返回列表 回復 發帖
睇完第一集.. 定欣演戲真係好正
睇完第一集.. 定欣演戲真係好正+ N" P( U3 s- {
大文細佬 發表於 2014-11-5 01:41 AM
tvb now,tvbnow,bttvb; V( F# R) }$ t; g( a) w; w0 u# S
胡定欣固然係正啦,佢做暗戀同扮明戀做cover好好睇,但我相信阿邦出埋場後,二人會撞出更多火花。
1 @4 v3 T( N. _# r6 ?www.tvboxnow.com
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
www.tvboxnow.com7 r8 p) v2 H7 w# l( b7 S  S

! ?' A. A. x; M% l$ O' @' UTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。真係?呢個會好啲嗎?
- i  D$ r7 A1 s: dTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2974113tvb now,tvbnow,bttvb6 }0 p' [0 U  E9 O
leekwoklam 發表於 2014-11-4 03:30 PM
tvb now,tvbnow,bttvb# |  D) x: j) c8 y
我都係中意呢個髮型, 中間分界好似立廢會長毛咁。
! Y& {: b8 Z7 s+ c公仔箱論壇胡定欣固然係正啦,佢做暗戀同扮明戀做cover好好睇,但我相信阿邦出埋場後,二人會撞出更多火花。
$ \7 d* O; J9 y4 k2 Btvb now,tvbnow,bttvb2974865
. E0 U) [: Z2 n: otvb now,tvbnow,bttvbleekwoklam 發表於 2014-11-5 12:43 PM
# W2 B. _) W! V" c8 v公仔箱論壇8 s7 X2 e& C6 _& J7 E% j
總之佢演技好喇... 佢嘅髮型有問題咩??  點解我唔覺嘅??
% j9 u- H; C/ M6 D# k6 Vtvb now,tvbnow,bttvb, _7 F. `2 v4 h0 y+ _( \0 o( A
( @# e+ P  J  a7 L: O$ N( i4 @公仔箱論壇3 s3 Z4 K* A6 c4 _) r, a3 S
總之佢演技好喇... 佢嘅髮型有問題咩??  點解我唔覺嘅??
* R2 @* p3 q) I! U, W) m/ LTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。大文細佬 發表於 2014-11-6 03:26 AM
www.tvboxnow.com- m6 w; C2 A/ l$ `: r
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- n8 E) J0 X$ g, i4 N
) Q% @, K8 F) K4 a+ q& {

% v  [  w+ m  \! l2 `9 c因為你同我都係定欣粉絲,所以佢形像百變都咁like囉。
+ d1 R0 ?* l3 e: O7 d3 itvb now,tvbnow,bttvb% r+ l$ j" `3 X/ G* I$ s9 Y0 w6 u8 C
www.tvboxnow.com, _& R3 a0 }3 |" ]; M6 D. d
9 Y4 l9 u! Q1 x7 R+ j2 Y6 E& J
好想快啲有袁小田啲拳擊場面睇,因為睇名門家族內鬥睇得多會生厭,睇擂台武鬥調節一吓就好囉。tvb now,tvbnow,bttvb0 m& F$ L) Z) A  i& M" e
- L  C5 Q# Y$ p2 b+ Wtvb now,tvbnow,bttvb我都係中意呢個髮型, 中間分界好似立廢會長毛咁。公仔箱論壇: l, C  u2 v$ p' K2 _
mnb1123 發表於 2014-11-5 01:26 PM
+ R+ q( Y) E! b% e+ Gwww.tvboxnow.com
0 V7 D) N. s1 J髮形似長毛梁國雄咁慘咁冇陰公呀?# w, I9 Y& D- K+ B
1 Y% q8 Y( |# J
! b4 C* y/ |0 ~8 g$ X( \, v3 _髮形似長毛梁國雄咁慘咁冇陰公呀?4 B% J$ }* A$ l- \* a8 x2 M6 o' D
2975667www.tvboxnow.com6 U2 d" w+ I' G7 T, D
leekwoklam 發表於 2014-11-6 03:34 PM
9 N2 S* E4 W' B% P7 t, s

( b2 W+ `! {: e/ @$ nwww.tvboxnow.com傾少少的傾面無咁難睇,但正面就真係頂唔順...tvb now,tvbnow,bttvb: E1 V, j/ L! f9 q
明明本來好地地個樣,做乜因為髮型搞到怪咗...
7 F1 p$ n. s" F3 x. H' c( owww.tvboxnow.com中間界呢類留比其他女仔啦.......
☆★☆睇劇同步討論樂趣多,齊齊追劇回覆笑呵呵→☆★☆
www.tvboxnow.com) m5 x8 ?. {( ?. U0 U

4 t+ I5 J( p, U; i. a$ n公仔箱論壇2975628
2 r( N3 h( [& S. Y+ d' l0 @/ btvb now,tvbnow,bttvb
  B* Z" G; }* ?$ P, gTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。因為你同我都係定欣粉絲,所以佢形像百變都咁like囉。公仔箱論壇1 R+ C! J! e/ N# X9 w
# r0 T$ p, a+ {% n' O" h) Etvb now,tvbnow,bttvb29756727 |" F! q( l, t/ p' _

6 y) R& R, B( V1 c0 x8 E0 Sleekwoklam 發表於 2014-11-6 02:51 PM
  G& _% D  a0 C3 z4 a

# Q7 m4 b% w( _: B公仔箱論壇我覺得佢靚過好多女明星架喎... 演技又好.. 不過無運囉.. 好似馬明咁都係無運.. 我覺得佢演技好過馬明添喎.. 不過唔緊要喇.. 最緊要佢生活得開心.. 知足常樂
好想快啲有袁小田啲拳擊場面睇,因為睇名門家族內鬥睇得多會生厭,睇擂台武鬥調節一吓就好囉。! V5 z; H( @7 D* u/ F/ \
0 l4 \  g. h5 V3 x: m, K% m2 ]% ]TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。leekwoklam 發表於 2014-11-6 03:11 PM
5 N- T1 Q0 }0 l* g; u7 I, OTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
* O* E- O6 W% n" z0 S3 F: Cwww.tvboxnow.com袁小田同三劍俠响工作上有無關係架??
www.tvboxnow.com2 n1 R/ K( ]+ D4 ~% w6 c, q" B4 \

$ n/ {8 z( {: M0 |& |; g髮形似長毛梁國雄咁慘咁冇陰公呀?www.tvboxnow.com! ~. C' h& M7 s( I# v' R6 s9 m
leekwoklam 發表於 2014-11-6 03:34 PM
公仔箱論壇9 J$ Q5 a/ M- `
+ q* {* {, m. q" r

8 I" V* i1 W' V! M' c! uwww.tvboxnow.com髮形係個人喜好,冇影响對定欣嘅喜愛。我都好鐘意佢响《名門暗戰》做丁漫姿嘅角色,www.tvboxnow.com6 o- A, X0 }' h* U5 H. k
如果我係蔣元老咪一定追佢 。都想睇下佢系

《飛虎2》點同

嘉欣BB

tvb now,tvbnow,bttvb( H6 h% |" I$ U% f& u, k- p& U7 q

. r% E4 k/ j/ ?, |+ r6 Q% M) N我覺得佢靚過好多女明星架喎... 演技又好.. 不過無運囉.. 好似馬明咁都係無運.. 我覺得佢演技好過馬明添喎.. 不過唔緊要喇.. 最緊要佢生活得開心.. 知足常樂 ...www.tvboxnow.com/ S2 Y" c. @$ ^' E& `9 ~. @
大文細佬 發表於 2014-11-7 02:20 AM
7 `9 M; x2 s8 B1 l1 b公仔箱論壇你舉呢兩個例貼切非常,登馬明同定欣唔抵。
: k; K0 ~# E. l' y% U7 y+ Ytvb now,tvbnow,bttvb TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 w( j/ |( a& E

& ~7 k" \/ k; Q# O' w9 f公仔箱論壇髮形係個人喜好,冇影响對定欣嘅喜愛。我都好鐘意佢响《名門暗戰》做丁漫姿嘅角色,
1 Z) K/ z8 A+ p. Y/ x如果我係蔣元老咪一定追佢 。都想睇下佢系《飛虎2》點同嘉欣BB打。   ...
: i1 O) \, s" A3 x: a4 t" q' K公仔箱論壇mnb1123 發表於 2014-11-7 12:27 PM
9 m( @& Y- k: j+ a8 O係呀。「丁漫姿」鬥BB真係萬分期待,但要等到第10集,頸都長。www.tvboxnow.com% W2 i5 Y5 `' D  [) b

2 v& l( P7 w5 b
' d( W1 p/ L& g% {
( X- c/ l8 H) d8 f$ x/ Qtvb now,tvbnow,bttvb袁小田同三劍俠响工作上有無關係架??
% _! P7 ~+ f' D2 t. nwww.tvboxnow.com大文細佬 發表於 2014-11-7 02:24 AM
, x0 C  F0 T+ B6 uwww.tvboxnow.com袁小由比蔣元夾硬「的」咗入德利佳做IT嘢囉,算有關係。公仔箱論壇1 z6 B( b9 M& e/ p- d% G) P+ u
# M4 U! }- Y  {/ f% [& u" |6 M
又有得睇李佳芯,開心。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 K. n7 o# `0 E: k. ]& ~& Z

( f0 j/ h5 W& A- stvb now,tvbnow,bttvb
3 C) \# ]$ u& [0 p8 X公仔箱論壇