返回列表 回復 發帖
" C" z0 t* }0 d( L公仔箱論壇
5 X$ h9 u% E1 w* bwww.tvboxnow.com話時話,周星馳拍王祖藍好唔好睇呢?9 b; E' A- X& y# @8 |" ~( {, |
但呢兩個食腦人行埋一齊机會好似唔大,實鬧交。tvb now,tvbnow,bttvb" c: S# W- X* Z/ f* Y, y9 h) h& Q
leekwoklam 發表於 2014-11-13 03:55 PM
* k/ L! B  B" L2 c- P7 ?tvb now,tvbnow,bttvb
# s- i9 {3 _! F2 I* ?2 p9 D 周星馳? 佢肯聽人講嘢先算啦..
2 u8 g! a- t; Q* c公仔箱論壇王祖藍同周星馳合作? 等同冥王星同水星相撞,
0 F; k4 D/ P, t) j6 hwww.tvboxnow.com唔係話無可能,不過唔知要等幾多光年先會出現囉。
$ V9 l  f  T& H0 h  c2 Z7 S5 Uwww.tvboxnow.com
3 n; v  ~* [: y" u3 t: o公仔箱論壇周星馳上得太高,太高....高到果度幾乎得佢一個人,tvb now,tvbnow,bttvb- W# ]7 q7 `6 t$ v) ]; w' m" V7 m/ B
容納到亦只係佢自己一個,果個位置企唔到兩個人..tvb now,tvbnow,bttvb& |6 X/ x5 c! B
王祖藍,今次用料層出不窮,我真係驚佢下劑仲可以搞咩出嚟,
1 j5 ]/ D& P; W9 ?+ |( X2 H3 s4 Z今次仲有的....下個帖再貼,整理吓啲圖片先...tvb now,tvbnow,bttvb1 T+ `# m/ }4 Q
www.tvboxnow.com* m% S4 \) ?# m" ~7 Y7 K+ l
由第二個網,人地個帖cap出嚟...
☆★☆睇劇同步討論樂趣多,齊齊追劇回覆笑呵呵→☆★☆
咁都諗得出,.........無言.........tvb now,tvbnow,bttvb8 Q4 c$ R: W% M# w) a9 ]1 h. Q
8 H% Q0 `( H, k3 i- q% p

7 ~# Y* d& f7 P( `" n公仔箱論壇
: z$ v, x- Q$ B4 m公仔箱論壇
. K  y3 |1 w& H+ ^% FTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
" o5 o! I  j* Ywww.tvboxnow.com
. @' V% |7 R4 }. u6 N1 r2 V  b
$ Y7 v/ Z/ x8 `. ~8 P) n3 b公仔箱論壇
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
$ u% `3 x$ o' O8 N* h* p! i
自己玩拔罐好危險架喎。www.tvboxnow.com, G+ F1 _' D) e5 S( ?
leekwoklam 發表於 2014-11-15 12:11 PM
2 u* {2 Y& h5 w4 Ytvb now,tvbnow,bttvb$ b& h3 H5 J2 b# X6 v* [2 |
自己拔只可拔心口... 對手腳.. 頂多連條頸.. 唔會連塊面do拔吓嘩... .. 背脊就唔得喇... 但我要cartoon人物架喎... tvb now,tvbnow,bttvb0 t+ J' |& z( a, b. i9 j( w3 Q* O8 C

1 _$ t' c9 A2 u3 v$ D3 j
, m/ ?. V( b2 Z+ S- U( a) H我想問尤田條bear bear頸巾响香港有無得買架?? 超得意呀!
, s% d& B# f& w# ?7 |. M) H2 v公仔箱論壇有lee sir 呢個kitty啫哩杯一定好多女仔想整番個 喺美國做「拔罐療程」都幾貴架。無保险私人俾:45分鐘$80-120包推拿按摩.拔罐。
: F6 o) R  H: `- ~, E9 V- J% x我有醫療保险,自己俾$20  co-pay。醫生收保险公司$240一次 好多鬼撞咗 ...tvb now,tvbnow,bttvb. g6 K4 }; [/ v! f7 c
mnb1123 發表於 2014-11-15 01:33 PM
tvb now,tvbnow,bttvb. f8 U4 Q  k; H/ z( R- u* g
. U0 P6 k/ M/ x. o
你唔講我都唔知美國保險可以claim拔罐架添.. 係咪要家庭醫生transfer架架??
+ s3 l7 L2 j' {) H* X公仔箱論壇
2 ?  T. i0 N/ V8 Q% H7 |公仔箱論壇
( N2 ^+ M6 w3 J% S  `$ U
5 l4 B4 h3 E, K; F) f' S3 Cwww.tvboxnow.com你唔講我都唔知美國保險可以claim拔罐架添.. 係咪要家庭醫生transfer架架??
' k' S7 q5 V% Y; L0 NTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。大文細佬 發表於 2014-11-16 05:54 AM
3 X( ]0 q2 ~5 e2 _& {. R
係要家庭醫生refer嘅。通常背.肩膊痛去睇家庭醫生佢都会叫你去物理治療。咁要同佢講冇用.唔help.,用針灸,拔罐就有用much better。
7 I* t! k/ L4 W7 V, W, Owww.tvboxnow.com佢就寫紙俾你 - d; U" g1 |. D1 w) v# }
p.s 係我住呢個州如果撞車受傷,唔需要睇家庭醫生,可以去睇任何醫生。不過大吉利是,係人都唔想撞車,不過係美國百分99嘅人都撞過車
- p' H6 O3 ]$ R: Z) r* m+ V
係要家庭醫生refer嘅。通常背.肩膊痛去睇家庭醫生佢都会叫你去物理治療。咁要同佢講冇用.唔help.,用針灸,拔罐就有用much better。公仔箱論壇5 T' n5 V  ~! X2 ~& A* _
佢就寫紙俾你
  N8 V7 Y3 I* R+ F8 ^+ xp.s 係我住呢個州如果撞車受傷,唔需要睇家庭醫生,可以去睇任 ...
' y  ]. k# |! m  j" L' ^  Jtvb now,tvbnow,bttvbmnb1123 發表於 2014-11-16 12:46 PM
5 y- A6 {- z  ^0 @/ \; Gtvb now,tvbnow,bttvb
" d4 t8 t* P% m' g8 O! u公仔箱論壇touch wood講我攞咗車牌以嚟好采無試過撞車.. 巧驚!
: E2 b% B9 L/ {. D+ S4 m- t' b公仔箱論壇TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: F: o- T* V+ b. P
咁都諗得出,.........無言.........公仔箱論壇# q8 p; z, I* t/ O/ r" F

' r* `* n- d% l' ^2 f% UTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。29814516 U) J. v( j. w" A
2981452TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, G( {# R8 f' J
29814539 B! f* d! z- h
2981454www.tvboxnow.com$ x! u- e3 T+ g6 h/ o
2981455www.tvboxnow.com# L$ [2 k4 x2 p( |* y
3 i' T' P7 H- W9 P# A  i2981457
8 u& d' O% m) h: v* v- d+ s公仔箱論壇金田Sam 發表於 2014-11-16 02:08 AM
! D2 W9 U+ s$ U& i4 G% j9 G2 Mwww.tvboxnow.com赤條條好恐怖呀,但好搞笑囉。
' z9 u9 ?6 `: d. |" ^

1 N4 m! R" u" Jwww.tvboxnow.com自己拔只可拔心口... 對手腳.. 頂多連條頸.. 唔會連塊面do拔吓嘩... .. 背脊就唔得喇... 但我要cartoon人物架喎...
+ |) R; ^1 M. D! S5 z) `www.tvboxnow.com公仔箱論壇+ t; H+ u5 O: n& b2 O. \
/ M7 f2 q: _' J
我想問尤田條bear bear頸巾响香港有無得買架?? 超得意呀! ...
+ t% E  ?8 S: uTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。大文細佬 發表於 2014-11-16 05:51 AM
公仔箱論壇4 j2 t5 b9 x4 o
拔心口?
0 B& K3 d# D: j& k9 ^TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。噢,哈哈,我就唔得啦,我心臟唔好吖嘛
www.tvboxnow.com' |' ~6 S% N' S* ?
tvb now,tvbnow,bttvb( j' l% O( k0 S

* I6 i* O0 c2 b# o9 {2 X# pTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。公仔箱論壇3 y" x( s1 c" I! }3 }
尤田條bear bear頸巾呀?死火,冇留意添。
0 J0 a% V4 h( G$ X9 K2 j* I+ Y$ {
有lee sir 呢個kitty啫哩杯一定好多女仔想整番個 喺美國做「拔罐療程」都幾貴架。無保险私人俾:45分鐘$80-120包推拿按摩.拔罐。9 J0 x6 {7 N( [* x
我有醫療保险,自己俾$20  co-pay。醫生收保险公司$240一次 好多鬼撞咗 ...3 |" `$ T# k2 W3 U( q# w. x4 i9 D
mnb1123 發表於 2014-11-15 01:33 PM
6 m2 k) _( I' X% V9 b多謝mnb1123提供美國做「拔罐療程」資訊,又知多一樣嘢。
公仔箱論壇  i3 s+ D7 W7 x; c

* E/ R& T9 z& S/ xtouch wood講我攞咗車牌以嚟好采無試過撞車.. 巧驚!TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, q1 V0 d1 h( A' g- N4 w  G8 c
大文細佬 發表於 2014-11-17 06:38 AM
$ Q' h4 K1 }; B) @$ Y我就撞過三次,呢排落雪又落冰雨,落雪揸車都OK最麻煩就係落冰雨,地面結晒冰,架車一定要換雪肽.
3 j4 _! ^  J9 q! I6 c& h! ]8 M金田兄咁快有郭寶.馬利亞D赤條劇照? 應該21集先有得睇.睇郭寶同Vivienne談情真係有D悶

評分次數

• timmaxsing

公仔箱論壇- w2 c# N$ T; H2 r5 l6 s  z+ X
多謝mnb1123提供美國做「拔罐療程」資訊,又知多一樣嘢。
8 d5 T* W8 f  {, e0 U' wleekwoklam 發表於 2014-11-18 12:25 PM
! D+ U. s% m& Z& P' r千祈唔好客氣,期實美國50個州個個州法例都唔同。我住嘅州咁,去到第二個州又唔同,有機會來美之前要了解清楚
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! f' a* K0 r$ u' U6 p( b6 w. k5 A7 u
赤條條好恐怖呀,但好搞笑囉。
" o: t: O4 {  m: g, k0 Cleekwoklam 發表於 2014-11-18 12:10 PM
Lam電視尺寸會打格子,但拍攝會串底褲,全是半體選HK美及不美港男,真係......這劇情兩角色真太出位,博收視?Lam兄及金田Sam真係你哋不能不服啦,我有就有這感覺啦?你哋兩位專業劇評家有什麼特別睇法呢?
& f8 e- v+ W* MLam電視尺寸會打格子,但拍攝會串底褲,全是半體選HK美及不美港男,www.tvboxnow.com( s% }* U  `' @
真係......這劇情兩角色真太出位,博收視?4 S9 a& j  t/ ?/ |7 D/ h2 M
Lam兄及金田Sam真係你哋不能不服啦,+ p9 ]9 R( U6 T3 n
我有就有這感覺啦?你哋兩位專業劇評家有什麼特別睇法呢?:tu05 ...tvb now,tvbnow,bttvb, F. X& h: g: o% x
timmaxsing 發表於 2014-11-18 07:05 PM
$ E  q1 f" q! }6 {/ Z
www.tvboxnow.com$ c7 w" j* U* D4 T+ ?5 b9 R# {
哈哈~ J神,你唔係相信有[為藝術而犧牲]呢六個字吖嘛...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ L, G7 }; c+ p7 t/ m8 O
睇佢地用啲格仔咁大就知,兩個裸模直頭係著緊波褲...
1 d& I7 Q! D# n( D4 H/ q8 k& \呢次的喜劇效果好犀利,頭幾集播緊時我都知王祖藍仲有嘢玩,TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: c" ?  O8 {  z  X  e8 G
但玩咗咁多集仲層出不窮,我擔心佢再下套唔知可以寫咩出嚟?' Y2 o, ~, q8 r; I; U9 o: u' x6 |
5 q/ z3 H; v, l& S& g& {! L
裸模....虧佢諗得出...

! ?1 o2 j6 p: c' d  X5 owww.tvboxnow.com. i( ]# ]. i  c/ C  X3 Q

! H3 a: ~. n- c! G8 t0 K# G另外,唔知邊年Tbb入咗果套咩 ~影片後期加工器材,以後咩幕後特技人員可以炒咗8成...5 H4 S' b: {' s- V0 \! E  Q' l, h
要拍咩特技鏡頭好多唔使人地親身上去做,正如釘姐跌落街果場根本就無跌過出去...www.tvboxnow.com. N2 \5 f. ?$ |2 U# e$ D* w0 m5 j
大廈爆炸場面亦係,呢種影片加格仔好少事,甚至將有著衫變無著衫都得...
# y. p# }# P0 H1 m7 j* v  u網上聽聞有呢種軟件,不過要改就好鬼辛苦....一秒32格逐張改....15秒要改480張起....tvb now,tvbnow,bttvb, }" e) p4 m' O7 P" P
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- Q# o  m6 V8 L: g/ Z" d
其實可以講,掩眼法而己
9 ]! n' L4 r% ^& z0 D. ^TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。拔心口?tvb now,tvbnow,bttvb2 h: u% z! g, R# J$ l
噢,哈哈,我就唔得啦,我心臟唔好吖嘛www.tvboxnow.com# W$ U. c9 @3 {% v5 R7 g
+ g5 @0 {) B) o. T+ `) \+ ], o: q

2 c- y/ \/ K% _" J7 _0 f公仔箱論壇. Z  b  g6 O: j1 Q
尤田條bear bear頸巾呀?死火,冇留意添。
- f- j" ], o9 ^$ w/ j1 l: C" }$ }www.tvboxnow.comleekwoklam 發表於 2014-11-18 12:20 PM
www.tvboxnow.com; j- `4 _" s" r7 }0 G4 D+ a; ~6 y
公仔箱論壇! D0 F/ I. {, s. ~& F" b0 V2 j
心口當然唔會某地方喇... & {) x; i9 |% B1 p
1 I& U% R& T' `3 d2 v8 ~
bear bear頸巾係尤田想接近佢家姐時段見到.. 成條一個個bear bear掛住响條頸巾度架.. 可能女仔會留意啲
4 B$ P$ I1 j* r7 T公仔箱論壇我就撞過三次,呢排落雪又落冰雨,落雪揸車都OK最麻煩就係落冰雨,地面結晒冰,架車一定要換雪肽.tvb now,tvbnow,bttvb) {6 i- i( U/ C* E* E
金田兄咁快有郭寶.馬利亞D赤條劇照? 應該21集先有得睇.睇郭寶同Vivienne談情真係有D悶  ...公仔箱論壇" B$ k, f2 X% W# D+ S
mnb1123 發表於 2014-11-18 02:08 PM
7 s/ `. f' H; P0 R

* w6 O: b8 _, W8 j8 t+ G咪就係.. 點解可以睇到未播出街嘅片嘅?? 網上揾到架咩?? 唔通有人响tvb度做??