返回列表 回復 發帖
搞笑劇係我嘅至愛,睇班友D造型己经好搞笑,希望唔好期望越高、 失望越大

評分次數

• timmaxsing

我反而覺得吳沚默(烏笄)犧牲真係大喇.. 佢都算靚女嚟架TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 ^7 b1 k0 }4 V
大文細佬 發表於 2014-10-28 03:04 AM
! v. l6 k( M( l$ M% w  `tvb now,tvbnow,bttvbwww.tvboxnow.com; f  v6 \7 w9 s7 ~8 l, N. L; q
大佬,啱啱睇咗[今日VIP]訪問路芙.小寶同吳沚默.佢真係算靚女.雖然覺得有D瘦但係HK可能係完美
78# mnb1123 公仔箱論壇* G1 T. d- g- \# i( p

# V& B8 J( d' E0 [  ~& i5 W吳沚默個兩條粗眉真係呢..........希望佢可以靠呢條血路殺出去啦$ D  p! l' [: x' E3 v0 r& K7 Y, `
高杉 發表於 2014-10-28 10:37 AM
tvb now,tvbnow,bttvb, {: t; J9 q9 c
佢之前都做過好多部劇,呢套`老表'令到便多人認識同留意佢 .點殺出條血路就要靠佢自己努力同機會

評分次數

4 L3 J7 K; v5 {1 BTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 `% e% f7 u* Z) `& C# ?
mn bb我响網上睇佢啲資料, 原來佢之前拍咗都幾多劇架... 佢係大陸出生.. 但學演戲就响香港... 我諗佢已經成功咗十份一... 因為至少比我呢啲觀眾留意到佢吖.. 之後點就真係要睇佢有無真材實料喇TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 d; h0 e2 v0 {$ Q

& h+ V: h6 Q& E& V9 @7 T) w講番套劇嘅內 ...
) R* D3 Z, `. Ftvb now,tvbnow,bttvb大文細佬 發表於 2014-10-29 01:53 AM
, `8 p1 I  K1 |9 ~9 Y公仔箱論壇冇錯有無真材實料係重要伹都要有好嘅劇本同編劇。講返萬二蚊劇中角色係38歲仲未嫁,呢D又係香港人嘅無奈。係人都想早結婚同知道生仔趁後生。但如令香港樓價貴.上車難.申請公屋排期長.大學生入息低.打工仔入息便低,燈油火垃.交通費樣樣貴.年年加..........唔通結咗婚仲要住湯房咩 !睇番美帝,收入低過貧窮線政府會補貼食物劵。低收入婦女嬰兒有奶粉、尿片購買劵,所以D人早生仔.生多多。帝國窮人餓唔死.凍唔親。因為有機會分享到经濟發展成果,冇乜強烈反政府情緒.响帝國一係越窮.一係越富.中間嘅中產最慘.交稅多多、乜福利都享受唔到.發咗咁多嘮唆真係來咗咁多年沒攞過政府一毫子。 我諗香江D中產都係一樣
82# mnb1123
" E- Y; w3 E3 ]% O/ X) B* hwww.tvboxnow.com老要三色台俾多啲機會先得,唔係成日睇來睇去都係個幾個,真係幾悶架,你話係咪先% r* g0 e9 h; B$ _
高杉 發表於 2014-10-28 02:01 PM
* H$ a( Q% v/ P6 H* c2 E6 _
通常跑咗出來無記都會俾機會。因為要利用佢賺廣告商D錢 點解成日睇來睇去都係個幾個,因為紅咗仲唔北上揾人仔咩 tvb now,tvbnow,bttvb, N* z+ H/ q8 c5 M5 z+ P
係老細都孤寒啦,响三色台揾得幾啫
/ P4 U( ^; q$ A; K; d: F

$ V# ]) l4 s$ V2 Atvb now,tvbnow,bttvb一齊出街攞糖
0 Y+ S: u) u: W% ~公仔箱論壇大文細佬 發表於 2014-10-30 12:43 AM
7 U6 ]% @- `6 E7 I+ a0 c6 l
好阿.好阿!大佬帶成班靚出街攞糖 或者來我屋企攞都得,年年都準备一大袋糖等人來Trick or treat
萬聖節又見龍婆,時間啱啱好,哈......TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。% ?# x* i/ }4 M& ?' ?" n0 S
呢場帶埋高音出場都好好笑。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* D' n: W* [# V# F& C: e4 J  k
細佬,mnb1123,金田Sam,有冇見到羅蘭姐個造型即刻又想參與吓啲party?4 G. P, v, \! A) g
leekwoklam 發表於 2014-10-29 12:35 PM
% a) {. h7 |4 D! w1 Iwww.tvboxnow.com真係好想阿,俾糖.朱克力人哋就試得多,自己參加真係未試過 系美國中學生已经好少出去攞糖,最多Trick or treat係小學生
可以用的優字幾乎比佢用晒 .....www.tvboxnow.com4 _- Q0 h' e  Y0 j. C
優富超市賣優襪
7 K4 e$ J/ e3 T% p/ i$ B/ _公仔箱論壇男優女優搽優霜www.tvboxnow.com% H. t+ ]* m6 i. I$ |! M
優柴優米又優油
6 l& _. P  S. x/ ]( M+ |0 g8 Rtvb now,tvbnow,bttvb優袋裝滿優底褲
) P! P* I: \/ U* g& y+ Iwww.tvboxnow.com再諗就...蚯蚓,幽靈,休息,幽默....tvb now,tvbnow,bttvb% E" e% s5 [  X, s1 @, C
休息啱玩的優骰
& i+ [. F- m, D, o3 w% U防盜要有的優鈴
4 q4 b; g" q7 T) ^" v公仔箱論壇寫書法用的優墨
8 s0 O4 Z- t; y' B1 [  o+ J4 [, u手榴彈連住優引.......
; Q1 X9 }7 {( w8 p/ G# J0 ?% zTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。仲 ...www.tvboxnow.com) X  \4 j, n3 @9 J7 f( y1 y
金田Sam 發表於 2014-11-4 08:23 PM [/quote]公仔箱論壇$ o8 |  [  N& h+ U- l
尤田係優富超市嘅一哥,咁佢就係一休 (和尚)
呢集完全係向《相逢何必曾相識》致敬,亦係對蔣志光致敬。公仔箱論壇3 M2 y# {- |" Q% ~4 ^* j
今集之後,蔣志光考慮出番嚟唱歌啦。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 ?) h  ^1 y7 n) x0 T, {) p9 F
《相逢何必曾燒衣》笑到眼淚標。
. y2 L2 Y! O. ^8 E7 owww.tvboxnow.com...% x7 a6 R2 g' S* y
leekwoklam 發表於 2014-11-6 01:41 PM [/quote]TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 L3 B) J# ~, V" k
呢集真係勁爆笑。除咗呢首《相逢何必曾相識》也都想起一首同羅大佐合唱嘅《皇后大道東》。二十幾年前就唱出而家香港景像
飲完可樂(喜樂)食啫喱(拔罐)tvb now,tvbnow,bttvb: v: P# a; E# A/ Z. o1 |
Vivienne同郭寶終於都「完事」囉。拍時就話兩分半鐘出街大約十零秒,呢段戲都唔知算好激啫。tvb now,tvbnow,bttvb' y0 q) p; P4 ?6 x, r
我淨係覺得啲「心心」拔罐印幾靚,今集之後,啲中醫師可能會應啲病人要求,轉晒用啲「心心」、「花花」甚至卡通公仔「啫喱杯」做拔罐療程啫。tvb now,tvbnow,bttvb,tv series,tv drama,movie,bt,download, C  S2 z3 B0 D6 N( C6 l2 |7 U/ p, c
...
8 k5 s+ v& R' L% V! c; P2 `- X. Vtvb now,tvbnow,bttvbleekwoklam 發表於 2014-11-13 03:41 PM
1 f" d/ q8 f+ @- n如果有`比卡超'.`叮噹'.`加菲猫' 同`Hello Kitty' 肯定吸引好多年青男女去拔罐
7 y6 L0 ~" ~3 b9 O公仔箱論壇自己玩拔罐好危險架喎。
% F0 W5 C$ r) B公仔箱論壇leekwoklam 發表於 2014-11-15 12:11 PM
8 W+ c4 I# ?+ J; D
舊式用火燒個罐就會危險,家陣用抽氣抽真空好安全,鬆緊可以自己控制。大文大佬可以試試無彷
' W$ f5 U  d( n; X# kwww.tvboxnow.comTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- h. @7 b6 m6 ^, R, S  W
係喎,mnb1123兄你前排都有做「拔罐療程」嗰喎,睇完嗰集之後,有冇興緻喺屋企(中醫師肯定唔會啋你)揾個「Kitty」啫哩杯自己試吓,不過好危險都係唔好搞囉。www.tvboxnow.com6 W9 r. Z  W2 K( z6 n' C- A
2980492; w3 `! D4 b( |3 Z  Z1 V

U9 D' |  E5 \; N' ntvb now,tvbnow,bttvb喺美國唐人街做「拔罐療程」係咪好貴架,睇戲 ...
: g, i; c) e8 l- Z2 r* j# t& o: `. }leekwoklam 發表於 2014-11-14 02:48 PM
: c8 a- P! p" T
有lee sir 呢個kitty啫哩杯一定好多女仔想整番個 喺美國做「拔罐療程」都幾貴架。無保险私人俾:45分鐘$80-120包推拿按摩.拔罐。
: ]: u' D0 D4 v5 G. `) Y  E我有醫療保险,自己俾$20  co-pay。醫生收保险公司$240一次 好多鬼撞咗車都鐘意做推拿按摩.拔罐,保险公司俾錢,效果又好.有D鬼考牌開公司做老細
本帖最後由 mnb1123 於 2014-11-16 01:13 PM 編輯 公仔箱論壇: |8 f5 J3 D" H0 R
公仔箱論壇& u. i8 o1 y7 u0 T: m$ r" p
7 V% E( t+ I5 n/ Kwww.tvboxnow.com
' K4 C" l- E) j& ~2 r! g% P' f' itvb now,tvbnow,bttvb你唔講我都唔知美國保險可以claim拔罐架添.. 係咪要家庭醫生transfer架架??www.tvboxnow.com$ d- E: C) D0 K2 r- v& x
大文細佬 發表於 2014-11-16 05:54 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。" [0 N: H( O+ {7 d. w
係要家庭醫生refer嘅。通常背.肩膊痛去睇家庭醫生佢都会叫你去物理治療。咁要同佢講冇用.唔help.,用針灸,拔罐就有用much better。tvb now,tvbnow,bttvb) h8 N( n/ @# H9 @/ U0 J, a
佢就寫紙俾你 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 L7 @1 i" d) J" l, j, d2 U
p.s 係我住呢個州如果撞車受傷,唔需要睇家庭醫生,可以去睇任何醫生。不過大吉利是,係人都唔想撞車,不過係美國百分99嘅人都撞過車
' j! ~+ C! Q0 C7 v' v2 K8 j/ X公仔箱論壇
: f3 p; d! f( t( C$ {& f" m/ e8 stouch wood講我攞咗車牌以嚟好采無試過撞車.. 巧驚!
+ {) V' B+ x3 x2 k" o大文細佬 發表於 2014-11-17 06:38 AM
公仔箱論壇  N& K! F' O' P
我就撞過三次,呢排落雪又落冰雨,落雪揸車都OK最麻煩就係落冰雨,地面結晒冰,架車一定要換雪肽.# s8 p& Q4 X* ^) r, G
金田兄咁快有郭寶.馬利亞D赤條劇照? 應該21集先有得睇.睇郭寶同Vivienne談情真係有D悶

評分次數

# e, K' b6 d4 k1 l1 otvb now,tvbnow,bttvb多謝mnb1123提供美國做「拔罐療程」資訊,又知多一樣嘢。
* J1 O# v3 v; r0 K% y4 J1 u( x0 G公仔箱論壇leekwoklam 發表於 2014-11-18 12:25 PM
2 n* _& M* ~6 ~9 A( w0 k; T  g% w千祈唔好客氣,期實美國50個州個個州法例都唔同。我住嘅州咁,去到第二個州又唔同,有機會來美之前要了解清楚