返回列表 回復 發帖
1 P" u' x+ ]6 `/ w; j4 U
- M, @- M* h3 Y4 N5 ]* `www.tvboxnow.com咪好似周星馳咁囉.. 橋都用盡咗喇!& a, G9 w* W2 X1 ~  r
大文細佬 發表於 2014-11-13 01:52 AM
) b9 H6 }! [  U+ }5 O5 kwww.tvboxnow.com& _/ ~& Y8 g3 S( n( {5 m
話時話,周星馳拍王祖藍好唔好睇呢?
4 s  E' W0 o+ ^tvb now,tvbnow,bttvb但呢兩個食腦人行埋一齊机會好似唔大,實鬧交。
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-11-14 03:17 PM 編輯 公仔箱論壇( r4 ^) l* f4 ?

8 J6 V. b" P( r" Swww.tvboxnow.com
, z( f1 [+ d0 ]6 D( v" y2 g! ~5 K公仔箱論壇www.tvboxnow.com, C! }7 T) ?9 E& [% F
lamlam賣廣告公仔箱論壇1 \$ b% d' |# ^; l% _9 B
大文細佬 發表於 2014-11-13 01:51 AM
5 w5 [8 Z) G7 ]$ J! W
tvb now,tvbnow,bttvb7 Y. a$ l# G+ i0 G& y# [# z1 \8 I
哈哈,上頁嗰個「多啦A夢」啫喱杯都算賣廣告架。
" J  G, Q& `8 K; [$ Y細佬,你有冇睇「多啦A夢」架?
, F' I2 j8 x8 U4 p: k3 s
' ]0 m; Q4 h7 qtvb now,tvbnow,bttvb
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
飲完可樂(喜樂)食啫喱(拔罐)
% T) W2 ]5 z6 O& G+ b- n- U1 iwww.tvboxnow.com1 w8 _, c* ^% M. o/ [2 ~
, M3 i( M7 N, k8 a! v$ [TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2979865
1 `) d8 O+ T- p公仔箱論壇Vivienne同郭寶終於都「完事」囉。拍時就話兩分半鐘出街大約十零秒,呢段戲都唔知算好激啫。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# S1 G1 i' w  }( n' g

* p2 Q" {) h( U0 x: ?# xtvb now,tvbnow,bttvb297986229798632979864tvb now,tvbnow,bttvb$ N; G$ |% w* M! L0 t7 j7 @
我淨係覺得啲「心心」拔罐印幾靚,今集之後,啲中 ...
9 I9 F0 ?5 `) o; r9 Q公仔箱論壇leekwoklam 發表於 2014-11-13 03:41 PM
www.tvboxnow.com4 {' @( i' Q4 a" r
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。( X4 s& H% K2 C
我覺得講小寶呢段過長有啲悶..."個人感覺".. 唔好插
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 N, m3 {+ H$ U- J
& w* }. H. j3 a哈哈,上頁嗰個「多啦A夢」啫喱杯都算賣廣告架。公仔箱論壇. i* l7 l- @3 M2 V; }
細佬,你有冇睇「多啦A夢」架?
8 Y! |% D4 b/ g! I6 K# D公仔箱論壇
4 e2 N( C: Y! y: Ptvb now,tvbnow,bttvb我睇嗰陣仲叫「叮噹」架咋,金田Sam兄你睇嗰陣係唔係都係叫「叮噹」嘅呢? ...公仔箱論壇6 |- k$ O+ _! E* j; l/ @
leekwoklam 發表於 2014-11-13 04:06 PM
) Q' g" w! B0 f2 J' S- u/ b9 T公仔箱論壇/ q$ S" i) x. F; {  X& E' ^4 M
我琴日啱啱睇咗段網聞... 話多啦A夢有手指架.. 啲人仲post咗啲相出嚟睇添喎!
飲完可樂(喜樂)食啫喱(拔罐)公仔箱論壇: Q' E# e) h7 U" @
Vivienne同郭寶終於都「完事」囉。拍時就話兩分半鐘出街大約十零秒,呢段戲都唔知算好激啫。4 G8 X5 _7 u+ ^* ^8 Z
我淨係覺得啲「心心」拔罐印幾靚,今集之後,啲中醫師可能會應啲病人要求,轉晒用啲「心心」、「花花」甚至卡通公仔「啫喱杯」做拔罐療程啫。tvb now,tvbnow,bttvb,tv series,tv drama,movie,bt,download, C  S2 z3 B0 D6 N( C
$ z" `  ?. ~! m* qTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
...
6 h1 K) X  `- G9 \公仔箱論壇leekwoklam 發表於 2014-11-13 03:41 PM
www.tvboxnow.com1 q% \. z. M8 [6 P2 k1 ^. X5 P
如果有`比卡超'.`叮噹'.`加菲猫' 同`Hello Kitty' 肯定吸引好多年青男女去拔罐
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-11-14 02:32 PM 編輯 6 ^: ?; G. p7 T4 W+ S% E

3 c4 Z$ p& c7 P2 n6 M* k0 j) XTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 u0 q0 q) F% k  y

' c" V5 R/ j$ q( ^* B6 s. b. G公仔箱論壇我覺得講小寶呢段過長有啲悶..."個人感覺".. 唔好插5 o" w) L' h5 X& p( i+ q3 p8 [1 q  _
大文細佬 發表於 2014-11-14 01:54 AM
& ~( M6 l6 r; k% Z* Itvb now,tvbnow,bttvbtvb now,tvbnow,bttvb& p" ^& r3 M' p" A* m
呢場直情失望添啦,事前啲演員仲吹到幾咁好睇同精采,我都係覺得《愛我整榴槤》好笑啲。www.tvboxnow.com7 h; h0 o" n& q3 r* ~9 q

" q+ [7 a: ]  G6 R# Cwww.tvboxnow.com
tvb now,tvbnow,bttvb# t2 n9 m9 R  W: i7 [7 k
如果有`比卡超'.`叮噹'.`加菲猫' 同`Hello Kitty' 肯定吸引好多年青男女去拔罐
% w, r  v% o1 \6 Imnb1123 發表於 2014-11-14 12:24 PM
tvb now,tvbnow,bttvb/ t$ P1 t! c: w( g
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: l. v' i+ O2 _$ D4 G2 n0 q
係喎,mnb1123兄你前排都有做「拔罐療程」嗰喎,睇完嗰集之後,有冇興緻喺屋企(中醫師肯定唔會啋你)揾個「Kitty」啫哩杯自己試吓,不過好危險都係唔好搞囉。
- _; ~+ D/ w9 n6 ^( H. e% @
9 ]- h* j, w- _* w; r7 G; a
7 R9 W, b& n$ g  Y) W+ u3 T) Stvb now,tvbnow,bttvb喺美國唐人街做「拔罐療程」係咪好貴架,睇戲時我見啲外國人都幾buy呢類「火療」醫術咁噃。
) q# U( ^- H3 ^' Q+ n( c5 c
6 f$ Z# k; o9 {  ?* F# a
我琴日啱啱睇咗段網聞... 話多啦A夢有手指架.. 啲人仲post咗啲相出嚟睇添喎!tvb now,tvbnow,bttvb9 ^' Q1 d/ @% i
大文細佬 發表於 2014-11-14 01:56 AM
% s8 @  P1 M  e5 r' A6 d4 b
% @% o! L' ]( ~tvb now,tvbnow,bttvb係呀?
& `/ e" L6 m! h& ~  Ytvb now,tvbnow,bttvb咁一直以嚟笑「多拉A夢」玩「包剪揼」必輸呢個傳言咪會不攻自破囉。
: s$ m4 J2 X2 I; h$ bwww.tvboxnow.com* [& }, s( @1 w8 z6 G, C
另外,我覺得祖藍扮「多拉A夢」會幾神似,佢以前係咪曾經扮過嘅呢?
$ o6 Q, K! z) @$ h! Y如果有`比卡超'.`叮噹'.`加菲猫' 同`Hello Kitty' 肯定吸引好多年青男女去拔罐
  ^$ m; R& M% E; J! Fmnb1123 發表於 2014-11-14 12:24 PM
$ a8 R: }) [! m
tvb now,tvbnow,bttvb2 B; D- ~4 W& Y9 l" j
咁得意我都想試下呀
8 c( i$ ~* G  y. _) Ewww.tvboxnow.com
$ z* s: M# X% c& Qwww.tvboxnow.com係呀?
& D2 K0 G! s1 \. a0 I公仔箱論壇咁一直以嚟笑「多拉A夢」玩「包剪揼」必輸呢個傳言咪會不攻自破囉。
1 a- @  b+ p* G+ y  O8 Rwww.tvboxnow.com公仔箱論壇) z5 v5 r! r+ L3 a6 y, i
另外,我覺得祖藍扮「多拉A夢」會幾神似,佢以前係咪曾經扮過嘅呢? ...
( J- o7 w, M4 F: p" \- T: ^' @4 `www.tvboxnow.comleekwoklam 發表於 2014-11-14 02:59 PM
www.tvboxnow.com2 j, u: v% w7 w" N+ Y
公仔箱論壇8 l' ]2 b1 {  n; A
祖藍同佢都係圓菇轆.. 咁得意!
, p+ X& S% u, N% R
; m, p: d; E+ W8 z& n, E% l
咁得意我都想試下呀5 ^! v, W; H4 X0 {0 q
大文細佬 發表於 2014-11-15 01:23 AM
. `$ [3 ~* F* F: a+ i- N# a
自己玩拔罐好危險架喎。
有高Manager參與確係特別好睇。
% R/ i: ^  }' t* |8 n: y公仔箱論壇玩《華麗明星賽》一幕雖然短但都令人會心微笑。
公仔箱論壇8 }8 G; t) O- y( L

4 k& e: s1 ^$ n9 z, j0 U4 Otvb now,tvbnow,bttvb
tvb now,tvbnow,bttvb$ s4 ~* g, D1 S7 _0 i6 m, c
自己玩拔罐好危險架喎。
% ?% f% c, R3 X  b  U" I+ C, Y( f公仔箱論壇leekwoklam 發表於 2014-11-15 12:11 PM
: u! ^2 U8 |1 n) L6 [( V
舊式用火燒個罐就會危險,家陣用抽氣抽真空好安全,鬆緊可以自己控制。大文大佬可以試試無彷
" m& W  L( k2 w8 Q$ c: r, ?tvb now,tvbnow,bttvb舊式用火燒個罐就會危險,家陣用抽氣抽真空好安全,鬆緊可以自己控制。大文大佬可以試試無彷tvb now,tvbnow,bttvb& H3 J& s' S2 }
mnb1123 發表於 2014-11-15 12:43 PM
) T# ~  S6 S/ n  h& o  e/ P- l$ t! X
0 d2 ~9 K8 S+ Z. }1 g" F
係呀,真空嗰隻我都幫屋企人做過,幾方便又安全。
( }  n; Y1 T, a5 X7 p- }1 ttvb now,tvbnow,bttvb
  F2 [# y8 P; J& @tvb now,tvbnow,bttvb係喎,mnb1123兄你前排都有做「拔罐療程」嗰喎,睇完嗰集之後,有冇興緻喺屋企(中醫師肯定唔會啋你)揾個「Kitty」啫哩杯自己試吓,不過好危險都係唔好搞囉。tvb now,tvbnow,bttvb4 n$ Z& d* J. E; M
2980492TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 L( q( D- t* s. `* ~1 n
/ L/ S8 T( B, J6 @/ A
喺美國唐人街做「拔罐療程」係咪好貴架,睇戲 ...
  o" ~9 c7 p1 b3 Ntvb now,tvbnow,bttvbleekwoklam 發表於 2014-11-14 02:48 PM
. b& E+ S2 W1 o9 D& h0 \; D9 H
有lee sir 呢個kitty啫哩杯一定好多女仔想整番個 喺美國做「拔罐療程」都幾貴架。無保险私人俾:45分鐘$80-120包推拿按摩.拔罐。
1 R" k, a# m# G6 Q  h2 R2 ?我有醫療保险,自己俾$20  co-pay。醫生收保险公司$240一次 好多鬼撞咗車都鐘意做推拿按摩.拔罐,保险公司俾錢,效果又好.有D鬼考牌開公司做老細