返回列表 回復 發帖
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。) r. S0 z; l# r$ l1 |- ~4 R% |

. V& c: b# Y; R( v0 R* gtvb now,tvbnow,bttvb咪好似周星馳咁囉.. 橋都用盡咗喇!
) V* T% w' g& N$ k2 w公仔箱論壇大文細佬 發表於 2014-11-13 01:52 AM
& `: Y) ]2 J( g; |% T( n0 Ztvb now,tvbnow,bttvb3 O. E" l0 [9 q, ^2 v. l# }
話時話,周星馳拍王祖藍好唔好睇呢?# K# R( O. q1 u; M9 n* Q* u
但呢兩個食腦人行埋一齊机會好似唔大,實鬧交。
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-11-14 03:17 PM 編輯 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 W4 h; ]8 \# z; V( n6 t

- ^+ Y: l. |, Otvb now,tvbnow,bttvb
, {% O$ {3 v* ~! itvb now,tvbnow,bttvb) Q! W2 N5 v% `* J6 G0 F6 G3 G
lamlam賣廣告4 N! P$ j9 y1 q: D9 ]- X
大文細佬 發表於 2014-11-13 01:51 AM
tvb now,tvbnow,bttvb4 U# ^8 v- S) f9 [1 P0 [: y7 z
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' ]/ g* z. |- ]& @# ~
哈哈,上頁嗰個「多啦A夢」啫喱杯都算賣廣告架。tvb now,tvbnow,bttvb/ `  _  a0 e9 x* d  \1 `
細佬,你有冇睇「多啦A夢」架?
  i3 c3 A5 n% x7 h
3 I. N$ `) X  V( x  p/ k1 gTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
飲完可樂(喜樂)食啫喱(拔罐)
) `9 L3 ~/ G- O3 |5 i+ H, Y+ a
5 S& C( _9 X9 P& @, B2979866
2 ~2 U8 H2 q* h+ ^6 Gtvb now,tvbnow,bttvb2979865TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。0 H2 ]8 j9 C2 X3 Z/ J. p7 K
Vivienne同郭寶終於都「完事」囉。拍時就話兩分半鐘出街大約十零秒,呢段戲都唔知算好激啫。
( {2 t8 O2 u5 ?( J0 ]www.tvboxnow.com0 u5 ], F8 b. B
297986229798632979864tvb now,tvbnow,bttvb9 J* X! N1 M5 A
我淨係覺得啲「心心」拔罐印幾靚,今集之後,啲中 ...
& H! w3 |7 g- u. U( Q1 ctvb now,tvbnow,bttvbleekwoklam 發表於 2014-11-13 03:41 PM
9 J/ W5 s6 j0 a* z2 P

' V" l% U$ q) i8 ~% N9 C7 t. L我覺得講小寶呢段過長有啲悶..."個人感覺".. 唔好插
% l0 c0 ]4 n; b+ Y# mtvb now,tvbnow,bttvb2979882公仔箱論壇0 }/ N1 H" ]$ \9 ], B) S4 n
哈哈,上頁嗰個「多啦A夢」啫喱杯都算賣廣告架。
& ?9 h% Z) t" W+ }, c8 G: z4 m3 U+ G細佬,你有冇睇「多啦A夢」架?
% T5 e0 G2 \! b' {  |5 r9 c公仔箱論壇www.tvboxnow.com: @# f9 @3 z% k
我睇嗰陣仲叫「叮噹」架咋,金田Sam兄你睇嗰陣係唔係都係叫「叮噹」嘅呢? ...3 p( k3 T/ F% }" q
leekwoklam 發表於 2014-11-13 04:06 PM
tvb now,tvbnow,bttvb+ _- \# _( `$ a9 f5 V  w9 P

( ]2 u; @4 c0 M' W0 j5 b4 B7 ]公仔箱論壇我琴日啱啱睇咗段網聞... 話多啦A夢有手指架.. 啲人仲post咗啲相出嚟睇添喎!
飲完可樂(喜樂)食啫喱(拔罐)
5 F7 b; H' w' b7 _; h0 Q+ U+ ftvb now,tvbnow,bttvbVivienne同郭寶終於都「完事」囉。拍時就話兩分半鐘出街大約十零秒,呢段戲都唔知算好激啫。www.tvboxnow.com9 [/ Q- B9 D! |. T' C
我淨係覺得啲「心心」拔罐印幾靚,今集之後,啲中醫師可能會應啲病人要求,轉晒用啲「心心」、「花花」甚至卡通公仔「啫喱杯」做拔罐療程啫。tvb now,tvbnow,bttvb,tv series,tv drama,movie,bt,download, C  S2 z3 B0 D6 N( Ctvb now,tvbnow,bttvb: E# F7 U/ P; d
...
* |. O) I+ W: k- m3 f9 G* aTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。leekwoklam 發表於 2014-11-13 03:41 PM
2 i. K/ t% T" |1 @) i% HTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。如果有`比卡超'.`叮噹'.`加菲猫' 同`Hello Kitty' 肯定吸引好多年青男女去拔罐
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-11-14 02:32 PM 編輯 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 B5 g( |9 g* f# c# o0 X0 H: X+ \+ H

0 O4 H" I( A" _6 P8 a) `! T4 Twww.tvboxnow.com
* S0 e9 x% m3 ^' C# \5 owww.tvboxnow.comwww.tvboxnow.com/ F4 F0 `0 @4 K% e8 f
我覺得講小寶呢段過長有啲悶..."個人感覺".. 唔好插
# S/ D6 X8 m5 J: Q, i1 oTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。大文細佬 發表於 2014-11-14 01:54 AM
www.tvboxnow.com0 G( }( d" O+ S( X/ i5 R; ]( s. v

! r. ~' p  R+ w# \$ \, |1 ?呢場直情失望添啦,事前啲演員仲吹到幾咁好睇同精采,我都係覺得《愛我整榴槤》好笑啲。9 ]; p4 j, R: k7 L' {

+ B; y' U0 a$ ?) e: w3 c9 k5 {: stvb now,tvbnow,bttvb
' I9 i" h8 b+ X% @
如果有`比卡超'.`叮噹'.`加菲猫' 同`Hello Kitty' 肯定吸引好多年青男女去拔罐
/ F  B% V3 O6 m5 v2 E! Bmnb1123 發表於 2014-11-14 12:24 PM
4 v! o! H; P, y) rTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。www.tvboxnow.com9 s! u2 r$ z: J) L
係喎,mnb1123兄你前排都有做「拔罐療程」嗰喎,睇完嗰集之後,有冇興緻喺屋企(中醫師肯定唔會啋你)揾個「Kitty」啫哩杯自己試吓,不過好危險都係唔好搞囉。5 v" |; @+ d% h+ u% o4 m+ l) n' w: d, b
* E& d( m+ q! ?

( j/ T; z: \8 B/ p* k: Pwww.tvboxnow.com喺美國唐人街做「拔罐療程」係咪好貴架,睇戲時我見啲外國人都幾buy呢類「火療」醫術咁噃。
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 z& Y) C  l, [( [* }6 w

; g0 ]( `" }1 F; ]& N$ Btvb now,tvbnow,bttvb我琴日啱啱睇咗段網聞... 話多啦A夢有手指架.. 啲人仲post咗啲相出嚟睇添喎!9 ]: B: |# x1 T+ ^* z
大文細佬 發表於 2014-11-14 01:56 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。( q; I( _! M- x6 D* |0 E7 O

; B0 p1 v6 _6 Q( K1 ]係呀?
& w" R* H1 D( `% Z" I" h) `咁一直以嚟笑「多拉A夢」玩「包剪揼」必輸呢個傳言咪會不攻自破囉。
/ [4 T( I- l& d# d* Y- T! \; twww.tvboxnow.com
) I6 o. g0 Y2 [. B! ~/ ztvb now,tvbnow,bttvb另外,我覺得祖藍扮「多拉A夢」會幾神似,佢以前係咪曾經扮過嘅呢?
; @$ S- R3 |7 w3 W9 `公仔箱論壇如果有`比卡超'.`叮噹'.`加菲猫' 同`Hello Kitty' 肯定吸引好多年青男女去拔罐
6 G# o6 B( ?6 M# i' tmnb1123 發表於 2014-11-14 12:24 PM
; u8 s+ [" C% A( h8 ]$ F& j: r$ qtvb now,tvbnow,bttvb6 i' B' p2 y+ C8 b% f
咁得意我都想試下呀
1 p  |1 @  i+ \: e) p: a* c! owww.tvboxnow.com$ ?" C9 j$ Q8 s% |8 T" ]
係呀?
/ h# X5 L, `# X: q2 m. s. y+ f. GTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。咁一直以嚟笑「多拉A夢」玩「包剪揼」必輸呢個傳言咪會不攻自破囉。公仔箱論壇9 ]/ ~3 @& \7 i  g/ {: g
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。( x. k/ i& u& w" k8 U! T6 ^+ h) D
另外,我覺得祖藍扮「多拉A夢」會幾神似,佢以前係咪曾經扮過嘅呢? ...公仔箱論壇4 A/ N5 z+ i- ?* @' q, `
leekwoklam 發表於 2014-11-14 02:59 PM
4 G" r; d& s6 _2 g, @$ k% k; s

; r* a4 y( I7 twww.tvboxnow.com祖藍同佢都係圓菇轆.. 咁得意!
www.tvboxnow.com2 I( s5 B  v! o( U# n

8 z  U+ |5 F) L6 fwww.tvboxnow.com咁得意我都想試下呀
( f% X1 R' _# n$ @& H大文細佬 發表於 2014-11-15 01:23 AM
+ I6 ]' n% i$ T! P1 ]! a% ~0 O9 `TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。自己玩拔罐好危險架喎。
有高Manager參與確係特別好睇。/ e7 r( [# C& ^( g2 ^; m) ^9 p
玩《華麗明星賽》一幕雖然短但都令人會心微笑。
tvb now,tvbnow,bttvb* c: S7 }. U; K5 S7 u, X% g
5 x; `: O- R5 R7 H
0 M! S! R' b5 s* k9 \TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。自己玩拔罐好危險架喎。( i. p+ `7 u% R% G
leekwoklam 發表於 2014-11-15 12:11 PM
7 }' Z2 v/ ~/ w1 d& {
舊式用火燒個罐就會危險,家陣用抽氣抽真空好安全,鬆緊可以自己控制。大文大佬可以試試無彷
; Q9 u3 E( j8 b6 j0 pTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。舊式用火燒個罐就會危險,家陣用抽氣抽真空好安全,鬆緊可以自己控制。大文大佬可以試試無彷0 j  p% U! V7 V$ ~
mnb1123 發表於 2014-11-15 12:43 PM
/ `: G. T& X0 A# X5 _( Nwww.tvboxnow.com) T% P# Q& U1 L
係呀,真空嗰隻我都幫屋企人做過,幾方便又安全。
3 i# {0 r# B& S1 y1 X; j- h& H! ?' s公仔箱論壇
0 u- }  m* t1 @0 s' Z3 C係喎,mnb1123兄你前排都有做「拔罐療程」嗰喎,睇完嗰集之後,有冇興緻喺屋企(中醫師肯定唔會啋你)揾個「Kitty」啫哩杯自己試吓,不過好危險都係唔好搞囉。公仔箱論壇8 [( M4 O1 I; n  n
6 |/ J% J5 e2 t+ t/ Z1 N3 s" t' H) Pwww.tvboxnow.com/ ]: h1 Q) q9 Y' \
喺美國唐人街做「拔罐療程」係咪好貴架,睇戲 ...
; V& s: Q) m9 a7 dwww.tvboxnow.comleekwoklam 發表於 2014-11-14 02:48 PM
# [$ G( v6 |. ptvb now,tvbnow,bttvb有lee sir 呢個kitty啫哩杯一定好多女仔想整番個 喺美國做「拔罐療程」都幾貴架。無保险私人俾:45分鐘$80-120包推拿按摩.拔罐。
/ b: U) t; @* v; ]tvb now,tvbnow,bttvb我有醫療保险,自己俾$20  co-pay。醫生收保险公司$240一次 好多鬼撞咗車都鐘意做推拿按摩.拔罐,保险公司俾錢,效果又好.有D鬼考牌開公司做老細