返回列表 回復 發帖
tvb now,tvbnow,bttvb2 `% S. G' D5 r1 ]0 g
我又恭喜「藍男」呢一pair。
% u' w! Y6 m. F. Y" N! t+ bTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我覺得孛亞男做金萍梅比我預期好,話晒佢首次演喜劇,角色誇張得嚟未有令我反感,你又覺得如何?tvb now,tvbnow,bttvb5 [2 c0 a1 j' h; ]" l$ k
! g% d# L% u, y, n
% ^9 M! d1 r0 i8 @' a公仔箱論壇leekwoklam 發表於 2014-11-25 04:20 PM
( i/ `1 o+ h/ ~5 c& L  R" D6 T公仔箱論壇, x4 |6 l; v# _% h2 }5 }( u
亞男好用心演戲架.. 佢同祖藍一齊, 祖藍可以教佢更多... 响呢套劇.. 最鍾意佢成日搞祖藍個頭
% B  K9 E$ B* V6 ?' |* H0 }3 O公仔箱論壇當中有好多首我都唔識,越近期嘅越多未聽過,聽歌我好out架。
" A3 i6 L; [0 ktvb now,tvbnow,bttvb2 Y- Z8 Q& Y& Q
細佬你啲叔伯們冇講錯,佢藝名叫「黑妹」姐(李麗霞)呀,非常唱得之餘,仲係好些三、四線藝人嘅經理人嚟架。
% u3 J/ R3 N4 P$ Z3 s9 O; Pwww.tvboxnow.com  ]* V! I6 m3 m+ K  B! e
2987841 ...
+ q1 l% [3 o+ qleekwoklam 發表於 2014-11-25 04:12 PM
) ?& g/ O; D& R  P( j# u! q2 X3 ~: s  pwww.tvboxnow.com
1 t  k5 m6 A( ]+ V6 m9 K2 `公仔箱論壇嘩... 經理人添呀?? 其實劇裡嗰個黎彼得係咪又係歌星嚟架??
% a" G$ G) V% x+ }, s
# c) \8 n; p$ g8 N+ g9 f' kwww.tvboxnow.com係露芙啊。
# R7 y+ m8 |5 ], g2 otvb now,tvbnow,bttvb佢係本港電台靈異節目嘅「阿姐」級人馬,佢逢週日凌晨(其實算係週一)新城電台個《恐怖熱線》我都有追。公仔箱論壇  h! n9 v6 E6 T' N
佢本身係基督徒,但講鬼怪嘢又好好聽。
) |! V2 c5 ?8 C) r" y3 ?公仔箱論壇1 `* `, N' ]6 ~
唉吔sorry呀細佬,忘記咗你好怕呢「亭」嘢添.... ...
4 f3 l7 ~+ p9 I1 rTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。leekwoklam 發表於 2014-11-26 03:17 PM
  {, O+ ^& W- s公仔箱論壇0 ^% F/ t/ a* n, g4 h  f
我係好驚睇.. 聽又好啲 .. 鬼呢個字响聖經都成日出現架
www.tvboxnow.com& |0 z9 V: T/ L$ F: u6 C

( f  ^" X: c1 a0 g 呢張相直頭似李亞男扮吸血鬼想咬王祖藍....
" N9 B' Z1 C) ^, G, R" c) Vwww.tvboxnow.com如果唔識呢兩個人,根本唔會相信佢地己經結為夫婦..
' ?& g# R& S$ _0 _tvb now,tvbnow,bttvb2 y' `) _7 ~! C4 g' @1 ~3 q$ ^$ R
LamLam 好嘢,將呢套刻中的角色逐個詳細講解....分析中肯獨到...
) l% P$ q7 m" w3 `/ uwww.tvboxnow.com睇完你打出嚟,你要我講我都講唔到你咁多資 ...
7 o9 {4 q. b* h/ y' h$ {金田Sam 發表於 2014-11-27 06:37 PM
- s" X# S/ D3 V. Btvb now,tvbnow,bttvb5 I& M* ^4 u7 x8 P' Z) e
亞男吸毒變吸血呢幅.. 勁好笑.. 又搞祖藍個頭
6 P+ Y" a' H- U, n  a  q! ]公仔箱論壇tvb now,tvbnow,bttvb8 L+ f% g; C1 y3 Q4 P$ \/ c8 [* b
哈哈!我就係想攞嗰種吸血feel........3 t3 D9 A% W( V3 }9 h, T! K$ q
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 X$ w, N& p4 V5 m" Z' I
講起都慚愧,因為時間所限,都冇睇其他台啲劇,睇完tvb啲劇後就自動波走去睇美劇日劇,HKTV要遲啲先補番LU。 ...
& ~$ C' R. W0 C+ _* f+ _tvb now,tvbnow,bttvbleekwoklam 發表於 2014-11-29 12:17 PM
公仔箱論壇4 r3 Q7 `$ d5 z$ a, j

9 e3 L/ I( N  `+ C7 hwww.tvboxnow.comlamlam, 睇HKTV喇.. 選戰好睇呀... 0 K! E$ M6 h( q* J- X# P$ f% ]
公仔箱論壇, X9 T( J; @" M) u4 a
老表其實都好有最近嘅政治話題feel架.. 由其最後呢幾集