返回列表 回復 發帖
搞笑劇係我嘅至愛,睇班友D造型己经好搞笑,希望唔好期望越高、 失望越大

評分次數

• timmaxsing

我反而覺得吳沚默(烏笄)犧牲真係大喇.. 佢都算靚女嚟架公仔箱論壇5 ?& j9 V" \. u1 d. L8 Q
大文細佬 發表於 2014-10-28 03:04 AM
' J: f$ f& J) L' }tvb now,tvbnow,bttvb
. t1 B  O0 s! B5 h8 Y2 r4 v大佬,啱啱睇咗[今日VIP]訪問路芙.小寶同吳沚默.佢真係算靚女.雖然覺得有D瘦但係HK可能係完美
78# mnb1123
7 n& {& ^; K) L- E; _TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。tvb now,tvbnow,bttvb- Z9 J+ k  [. a; c( w$ b# V0 K, C
吳沚默個兩條粗眉真係呢..........希望佢可以靠呢條血路殺出去啦
' |0 a/ ~& w8 i  ]" O5 R. ~$ R- T. q  }公仔箱論壇高杉 發表於 2014-10-28 10:37 AM
www.tvboxnow.com. D8 v# @! K! y3 W' }2 \
佢之前都做過好多部劇,呢套`老表'令到便多人認識同留意佢 .點殺出條血路就要靠佢自己努力同機會

評分次數

- {  Q7 [4 @7 g& H8 k& z( h公仔箱論壇
, E9 v, n& e9 e$ h  [tvb now,tvbnow,bttvbmn bb我响網上睇佢啲資料, 原來佢之前拍咗都幾多劇架... 佢係大陸出生.. 但學演戲就响香港... 我諗佢已經成功咗十份一... 因為至少比我呢啲觀眾留意到佢吖.. 之後點就真係要睇佢有無真材實料喇
9 o/ p( V/ {0 W# p- w8 Gwww.tvboxnow.comwww.tvboxnow.com/ v' a$ r, W+ P, t( J% L  _- M
講番套劇嘅內 ...
  s3 V, @- W, `+ _8 J: a9 Xtvb now,tvbnow,bttvb大文細佬 發表於 2014-10-29 01:53 AM
www.tvboxnow.com$ u2 u4 _1 }7 h1 t) @9 ^3 w
冇錯有無真材實料係重要伹都要有好嘅劇本同編劇。講返萬二蚊劇中角色係38歲仲未嫁,呢D又係香港人嘅無奈。係人都想早結婚同知道生仔趁後生。但如令香港樓價貴.上車難.申請公屋排期長.大學生入息低.打工仔入息便低,燈油火垃.交通費樣樣貴.年年加..........唔通結咗婚仲要住湯房咩 !睇番美帝,收入低過貧窮線政府會補貼食物劵。低收入婦女嬰兒有奶粉、尿片購買劵,所以D人早生仔.生多多。帝國窮人餓唔死.凍唔親。因為有機會分享到经濟發展成果,冇乜強烈反政府情緒.响帝國一係越窮.一係越富.中間嘅中產最慘.交稅多多、乜福利都享受唔到.發咗咁多嘮唆真係來咗咁多年沒攞過政府一毫子。 我諗香江D中產都係一樣
82# mnb1123
2 B/ \7 S; F8 b2 r$ V* [! T. e老要三色台俾多啲機會先得,唔係成日睇來睇去都係個幾個,真係幾悶架,你話係咪先tvb now,tvbnow,bttvb1 M5 x* f1 g) b
高杉 發表於 2014-10-28 02:01 PM
4 W, a. i7 M) Z通常跑咗出來無記都會俾機會。因為要利用佢賺廣告商D錢 點解成日睇來睇去都係個幾個,因為紅咗仲唔北上揾人仔咩
$ g3 m7 d  C" }, E2 {, I2 n) W' B- FTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。係老細都孤寒啦,响三色台揾得幾啫
/ p& k* v6 K* [$ A. J
+ q. r2 a7 s9 o( u+ f8 b
一齊出街攞糖
- _5 ^$ H8 k9 W  E9 F6 ?公仔箱論壇大文細佬 發表於 2014-10-30 12:43 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. Z7 x7 G) J* Z
好阿.好阿!大佬帶成班靚出街攞糖 或者來我屋企攞都得,年年都準备一大袋糖等人來Trick or treat
萬聖節又見龍婆,時間啱啱好,哈......
  `3 \' h$ i- U, mTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。呢場帶埋高音出場都好好笑。tvb now,tvbnow,bttvb; @1 Q( R, `% `) A5 ]% a
細佬,mnb1123,金田Sam,有冇見到羅蘭姐個造型即刻又想參與吓啲party?
1 _, H; P; _: p3 n# nwww.tvboxnow.comleekwoklam 發表於 2014-10-29 12:35 PM
- e3 p2 M* k! f* {7 V, x' U
真係好想阿,俾糖.朱克力人哋就試得多,自己參加真係未試過 系美國中學生已经好少出去攞糖,最多Trick or treat係小學生
可以用的優字幾乎比佢用晒 .....
9 [& E, H+ c- Y" m& u0 ?優富超市賣優襪
1 d5 L" p% ~( [* _男優女優搽優霜6 B& A: `5 z+ g# Y9 g7 ^' Y
優柴優米又優油www.tvboxnow.com# F/ ?% {$ M' w' }0 @4 E: }- f- I
優袋裝滿優底褲公仔箱論壇1 x$ x  t9 m3 _, z
再諗就...蚯蚓,幽靈,休息,幽默....
* d7 m* f2 |( I* h# \3 T+ tTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。休息啱玩的優骰
7 b$ {8 i$ j  P+ u' `tvb now,tvbnow,bttvb防盜要有的優鈴tvb now,tvbnow,bttvb& d* S/ g- h2 ^% Z
寫書法用的優墨www.tvboxnow.com% ~8 ~" }. t2 u; ~7 g# k
手榴彈連住優引.......# k- m. i+ O- j# a
仲 ...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* h: D" ]% |+ F
金田Sam 發表於 2014-11-4 08:23 PM [/quote]www.tvboxnow.com6 F) B7 c, j- ?9 ]- f' ]# o
尤田係優富超市嘅一哥,咁佢就係一休 (和尚)
呢集完全係向《相逢何必曾相識》致敬,亦係對蔣志光致敬。
( V  _( }. U" ]5 b; C; h% I) L公仔箱論壇今集之後,蔣志光考慮出番嚟唱歌啦。
+ L' [' p+ q; X+ i: `- Ntvb now,tvbnow,bttvb《相逢何必曾燒衣》笑到眼淚標。' h) W, O8 c* H/ Q: w& U- I
...# M3 V; s- a& s" _2 F& z2 c) {6 X/ T
leekwoklam 發表於 2014-11-6 01:41 PM [/quote]公仔箱論壇& y, ~- e$ b* U9 u# i, P. E6 t
呢集真係勁爆笑。除咗呢首《相逢何必曾相識》也都想起一首同羅大佐合唱嘅《皇后大道東》。二十幾年前就唱出而家香港景像
飲完可樂(喜樂)食啫喱(拔罐)
6 c: K' p1 W0 H5 y; M" RVivienne同郭寶終於都「完事」囉。拍時就話兩分半鐘出街大約十零秒,呢段戲都唔知算好激啫。
- r2 e! w0 R4 \4 F6 H" _% q$ Z我淨係覺得啲「心心」拔罐印幾靚,今集之後,啲中醫師可能會應啲病人要求,轉晒用啲「心心」、「花花」甚至卡通公仔「啫喱杯」做拔罐療程啫。tvb now,tvbnow,bttvb,tv series,tv drama,movie,bt,download, C  S2 z3 B0 D6 N( C公仔箱論壇/ c) q7 ^+ t' }, k( F
...
4 f7 b4 S5 C3 B$ W. e& |公仔箱論壇leekwoklam 發表於 2014-11-13 03:41 PM
4 J& u. {* F9 ~0 }tvb now,tvbnow,bttvb如果有`比卡超'.`叮噹'.`加菲猫' 同`Hello Kitty' 肯定吸引好多年青男女去拔罐
( L% ?4 q% D1 K! f# H3 x/ H# M自己玩拔罐好危險架喎。公仔箱論壇0 Z' c! a- O# X) _( M% R1 L! ], \
leekwoklam 發表於 2014-11-15 12:11 PM
2 Z; _: c( \3 j6 `- a# H6 p
舊式用火燒個罐就會危險,家陣用抽氣抽真空好安全,鬆緊可以自己控制。大文大佬可以試試無彷
www.tvboxnow.com" `! A6 x5 R* I3 K5 Q5 I
& O2 Q6 u+ T3 e6 a# O
係喎,mnb1123兄你前排都有做「拔罐療程」嗰喎,睇完嗰集之後,有冇興緻喺屋企(中醫師肯定唔會啋你)揾個「Kitty」啫哩杯自己試吓,不過好危險都係唔好搞囉。公仔箱論壇+ o# S% g5 B! E  H# ?# U8 c
29804929 M! Z3 x4 B* {9 J  {& l8 @

! H) Y& c* j8 U- J公仔箱論壇喺美國唐人街做「拔罐療程」係咪好貴架,睇戲 ...
* }' S7 P1 Z( {; eleekwoklam 發表於 2014-11-14 02:48 PM
tvb now,tvbnow,bttvb& n8 l" k8 N) V
有lee sir 呢個kitty啫哩杯一定好多女仔想整番個 喺美國做「拔罐療程」都幾貴架。無保险私人俾:45分鐘$80-120包推拿按摩.拔罐。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ X# K% B/ h+ k% |6 `% R3 O
我有醫療保险,自己俾$20  co-pay。醫生收保险公司$240一次 好多鬼撞咗車都鐘意做推拿按摩.拔罐,保险公司俾錢,效果又好.有D鬼考牌開公司做老細
本帖最後由 mnb1123 於 2014-11-16 01:13 PM 編輯 www.tvboxnow.com8 Q# A/ u% p0 [$ @

9 F+ Q- n2 V- Q* e公仔箱論壇
4 u4 c4 k" c* P( F# Ttvb now,tvbnow,bttvbtvb now,tvbnow,bttvb% N2 V+ ?: A1 T& z+ g8 j. W
你唔講我都唔知美國保險可以claim拔罐架添.. 係咪要家庭醫生transfer架架??
4 l; E) F5 L: P  M. z3 k) W* F大文細佬 發表於 2014-11-16 05:54 AM
www.tvboxnow.com! @8 ?5 U; S7 C6 K# @8 n
係要家庭醫生refer嘅。通常背.肩膊痛去睇家庭醫生佢都会叫你去物理治療。咁要同佢講冇用.唔help.,用針灸,拔罐就有用much better。' i; y+ K! f$ g) E  g
佢就寫紙俾你 1 v) d% X4 t' O9 M- q) |. k& `
p.s 係我住呢個州如果撞車受傷,唔需要睇家庭醫生,可以去睇任何醫生。不過大吉利是,係人都唔想撞車,不過係美國百分99嘅人都撞過車
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: v% f$ h/ i6 a$ A% k# Y
公仔箱論壇' s3 D9 V% U9 H" d
touch wood講我攞咗車牌以嚟好采無試過撞車.. 巧驚!公仔箱論壇8 I( Q. Y1 h. N: x4 A  b" @1 p
大文細佬 發表於 2014-11-17 06:38 AM
. g; y3 t' C4 P
我就撞過三次,呢排落雪又落冰雨,落雪揸車都OK最麻煩就係落冰雨,地面結晒冰,架車一定要換雪肽.TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: Y6 {7 ]: d# L" ^& r6 l8 [4 u9 S
金田兄咁快有郭寶.馬利亞D赤條劇照? 應該21集先有得睇.睇郭寶同Vivienne談情真係有D悶

評分次數

: a. P+ }* M+ |& s6 V3 H; [, E% P公仔箱論壇多謝mnb1123提供美國做「拔罐療程」資訊,又知多一樣嘢。5 S2 X4 C, y6 J( R; J0 X
leekwoklam 發表於 2014-11-18 12:25 PM
tvb now,tvbnow,bttvb2 @  h9 N5 S# S7 [, X
千祈唔好客氣,期實美國50個州個個州法例都唔同。我住嘅州咁,去到第二個州又唔同,有機會來美之前要了解清楚