 X4 }9 m0 }3 X
大文細佬 發表於 2014-10-9 09:24 AM
) Z; ~: ~1 K  x1 STVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。公仔箱論壇2 c: ~7 j5 X, W& [9 K
咁你有冇慫恿個friend好似朱小姐咁去選美啫?  F, h" n6 b, _- b

I, S/ s# X7 d( Y. E+ Q% x西門菲莎大學好似喺溫哥華啩.......
www.tvboxnow.com! {& X5 z0 T+ ^/ D/ }. f6 O3 c3 i
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 j! C/ n) L- _' O. `
www.tvboxnow.com( W4 q/ ~1 m! z
如果有興趣番睇Auntie Ally粱琤成名作黑貓2部嘅會員可PM我,小弟可比到啲資料大家參考吓。
明明用懲教 / 監獄做題材, 夾硬加埋吳啟華和徐子珊忘年戀, 我覺得有少少畫蛇添足既感覺!! 點解TVB的劇一定要加埋D感情線落去? 唔通唔加呢D落去就無辦法吸引觀眾?- z+ a/ a! K  c$ H$ i: Z# i

0 y6 [0 p: s: @( o+ i" qwww.tvboxnow.com另外, 吳啟華 和 徐子珊 忘年叔侄戀, ...1 T) }9 @# e; U9 z: r
tycn3320 發表於 2014-10-9 12:07 PM
2 z5 j5 V* p0 B& S. k  Q3 V( h
: K0 f; [& j* E4 d6 W
其中一個原因好簡單,唔加愛情線就好難拍足20甚至30集。