返回列表 回復 發帖
又有嘉琪喇.. 我好想問有個女仔嘅造型勁搞笑... 粗眉嗰個呢.. 佢叫乜名呀??...
7 S# I; v0 k% x/ y- V9 {# {
有啲奇真係好誇張又好笑,睇吓吳沚默個角色烏笄。tvb now,tvbnow,bttvb; L' c5 I0 v+ [$ A7 h
2962645tvb now,tvbnow,bttvb( ]. R" y% d, G4 M# s; k$ r5 b
leekwoklam 發表於 2014-10-18 07:07 PM
# R) p4 j  o3 E; s* d: NTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
( g; {9 p0 \4 m3 k, y" p; q+ K' P* F& gtvb now,tvbnow,bttvb就係呢個造型呀
第一集笑位好少, 期待之後發展TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' b4 ?/ _1 \2 H% A$ z
mintone 發表於 2014-10-20 11:59 PM
www.tvboxnow.com: f: i% j9 L) Y( C# k
tvb now,tvbnow,bttvb. G( P! S7 I8 T3 ]6 m' T# J
咁我等埋第二集先至睇lu
睇完4part之後我都無笑過
, ]4 O  H1 o1 o7 |9 B, tWENTECH 發表於 2014-10-21 09:10 AM
' \# q# r; q% k. t, _5 D, uwww.tvboxnow.com2 o8 t6 _# G2 A  k, N; l0 L* Y! ^
我覺好好笑喎.. 朋友比多啲幽默感.. 做人會開心啲!
《老表,你好hea!》頭兩集有笑位, 但可能有第一輯《老表》作比較, 覺得頭兩集的笑位未算太自然和突出 (或者是自己的要求高了), 但在忙碌的工作後鬆下笑下, 都算OK啦!
& g+ Z' C1 D5 r  F" j% @公仔箱論壇
+ o  ^3 M& k8 D( U! D* x7 w9 Wtvb now,tvbnow,bttvbKING SIR呢D真係戲劇大師, o係度扮老人痴呆、  ...
" r+ L1 X7 W2 Y( d9 @% a8 l& }公仔箱論壇tycn3320 發表於 2014-10-21 10:37 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: L( {  b' S7 L- S0 D
tvb now,tvbnow,bttvb1 V$ d4 l9 l- k
好驚喜有馬明份呀! 未睇第二集.. 不過睇你平時啲comments同我差唔多.. 我諗畧知一二.. 第一集巳經笑到我咳唔停喇.. 爸爸又叫我唔好睇喇.. 點算.. 咁難清架!
9 T* f0 i/ c2 ^% Y6 S# n
2 }; M9 G4 r1 C5 T4 |6 ntvb now,tvbnow,bttvb吳沚默演烏笄,又係其中一位編劇。
3 U% ^6 ]% D( f+ W2 ]" I* FTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。leekwoklam 發表於 2014-10-21 02:17 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& D- Q) k9 V* _* P  v
www.tvboxnow.com. a& X) S& g( A/ ^$ [9 x
佢個妝好搞笑.. 但要睇下佢演技喇!
$ n# m2 @, p" T5 A2 ]/ P: l* _2964565tvb now,tvbnow,bttvb+ E0 X9 @, V  s+ U- Q! T
嘉囉琪個「小報告」都係大茄,靠邊站嘅啫。
  I/ _% p- z/ A5 ATVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。leekwoklam 發表於 2014-10-21 02:23 PM
/ d: a& Q. N7 [# j! q: Vtvb now,tvbnow,bttvb
6 N7 o9 G  N" _7 WTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。唔係呀.. 嘉琪第一集都好多戲份吖....其實佢都係適合做喜劇
9 p" t# Q" H3 U' p9 {公仔箱論壇
; M1 W! e6 _8 f* i公仔箱論壇
tvb now,tvbnow,bttvb9 Z" ~, C1 p+ M  w8 t! f

+ O4 F: S3 Y" M* @* F+ lwww.tvboxnow.comLamLam,其實睇咗第一集己經可以分析,上套老表你乜嘢我無咩點睇過,唔知王祖藍做成點,但口啤同評價略有所聞,係唔錯。公仔箱論壇. s7 f8 k) [( [. ~2 d' A

3 J3 ]7 I. F" G# jTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。今次尤田,呢個敗家仔性格的確幾搞嘢,由王祖藍做出嚟真係好掂,真正的富二代亦未必明白點解做富二 ...& f% |' F) t7 x8 l* ]! O
金田Sam 發表於 2014-10-21 03:33 PM
% G" k, J# M  m; }  I. G# W" n/ J
/ U8 x' d3 D3 O$ ITVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。祖藍係演藝學院一級榮譽畢業架...演藝學院出身啲人一向都有水準.. 更何況係一級榮譽畢業畢業生!... 福祿壽中最有才華係佢!

評分次數

• timmaxsing

p& y" h! U. N! s! ktvb now,tvbnow,bttvb* h6 |$ j7 l2 a- J$ @% W+ |
睇啦! 睇啦! 網民批評成日在tbb劇集出現果5句HEA對白, 老林在戲中戲講完, 轉頭野仔又在戲中訪問環節中再講多次, 串連晒平時被批評果d hea 對白, 真係拍晒手掌!! ...www.tvboxnow.com: k: I6 {4 ]; J, }
tycn3320 發表於 2014-10-22 12:59 AM
" n' a6 S! i1 B! v9 c* Dtvb now,tvbnow,bttvb
" d" w6 H; y5 }3 l! u; X第二集我覺得最好笑係好有佔中feel.. 朋友深思下喇!
' C/ K( @7 r4 Z0 G
公仔箱論壇, {9 ]" x; E  ^8 m) B
其實繼聰 喺舊女友嘉琪面前show胸肌呢一幕,知道二人以前關係啲觀眾,都幾會心微笑嘅。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# e2 |  S; q- e9 |  |* r$ J% O- p
0 i& ~9 N7 F+ G. j/ ~  N1 wwww.tvboxnow.com2965216
1 {5 \+ I3 H2 J, [. x$ H! qTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。leekwoklam 發表於 2014-10-22 12:33 PM
) `7 h8 |' v/ F3 s. d  z% Z! [# D/ U& ^8 U! i+ K1 y6 w, k
你唔講真係唔知佢地係ex... 嘉琪好啲喇.. 起碼無咁人造吖.. 全天然嘛
5 k9 o/ J$ U) i4 |) @
$ _5 @4 f. d8 i. U張繼聰 同梁嘉琪啲嘢陳年往事Lu(演藝學院年代),聽講係男方見異思移,又話有人介入,唔知邊句真?
" H. I' q# Y! u# PTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。不過感情嘅嘢好難講邊個啱講邊個錯.....
! I2 p' n0 [# i/ m公仔箱論壇leekwoklam 發表於 2014-10-23 02:46 PM
* M1 h6 _  m( c' f8 A
tvb now,tvbnow,bttvb1 y$ F1 L8 X% S+ I. h2 S
有人介入定見異思遷都好.. 對嘉琪嚟講係好事.. 唔洗浪費咗時間响一個mr. wrong度... 公仔箱論壇; w" T% u+ M( v) z0 t
3 z! e# n) T6 j. B' f, w
介入嗰個有病鍾意同人爭..見異思遷嗰個少一個唔少.. 至於最後呢一pair响咁嘅情況下一齊.. 希望佢地唔會因為呢種性格最後不歡而散喇.. 同時希望經歷可以令呢一pair珍惜對方喇... www.tvboxnow.com% d! E! ~# g  t+ p3 X+ t1 |  Q

$ J( @5 ~1 ?+ I. bwww.tvboxnow.com希望嘉琪快啲可以揾到mr. right!

評分次數

• timmaxsing

講番你organic個topic吖... 我全家嘅食物可以organic都會買organic 架.. 加埋最好買野生嘅海鮮類.. 咁就perfect organic喇... 身體健康 至於其他生活上.... 林在野講嗰啲細節就真要學下喇
自第1輯《老表》以來, 睇左幾套張繼聰有份演的劇集, 佢演幾個角色都好入型入格, 無論做奸人, 做喜劇, 做出來D表情, 面容, 動作, 都真係做到個角色需要既野  tvb now,tvbnow,bttvb. h3 I/ V& y# e/ K9 }, j+ M
《巨輪》裡姜勇的古惑仔角色
- ^( `5 c3 E0 c: L/ dwww.tvboxnow.com《食為奴》裡的八王爺 ...$ `- J( O9 E0 W( Z; u
tycn3320 發表於 2014-10-24 11:29 PM
5 U* p0 [  C1 @1 r2 p$ ~7 t) u# N公仔箱論壇
& A: `9 V6 d# v# I5 s9 mTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。你講幾乎全部同意... 但個人觀感呢套老表, 你好Hea好似有少少over咗.. 過多show 肌... 希望之後唔會太多喇
; G, h8 \7 D: G0 t6 b公仔箱論壇
. R( X0 F: l3 etvb now,tvbnow,bttvb繼聰Over咗呀?
& K& n  i/ d* g: z我仲以為女仕會幾欣賞添?
2 M. ~4 u: x: q8 @+ I" b, h公仔箱論壇論次數,阿Mario啲露點鏡頭又係幾多嘅。
' t7 I+ b) x! V* P1 wtvb now,tvbnow,bttvb公仔箱論壇  g" S3 c8 }9 h/ A
2967627www.tvboxnow.com' H: [+ E/ d5 V5 z: b  R6 x/ c1 w, `
leekwoklam 發表於 2014-10-25 12:10 PM
) Z4 l; w( @* d% t1 C$ b

2 B, {( g0 v9 i8 T/ S, v1 V* x; `  f/ [www.tvboxnow.com我諗啲上咗年紀嘅女仕會鍾意啲掛.. 我就覺好核突
將男演員或女演扮刻意扮醜,正正係周星馳手法,
. \) E- ~4 f1 |% F公仔箱論壇星爺拍的第三部電影開始,己將戲中人醜化,越整越醜,
% B" G* @, a! M3 C$ \9 owww.tvboxnow.com仲特登搵人地缺憾放大,那個技安扮有鬚根的女人,
! v4 F- b4 [" \, h+ {2 Ptvb now,tvbnow,bttvb谷德昭次次都係敵人,田雞總係笨到無人有,阮鯨單...8 z, B7 H9 O- p8 ~3 Z
連請了洪金寶也想 ...
& J2 y6 l2 ?/ x4 [tvb now,tvbnow,bttvb金田Sam 發表於 2014-10-26 12:23 PM
) e0 B; I" o* E+ l1 }% W8 S) K9 X: x% |; m6 S, N, R7 y
萬二蚊一向都唔係靚架喇.. 只可以講順眼.. 所以對於我呢啲觀眾嚟講.. 佢呢個造型無乜特別.. 唔係太醜.. 因為佢本身唔靚