返回列表 回復 發帖
' f1 s# _( t$ e. C+ ?3 }( G
2 }( s# K9 d& d  A. X" G公仔箱論壇高音嗰幾集已成經典,以後嘅集數係跌番少少。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 @2 R7 ]* E& V2 R* g& ?" D" H
leekwoklam 發表於 2014-11-11 12:46 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。0 o+ v. J9 k# C  o) ]
www.tvboxnow.com) T) }6 [0 V7 N  e1 W7 E3 O7 E* ^0 e
牧師突變好打得.. 笑到傻咗
信教會充滿平安同「可樂」...........
  k6 T. ~, J/ F4 e公仔箱論壇- ?& E) v% I7 u1 ?
29792787 B8 x5 R7 P( P! u
$ W/ @; \0 |7 S& q" d! I1 E8 u3 ^
2979279公仔箱論壇, Z  J; c6 v% \% r
leekwoklam 發表於 2014-11-12 04:14 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。) X- |. G& t6 r
公仔箱論壇1 A, `( n. _  c; I$ h
lamlam賣廣告
! Q# r7 }$ Q: g: {* x4 L& g公仔箱論壇tvb now,tvbnow,bttvb, m# d: o, F% f$ s1 m# j; Z$ ]
編同導,我睇佢係向呢個方向,以今次而言佢主宰得好緊要,
% P! _. j0 l9 Z5 d- s/ ?: J+ g只不過今次睇怕用料太盡,再下一套再諗新橋己有困難,
/ |3 a3 c1 d4 {/ E- a公仔箱論壇一個人短時間做咁多嘢係好難,仲要樣樣精會更難,
" f' g( t9 p; J4 nTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。諗橋者隨時因為太緊張仲易腦閉塞,一諗唔到嘢乜都停晒,公仔箱論壇% S4 f7 P& R! }  d% [! S3 X
...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' r& @7 Z1 s6 |; q2 }9 S7 Z" R7 M
金田Sam 發表於 2014-11-13 01:17 AM
  C8 t/ g: g; \8 @- q+ Lwww.tvboxnow.com; Y/ J) K9 S% T3 |8 n2 |  o
咪好似周星馳咁囉.. 橋都用盡咗喇!
飲完可樂(喜樂)食啫喱(拔罐)
3 m' U  d. a& t- u0 }9 B3 |9 x公仔箱論壇* M# z8 ?, V7 M' e4 R0 k3 h
% t* W0 m/ T5 |' J5 S! f4 C8 G& owww.tvboxnow.com2979865公仔箱論壇, K0 Q& |+ C* Z! d8 w8 R
Vivienne同郭寶終於都「完事」囉。拍時就話兩分半鐘出街大約十零秒,呢段戲都唔知算好激啫。公仔箱論壇! G6 ]. J3 ~% }' }% o& o
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。0 u: |; G( o% N+ L$ T9 p9 x6 X% f
" d& D0 H3 L. ]. Z# sTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我淨係覺得啲「心心」拔罐印幾靚,今集之後,啲中 ...0 M1 J% k" V; t( M$ B/ U
leekwoklam 發表於 2014-11-13 03:41 PM
, \! j4 F. E. O, a- [7 P. Ktvb now,tvbnow,bttvb. j% L) K% b7 d5 A' v* [0 [5 Z
我覺得講小寶呢段過長有啲悶..."個人感覺".. 唔好插
! q+ ~# Z& ?! x2 j- P
2979882, h4 W; O( l5 t2 j9 M: R
哈哈,上頁嗰個「多啦A夢」啫喱杯都算賣廣告架。
; c% q8 A- T; J6 ~tvb now,tvbnow,bttvb細佬,你有冇睇「多啦A夢」架?
. L1 Q* t" b+ stvb now,tvbnow,bttvb公仔箱論壇) C9 ^8 ]2 S, F2 Q  B& i& p
我睇嗰陣仲叫「叮噹」架咋,金田Sam兄你睇嗰陣係唔係都係叫「叮噹」嘅呢? ...
$ P& `! Y* W  F7 _% vleekwoklam 發表於 2014-11-13 04:06 PM
( e6 K) r& Y* C( O9 ?tvb now,tvbnow,bttvb
) X1 j" |0 E$ t  h公仔箱論壇我琴日啱啱睇咗段網聞... 話多啦A夢有手指架.. 啲人仲post咗啲相出嚟睇添喎!
  r5 X. V  G- m) T
如果有`比卡超'.`叮噹'.`加菲猫' 同`Hello Kitty' 肯定吸引好多年青男女去拔罐
7 c2 O9 R9 V5 h9 v& \. X4 mTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。mnb1123 發表於 2014-11-14 12:24 PM
/ @. H3 r. n3 [TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' Y. G& i8 y3 n+ z
咁得意我都想試下呀
) D& ^& z. u2 N" x+ _3 h# qtvb now,tvbnow,bttvbwww.tvboxnow.com) L6 J$ [6 D3 i1 D4 h* H
係呀?公仔箱論壇$ ~+ [" \$ U. }5 y
咁一直以嚟笑「多拉A夢」玩「包剪揼」必輸呢個傳言咪會不攻自破囉。www.tvboxnow.com* i7 t( C  t" t, e

# |( U5 h5 m7 p6 s! DTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。另外,我覺得祖藍扮「多拉A夢」會幾神似,佢以前係咪曾經扮過嘅呢? ...tvb now,tvbnow,bttvb: N$ d3 f( O7 }7 h# }: ?0 y
leekwoklam 發表於 2014-11-14 02:59 PM
1 t7 f0 l6 J! c" ^1 `# X
0 s: O7 X6 N- d* i) }/ |. _www.tvboxnow.com祖藍同佢都係圓菇轆.. 咁得意!
2 [) i  E8 T+ d5 ^0 ]
自己玩拔罐好危險架喎。
$ u5 b7 d4 ~1 y" D, I) Ctvb now,tvbnow,bttvbleekwoklam 發表於 2014-11-15 12:11 PM
www.tvboxnow.com( W: u! U( o/ j' x

( z, @0 y9 R% t) m( NTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。自己拔只可拔心口... 對手腳.. 頂多連條頸.. 唔會連塊面do拔吓嘩... .. 背脊就唔得喇... 但我要cartoon人物架喎... ; a4 f8 J9 i+ q0 z  `- D# S1 y1 o
公仔箱論壇7 @. ~. l* h5 d
tvb now,tvbnow,bttvb$ {& G' G/ K7 d9 j1 b' B4 o( |
我想問尤田條bear bear頸巾响香港有無得買架?? 超得意呀!
tvb now,tvbnow,bttvb9 f4 D4 Q1 G6 t
有lee sir 呢個kitty啫哩杯一定好多女仔想整番個 喺美國做「拔罐療程」都幾貴架。無保险私人俾:45分鐘$80-120包推拿按摩.拔罐。
# _  L5 E7 Y; z5 i3 v  `- H公仔箱論壇我有醫療保险,自己俾$20  co-pay。醫生收保险公司$240一次 好多鬼撞咗 ...
) g1 d4 I  ^3 R  Itvb now,tvbnow,bttvbmnb1123 發表於 2014-11-15 01:33 PM
www.tvboxnow.com$ }2 P( d- r5 k( E1 ^/ u

( m6 g: a: R" N: ]0 S+ L4 r你唔講我都唔知美國保險可以claim拔罐架添.. 係咪要家庭醫生transfer架架??
, H0 l+ P% _4 \( E8 RTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。係要家庭醫生refer嘅。通常背.肩膊痛去睇家庭醫生佢都会叫你去物理治療。咁要同佢講冇用.唔help.,用針灸,拔罐就有用much better。
: U3 h* F, j4 z; c1 K佢就寫紙俾你
, m( Y' {( K  M5 }; D8 ~9 ^www.tvboxnow.comp.s 係我住呢個州如果撞車受傷,唔需要睇家庭醫生,可以去睇任 ...
/ E4 b9 L5 ^6 T  J6 }www.tvboxnow.commnb1123 發表於 2014-11-16 12:46 PM
. D. I  d: X0 D
& r) u2 e! w, I
touch wood講我攞咗車牌以嚟好采無試過撞車.. 巧驚!
. V0 O" f8 r1 C8 V8 I公仔箱論壇拔心口?www.tvboxnow.com2 H2 u7 ~! [- w* O% |; X
噢,哈哈,我就唔得啦,我心臟唔好吖嘛( f9 T: D5 ^' m: K  p

# t# ]& U% L1 C/ r" x, Bwww.tvboxnow.com
- U4 v# A9 i$ {$ X) g. y2 p( A! `* z- p. _: N, k) q/ ^$ N  Y3 P
尤田條bear bear頸巾呀?死火,冇留意添。公仔箱論壇0 t' T' j6 ]8 F5 C
leekwoklam 發表於 2014-11-18 12:20 PM
tvb now,tvbnow,bttvb  `- e5 w0 W1 u$ {  R2 Z9 d

1 L7 s  a2 ~4 ^/ `3 j: ]TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。心口當然唔會某地方喇... 公仔箱論壇( D1 E' {. u% S& w

3 E/ H- w# _. k5 @4 e6 o) c6 Z- {! K# Uwww.tvboxnow.combear bear頸巾係尤田想接近佢家姐時段見到.. 成條一個個bear bear掛住响條頸巾度架.. 可能女仔會留意啲
5 p' }0 G4 p" e公仔箱論壇我就撞過三次,呢排落雪又落冰雨,落雪揸車都OK最麻煩就係落冰雨,地面結晒冰,架車一定要換雪肽.
1 k, ^3 [6 L) J: V) }! r公仔箱論壇金田兄咁快有郭寶.馬利亞D赤條劇照? 應該21集先有得睇.睇郭寶同Vivienne談情真係有D悶  ...
8 U# a( C8 e2 H1 @" }- }- x  `1 omnb1123 發表於 2014-11-18 02:08 PM
www.tvboxnow.com! E7 ]4 }  D0 a$ p/ H

2 x+ i* d& O3 d7 ^) OTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。咪就係.. 點解可以睇到未播出街嘅片嘅?? 網上揾到架咩?? 唔通有人响tvb度做??
/ ?; B! m8 ?. G9 [

0 n0 v: C. T# X( Rtvb now,tvbnow,bttvb2983743
3 p2 e- ?3 h/ Z* ?0 [公仔箱論壇細佬,我揾到你條頸巾啦。tvb now,tvbnow,bttvb0 k  k$ f. Q6 j
唉,女仔係心水清啲嘅,我初睇呢幕只係以為尤田無啦啦擺幾個bear bear喺條頸度咋。www.tvboxnow.com/ E  g' H2 i2 o! R- @  b  ~
香港有冇得買呢?www.tvboxnow.com( L. e! P% Y* m6 `2 c% q; \

. o  O: G; L; }; b1 c9 Jleekwoklam 發表於 2014-11-19 12:55 PM
/ A3 b# f+ u1 ^% [/ Xwww.tvboxnow.com公仔箱論壇( s; E8 t0 N* v  G
好可愛嘅bear bear... 我男友都好似bear bear... 又高又大.. 6呎1呀.. 但我得5呎3...
孖人牌新代言人/ ]( b2 B; y5 V  R
: A; |' |" p7 Y# S0 V公仔箱論壇馬利亞同郭寶做「裸模」一幕當然好笑,不過睇睇吓我發覺兩人啲pose,幾適合做刀剪利器工具名牌「孖人牌」嘅logo,廠商可會考慮吓揾阿聰同阿Bob做代言,拍番輯新廣咁呢。# ?& m1 `" ?: c5 |. T
www.tvboxnow.com$ H% {2 [8 r5 c& `4 m
4 l3 B6 s4 w! w+ Ptvb now,tvbnow,bttvb2983720 ...公仔箱論壇/ N+ m3 W- l: l7 m- L0 F
leekwoklam 發表於 2014-11-19 12:09 PM
5 ?7 j0 u* o5 n# z  y" A

$ ~4 k3 j- ^( q% _: ]' ~) U( L+ D( |咁都比你諗到孖人牌... 佢地呢幕.. 我覺得啲女人好變態.. 男人naked好睇咩?? 洗唔洗咁興奮呀??
靚歌會係本劇嘅最後回憶+ m& a$ A. f3 M5 {" J+ U  k
2985748TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 w( a* r( u4 ^: L: q" m/ G
今集輪到《難為正邪定分界》同《London Bridge is Falling Down》,本劇已近尾聲,唔知仲有幾多好歌會聽到呢?公仔箱論壇5 S" ^& S! X6 Q. |2 I+ D! G
雖然我唔係首首都識,但真係好欣賞劇組挖空心思以好歌配合劇情,日後 ...
! C4 ?) F7 ?( S( q; t$ z$ c) o( DTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。leekwoklam 發表於 2014-11-22 01:14 PM
; R" i0 P& l/ U; }

4 @. p, p  B" {5 Z1 ]7 y# Llamlam, 以tvb啲劇嚟講, 其實我最近只係睇呢套劇... 最主要係因為好笑... 另外兩套, "名門"只係走嚟走去聽.. "飛虎"直程無睇... 以你呢個--"靚歌會係本劇嘅最後回憶" 嘅comment, 啲歌係好聽呀.. 但唔係首首聽過.. 最搞笑唱"男人是否一樣"嗰個女人.. 聽啲叔叔伯伯講原來以前係歌聲嚟架... 咁呢套劇咪有好多歌聲囉?? .. 不過呢套最吸引我都係啲笑位