返回列表 回復 發帖
搞笑劇係我嘅至愛,睇班友D造型己经好搞笑,希望唔好期望越高、 失望越大

評分次數

• timmaxsing

我反而覺得吳沚默(烏笄)犧牲真係大喇.. 佢都算靚女嚟架公仔箱論壇6 h/ l1 J! C4 \- `
大文細佬 發表於 2014-10-28 03:04 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& U" R  a$ u0 n7 X5 `5 h
; a1 P5 p' U% w; D$ U
大佬,啱啱睇咗[今日VIP]訪問路芙.小寶同吳沚默.佢真係算靚女.雖然覺得有D瘦但係HK可能係完美
78# mnb1123 3 Q* m- a" w4 z; R+ C) n, f6 Y" p: b

+ R% i* h8 r; u4 |* @吳沚默個兩條粗眉真係呢..........希望佢可以靠呢條血路殺出去啦
9 p$ \) \0 w# J& ntvb now,tvbnow,bttvb高杉 發表於 2014-10-28 10:37 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# E0 q  c" ~! f& ^9 H* J
佢之前都做過好多部劇,呢套`老表'令到便多人認識同留意佢 .點殺出條血路就要靠佢自己努力同機會

評分次數

TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 }+ W$ T. w) r- e7 `
: r. r% a: J$ C: j
mn bb我响網上睇佢啲資料, 原來佢之前拍咗都幾多劇架... 佢係大陸出生.. 但學演戲就响香港... 我諗佢已經成功咗十份一... 因為至少比我呢啲觀眾留意到佢吖.. 之後點就真係要睇佢有無真材實料喇
4 E% S6 T# y6 d, NTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
$ @: a, l3 T: ?8 y4 h2 b講番套劇嘅內 ...
$ W6 i) S9 m7 |3 j& E& Ztvb now,tvbnow,bttvb大文細佬 發表於 2014-10-29 01:53 AM
9 C- b8 C) m( j冇錯有無真材實料係重要伹都要有好嘅劇本同編劇。講返萬二蚊劇中角色係38歲仲未嫁,呢D又係香港人嘅無奈。係人都想早結婚同知道生仔趁後生。但如令香港樓價貴.上車難.申請公屋排期長.大學生入息低.打工仔入息便低,燈油火垃.交通費樣樣貴.年年加..........唔通結咗婚仲要住湯房咩 !睇番美帝,收入低過貧窮線政府會補貼食物劵。低收入婦女嬰兒有奶粉、尿片購買劵,所以D人早生仔.生多多。帝國窮人餓唔死.凍唔親。因為有機會分享到经濟發展成果,冇乜強烈反政府情緒.响帝國一係越窮.一係越富.中間嘅中產最慘.交稅多多、乜福利都享受唔到.發咗咁多嘮唆真係來咗咁多年沒攞過政府一毫子。 我諗香江D中產都係一樣
82# mnb1123 tvb now,tvbnow,bttvb5 ~0 j, e7 E+ l5 Q$ w( N
老要三色台俾多啲機會先得,唔係成日睇來睇去都係個幾個,真係幾悶架,你話係咪先www.tvboxnow.com2 o7 N4 r: W( g: X: R' J# H& |
高杉 發表於 2014-10-28 02:01 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 `) ]) R2 f$ O7 Y8 }+ w; O3 q
通常跑咗出來無記都會俾機會。因為要利用佢賺廣告商D錢 點解成日睇來睇去都係個幾個,因為紅咗仲唔北上揾人仔咩 公仔箱論壇/ I; y( c' \; V
係老細都孤寒啦,响三色台揾得幾啫
7 D1 U$ M% I: w$ ~! N1 P
; ?0 `1 e6 }5 V% v8 w" p
一齊出街攞糖
. z% S  g/ y' g9 Y3 D: h* NTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。大文細佬 發表於 2014-10-30 12:43 AM
www.tvboxnow.com( Y& A+ {8 _$ O  X4 r) N
好阿.好阿!大佬帶成班靚出街攞糖 或者來我屋企攞都得,年年都準备一大袋糖等人來Trick or treat
萬聖節又見龍婆,時間啱啱好,哈......) S# E$ Z9 E7 }
呢場帶埋高音出場都好好笑。www.tvboxnow.com5 H5 S# C5 H& f; M0 n
細佬,mnb1123,金田Sam,有冇見到羅蘭姐個造型即刻又想參與吓啲party?
$ e" ^7 u" B; F2 ^3 eleekwoklam 發表於 2014-10-29 12:35 PM
! ^6 [# c, U1 W( x
真係好想阿,俾糖.朱克力人哋就試得多,自己參加真係未試過 系美國中學生已经好少出去攞糖,最多Trick or treat係小學生
可以用的優字幾乎比佢用晒 .....3 i, a# B1 @5 c1 J
優富超市賣優襪
. B3 W' u  ?, Y+ ptvb now,tvbnow,bttvb男優女優搽優霜
6 G9 M8 S" o; I  C' }+ S) w6 L. PTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。優柴優米又優油
6 m* v- ?( ?( T* Y* ]! |. x* Stvb now,tvbnow,bttvb優袋裝滿優底褲; a8 |' z$ j( a, D, w
再諗就...蚯蚓,幽靈,休息,幽默....
5 q4 f' c+ O& n& O9 _, D3 p  d# E休息啱玩的優骰tvb now,tvbnow,bttvb0 s5 I* J: \4 j  D$ f
防盜要有的優鈴www.tvboxnow.com+ {2 {7 J0 U8 j
寫書法用的優墨
4 W- E% w' K* j. U) T, Twww.tvboxnow.com手榴彈連住優引.......
3 A" D2 V" D4 r' F0 X( Q仲 ...
- K+ G- L4 s; z& K! i公仔箱論壇金田Sam 發表於 2014-11-4 08:23 PM [/quote]
, ]$ p5 e% i5 |" E$ atvb now,tvbnow,bttvb尤田係優富超市嘅一哥,咁佢就係一休 (和尚)
呢集完全係向《相逢何必曾相識》致敬,亦係對蔣志光致敬。, D+ B8 Z# a) o' q* |
今集之後,蔣志光考慮出番嚟唱歌啦。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; j' ~! P# l" h1 P- G& x- ^
《相逢何必曾燒衣》笑到眼淚標。
5 V0 D& X! D, E" W% p9 l公仔箱論壇...
' w* ?  X6 d7 p( A7 Z1 Vwww.tvboxnow.comleekwoklam 發表於 2014-11-6 01:41 PM [/quote]www.tvboxnow.com7 h' j) {. x: h: q! ]& k
呢集真係勁爆笑。除咗呢首《相逢何必曾相識》也都想起一首同羅大佐合唱嘅《皇后大道東》。二十幾年前就唱出而家香港景像
飲完可樂(喜樂)食啫喱(拔罐)公仔箱論壇0 a* |: t' q+ y" u* l$ d9 g5 G
Vivienne同郭寶終於都「完事」囉。拍時就話兩分半鐘出街大約十零秒,呢段戲都唔知算好激啫。
* m3 J& |* A& p$ S4 c$ |公仔箱論壇我淨係覺得啲「心心」拔罐印幾靚,今集之後,啲中醫師可能會應啲病人要求,轉晒用啲「心心」、「花花」甚至卡通公仔「啫喱杯」做拔罐療程啫。tvb now,tvbnow,bttvb,tv series,tv drama,movie,bt,download, C  S2 z3 B0 D6 N( C
4 R0 H) i# V, m+ k
...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- C( R% W0 I8 e3 Y+ B
leekwoklam 發表於 2014-11-13 03:41 PM
$ s( m  D4 x* Ptvb now,tvbnow,bttvb如果有`比卡超'.`叮噹'.`加菲猫' 同`Hello Kitty' 肯定吸引好多年青男女去拔罐
www.tvboxnow.com8 K& H: k# J9 @3 N
自己玩拔罐好危險架喎。
6 C5 h0 a0 X( m5 ^! L# z) L* ?www.tvboxnow.comleekwoklam 發表於 2014-11-15 12:11 PM
* X4 c+ e" J( u6 `6 uwww.tvboxnow.com舊式用火燒個罐就會危險,家陣用抽氣抽真空好安全,鬆緊可以自己控制。大文大佬可以試試無彷
$ O. g- G" {3 K; }3 t

/ L7 J& p% i/ g2 ]# b" O, f: \$ _tvb now,tvbnow,bttvb係喎,mnb1123兄你前排都有做「拔罐療程」嗰喎,睇完嗰集之後,有冇興緻喺屋企(中醫師肯定唔會啋你)揾個「Kitty」啫哩杯自己試吓,不過好危險都係唔好搞囉。
3 _3 i: L5 g, c7 ^2 p: p' q公仔箱論壇2980492公仔箱論壇) Z/ _) v  d  b' S
www.tvboxnow.com& [; S" K9 v; g- M
喺美國唐人街做「拔罐療程」係咪好貴架,睇戲 ...
1 r; E7 @/ [* k2 u公仔箱論壇leekwoklam 發表於 2014-11-14 02:48 PM
5 }. A+ s) q# z+ B有lee sir 呢個kitty啫哩杯一定好多女仔想整番個 喺美國做「拔罐療程」都幾貴架。無保险私人俾:45分鐘$80-120包推拿按摩.拔罐。tvb now,tvbnow,bttvb6 N/ U. ~0 @' i' f1 O
我有醫療保险,自己俾$20  co-pay。醫生收保险公司$240一次 好多鬼撞咗車都鐘意做推拿按摩.拔罐,保险公司俾錢,效果又好.有D鬼考牌開公司做老細
本帖最後由 mnb1123 於 2014-11-16 01:13 PM 編輯 公仔箱論壇6 r/ B) T. a$ _* l

* B" [0 {4 [: h: l. V2 rtvb now,tvbnow,bttvb
; \% x9 {& x9 K0 |7 Y

( H+ O- i( T  I& mTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。你唔講我都唔知美國保險可以claim拔罐架添.. 係咪要家庭醫生transfer架架??9 t; R7 M, X% B* H2 h5 u, ]+ w' e
大文細佬 發表於 2014-11-16 05:54 AM
6 r% I- l7 c+ N- G  xwww.tvboxnow.com係要家庭醫生refer嘅。通常背.肩膊痛去睇家庭醫生佢都会叫你去物理治療。咁要同佢講冇用.唔help.,用針灸,拔罐就有用much better。
* p0 B# K8 k9 n9 VTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。佢就寫紙俾你
6 G2 {( s9 _5 B  E7 c4 xwww.tvboxnow.comp.s 係我住呢個州如果撞車受傷,唔需要睇家庭醫生,可以去睇任何醫生。不過大吉利是,係人都唔想撞車,不過係美國百分99嘅人都撞過車
4 t. v% ]9 v- I' n# C
tvb now,tvbnow,bttvb1 K, z) {6 K5 I) S7 }# R
touch wood講我攞咗車牌以嚟好采無試過撞車.. 巧驚!
, H4 ]1 O$ S8 E$ }+ F6 }& U9 y- v4 l公仔箱論壇大文細佬 發表於 2014-11-17 06:38 AM
. q) U6 V% l' x2 K7 TTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我就撞過三次,呢排落雪又落冰雨,落雪揸車都OK最麻煩就係落冰雨,地面結晒冰,架車一定要換雪肽.
/ C& B  Q1 o% X" iTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。金田兄咁快有郭寶.馬利亞D赤條劇照? 應該21集先有得睇.睇郭寶同Vivienne談情真係有D悶

評分次數

# J! {/ H$ }  [TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。多謝mnb1123提供美國做「拔罐療程」資訊,又知多一樣嘢。
, X9 S: C& {/ d* \+ A0 O" n+ B3 I公仔箱論壇leekwoklam 發表於 2014-11-18 12:25 PM
; V2 k4 k9 B# ~+ |& w1 y
千祈唔好客氣,期實美國50個州個個州法例都唔同。我住嘅州咁,去到第二個州又唔同,有機會來美之前要了解清楚