返回列表 回復 發帖
講懲教署嘅劇較少再加上係台慶劇應該唔錯呱,睇下點
www.tvboxnow.com. g4 i& e: m! S- w6 I
係呀,監獄劇向來都好睇嘅。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。0 W: j7 B. x: ?) ?6 E2 ?$ D
噢,又令我想起經典美劇Prison Break,雖然《再戰明天》應該冇越獄嘅橋段,當年Prison Break熱播時mnb1123你可有追看?tvb now,tvbnow,bttvb; w$ M& [/ X4 M: K% [* Z  B
9 Q* Y" @0 H4 w1 ]$ `www.tvboxnow.com29510215 R& ^# c$ g  z
2951022 ...
) s2 c& f' \4 R# \  `公仔箱論壇leekwoklam 發表於 2014-10-2 04:10 PM
+ p) R' D, `* W3 X' y. v2 b冇啊,淨係睇過几集啫。記得好似5-6年前嘅事。當時几乎日日做足10個鐘,加上揸2個鐘頭車响來回交通上 ,返到屋企己散晒。好彩鬼佬公司每星期做五日,
0 I% A- x7 j6 P4 o. b0 t0 lTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。超遇四十個鐘,每個鐘X1.5都几和味 希望《再戰明天》就算冇Prison Brea咁正但都唔好令人失望,期待著
嘩!睇你啲資料, 原來套劇咁多人架.. 有朱小姐都OK喎, 雖然佢演技仲嫩, 但佢有天然美, 唔似依家咁多膠人!
# q3 H, N% e* r, _1 Y# y大文細佬 發表於 2014-10-7 02:10 AM
# ]: q3 I  S# S* ?" |公仔箱論壇仲有心穎BB阿大佬
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 `5 g* v' i+ Q1 Q
2954355TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; |2 W. N5 Y2 j& V9 k
咁mnb1123兄唔會失望,心穎BB第一集就出場囉。tvb now,tvbnow,bttvb6 U% s" \' A* S3 u1 ^: }
leekwoklam 發表於 2014-10-7 01:03 PM
www.tvboxnow.com4 @. K9 `2 i8 ]) q
係啊,不過劇中係一個完全冇主見嘅女仔, 暫時冇勿機會發揮,要再睇多幾集先
2951828 你戰佢戰,個個都在戰
/ O' S3 k; [0 s7 R, `) xTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& G3 }' \* ]" I* g* l" c, D
14/10/214  「忘年戀」太多,削弱有趣劇情 [1/2]TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* i( F3 Q  a/ \# j
啱啱喺隔離話完《大藥坊》只係copy過往《茶是故鄉濃》系列成功嘅方程式但越睇越悶。
: J  O  y  T8 D; n7 f- {tvb now,tvbnow,bttvb
( U$ {2 s8 M# i! E6 p3 q呢種感覺好快蔓延到《再戰明天》,唔係話本劇抄 ...8 i; N3 ^0 r$ v& w- B0 h
leekwoklam 發表於 2014-9-29 01:37 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  ], V: |5 p: U0 S/ q: y3 `& h; m
企係無記班編劇.編導嘅立場叔侄、父女戀真係小兒科,現實社會有82歲娶28歲。但作為觀眾嘅我哋一套劇咁多「忘年戀」真係有D頂唔順
監倉戲,環境太新淨,地方太乾淨,空氣又流通,自由自在有間房可以擺吓私人嘢,定時定候有人派飯,得閒可以睇吓書,照道理監房仲會有電視睇,獨立廁所,如果中五重讀生想搵個靜靜地的地方讀書,戲中的監獄係一個唔錯的選擇,唔 ...
# R2 E+ z# q4 g. l6 a+ D0 Y1 swww.tvboxnow.com金田Sam 發表於 2014-10-15 02:51 AM
www.tvboxnow.com! ~- T* A$ ~. C
金田兄一語道出呢套劇嘅`精彩'之處。我諗呢套劇應改名為:「忘年戀之一一畸戀明天」
tvb now,tvbnow,bttvb& E4 c3 l  Z5 \, c4 h
www.tvboxnow.com& h; ?4 T5 `3 J& C! e
話時話吖.. 心穎BB出場幾好笑8 H* w7 o* `& T2 s) f( ~
大文細佬 發表於 2014-10-17 12:51 AM
5 ^- `% [* S' o
BB拖住個行李喼論論盡盡、鳥烏龍龍出場都几搞笑同跨張 但我比較中意呢D搞笑輕松嘅劇
. X: o6 H) i( m- K5 \* \& ^www.tvboxnow.com
5 u5 k5 P% `1 l, H% e7 G" G公仔箱論壇唔知係咪《學是學非》train得多,心穎做啲開心搞笑情節幾好睇。tvb now,tvbnow,bttvb+ W$ W3 ], s  ^2 t8 m# [8 ]
% ~: f/ U$ F% {6 aleekwoklam 發表於 2014-10-17 03:50 PM
0 a8 q$ l# B! u) dwww.tvboxnow.com肯定係《學是學非》train得多。記得四個是非精上森美、小儀嘅千奇百趣玩HIGH D做嘉賓搞到我笑到眼水都標埋

評分次數

• timmaxsing

公仔箱論壇" p/ X7 B* A/ H5 {3 X: n7 }  |

7 b' j+ f- a& c2 t  x公仔箱論壇我都好鍾意佢地四個女仔
  A& d# {; G' W/ _- v公仔箱論壇大文細佬 發表於 2014-10-21 12:27 AM
; ]8 q; _6 h- t$ {公仔箱論壇睇第十集心穎被Q記罰完在雨中同哥哥文上升果段對話真係好感動,雖然仲有進步空間,對一個新人來講已非常之好,起碼感動到我
- q' r- G5 ?/ Z# ^( {+ ]tvb now,tvbnow,bttvb, T" R: h- h3 |5 \$ d& R% Y/ h
! K6 M3 F- k5 K# v6 F# P+ H' i# F
tvb now,tvbnow,bttvb3 B6 D3 i4 A% D3 j; p( a# H4 G
不過呢套劇開始好似無乜好講添.. 希望跟住會好啲喇... 老表好好笑呀TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 t% z  y; I! f/ ]1 n; m/ K/ m
大文細佬 發表於 2014-10-22 12:57 AM
tvb now,tvbnow,bttvb3 W/ n$ n" h% J7 j+ y5 C
係阿,大佬.D人去晒睇飛虎2同老表hea,細嘅今日都淨係睇咗老表啫www.tvboxnow.com% T* O9 S$ `+ D+ x

/ f4 X+ E' m5 [$ ^8 pwww.tvboxnow.com2 O* I5 U( Y/ p: x% L6 I$ O5 {
咦.樓上個位大大用咗你個嘜頭.係唔係你個孖生兄弟?

評分次數

• timmaxsing

近排比較忙,有几集仲沒睇,看來呢個周末要追返晒