返回列表 回復 發帖
陳凱琳眼大,但某啲角度睇唔夠神采,仲有少少唔似地球人。
  ^$ h0 ]$ Q0 C5 e% d* z$ B0 RTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
; @! m- a8 M& z# m. b9 b5 c2979852
, u2 w8 O+ F! l# _) |TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。leekwoklam 發表於 2014-11-13 03:09 PM
4 t# C  s/ B& k$ Z公仔箱論壇www.tvboxnow.com* R" u8 R' i) H5 H
唔似地球人...
4 v/ d7 ~4 |8 f% |  \www.tvboxnow.com
$ ]+ o  I/ ?: Q4 F; G9 ]) K公仔箱論壇唔似地球人...
+ r9 `8 e6 a4 Y7 z: Q$ K- S) pTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。大文細佬 發表於 2014-11-14 02:02 AM
/ R$ Z3 o  W  L: kwww.tvboxnow.com即係呢隻囉。
# G# S/ R6 M8 U$ l4 N4 y' s
: ]$ V! k- [' _, r- W$ ~* @4 G7 m9 x& G. G
唉~~陳凱琳啲粉絲唔好鬧我呀,我知錯架啦。公仔箱論壇" p1 G0 k2 n* I4 F$ z
我讚番佢喺本劇幾有心機演譯蔣勵吖,真心架。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
1 @! A$ G+ i& t/ m
即係呢隻囉。
5 k9 y: t) M9 Z  P公仔箱論壇* }* p9 |9 J8 _% T
% c+ _% R( m& o5 R公仔箱論壇唉~~陳凱琳啲粉絲唔好鬧我呀,我知錯架啦。www.tvboxnow.com/ U& i, I8 A7 ^5 ~2 g6 Y% K
我讚番佢喺本劇幾有心機演譯蔣勵吖,真心架。www.tvboxnow.com" T: M% j. p9 ~7 p
leekwoklam 發表於 2014-11-14 03:16 PM
www.tvboxnow.com+ ?( w, u" V+ s& O& K, ~. [
tvb now,tvbnow,bttvb* \7 b5 G% p6 X* @
幾似... 又唔可以話佢唔靚.. 但就係覺得怪怪地
- e$ Z6 ~3 r% p& V, k5 d2 a+ J2 e0 v2 _6 O+ g: S, S8 @. w& W5 }7 `& R
www.tvboxnow.com5 A4 m5 j) K" T+ x5 l6 q  ]
; Q6 @( Z: B5 z  J/ ]9 K/ t, c9 \0 h
幾似... 又唔可以話佢唔靚.. 但就係覺得怪怪地公仔箱論壇/ d; }! t) @: A0 y6 H
大文細佬 發表於 2014-11-15 01:22 AM
2 O2 e! \6 v9 B7 twww.tvboxnow.com
* r) w/ h% ?( ^% v6 E/ u$ awww.tvboxnow.com係呢。
/ h( o4 ]0 q7 w! lwww.tvboxnow.com啲港姐每隔幾屆都會出一個半個靚得嚟怪怪嘅嘅佳麗。

- o3 c% r1 T: I. q& R5 Wwww.tvboxnow.com0 A# }" w* U* C- u; ^, y
細佬同大家按圖索驥吖。www.tvboxnow.com/ g, I# ?7 |  ~2 b1 V3 o; b

0 V" F! v* k& Z又見番冼灝英師傅(原來咁快同HKTV約滿)。

/ i1 A. R0 C. f  b( gtvb now,tvbnow,bttvb似泰國明星吖?我覺得似印度佳麗喎。
. h! {7 l% S- I8 y4 ?8 K
蔣元身邊啲角色反而仲吸引,希望花拉同高興陪伴重新奮鬥嘅蔣元能帶起高潮位啦。
4 x* b8 V! k: qtvb now,tvbnow,bttvb因為10集過去咯,但真係未有太多高潮戲比我哋追........
% R" o$ r0 }0 Etvb now,tvbnow,bttvb
( t' l- c8 K4 p: [9 zwww.tvboxnow.com幾似... 又唔可以話佢唔靚.. 但就係覺得怪怪地
. N% c+ @- L* F: f% k9 Dtvb now,tvbnow,bttvb大文細佬 發表於 2014-11-15 01:22 AM
公仔箱論壇2 M6 b+ k+ Z5 |( g  ?
似新疆少數民族女仔
) N8 @% J! w* p! Z: X% q& Vwww.tvboxnow.com! e+ Z/ U4 T9 w9 Z- A& G
係呢。公仔箱論壇  @, g- K. A( c
啲港姐每隔幾屆都會出一個半個靚得嚟怪怪嘅嘅佳麗。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 e  _; R9 c# c) v
www.tvboxnow.com  x7 Y9 n( B8 F8 R6 G6 h
細佬同大家按圖索驥吖。tvb now,tvbnow,bttvb6 T, t8 [! h/ i1 V/ l
* L0 L5 i8 `  G3 u# r* E: X$ A& atvb now,tvbnow,bttvbleekwoklam 發表於 2014-11-15 11:05 AM
7 j5 q; d' Q( Q/ e. S- zTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  u1 G- g; C  o% R; X9 }$ i
你唔post啲相出嚟都唔知以前啲女仔化妝咁唔掂... 同埋啲港姐冠軍都唔係個個得架喎
" E6 c! u1 l0 O. l公仔箱論壇似新疆少數民族女仔
! ]9 ^/ g) u. U# x) bmnb1123 發表於 2014-11-15 12:21 PM
tvb now,tvbnow,bttvb) h3 T# m# j: B( ^* u! u
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  L5 _0 q) S2 t5 l+ Y
mb BB你好似對佢評價幾高喎.. 新疆啲女仔係咪應該比較pure啲架呢?? 我就覺得佢鬼鬼地.. 但眼神就比較定咗啲.. 無乜人氣.. 可能因為咁lamlam覺得佢唔似地球人.. 唔知係咪呢 lam lam??
公仔箱論壇1 @2 z" w  w# }& z& U) k
% @8 k0 Y7 W: n* n' E6 H
mb BB你好似對佢評價幾高喎.. 新疆啲女仔係咪應該比較pure啲架呢?? 我就覺得佢鬼鬼地.. 但眼神就比較定咗啲.. 無乜人氣.. 可能因為咁lamlam覺得佢唔似地球人.. 唔知係咪呢 lam lam?? ...
: D  V2 K# q; L! XTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。大文細佬 發表於 2014-11-16 06:00 AM
& T( P! J  ]! u& O7 p8 B% g
係阿大佬,我都覺得佢鬼鬼地,起碼唔係中原.南方人。佢演戲係新人,支持吓新人啫。我對朱千雪、黃心穎評價高啲
+ a* ^9 E- z6 h1 S/ @. f7 [www.tvboxnow.com係阿大佬,我都覺得佢鬼鬼地,起碼唔係中原.南方人。佢演戲係新人,支持吓新人啫。我對朱千雪、黃心穎評價高啲 公仔箱論壇) m( S# W$ ~% M. n7 D: |
mnb1123 發表於 2014-11-16 11:11 AM
# j  Z0 ?' w$ P5 y+ Bwww.tvboxnow.comTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  x  j9 Q% x+ c4 w0 L& J
因為佢地兩個對眼神似人
tvb now,tvbnow,bttvb( K/ p, v! |. u. d9 P& `8 g; y# c
. B' {/ `3 V- R
因為佢地兩個對眼神似人TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: Q, I  ]0 g5 M' e/ C' D
大文細佬 發表於 2014-11-17 06:40 AM
tvb now,tvbnow,bttvb, M7 m1 _, ~# k5 E3 {
眼係女仔靈魂之窗,正所為電死人 。近呢两集陳凱琳出鏡多咗,越睇越似lee sir pos响51樓嘅印度妹。tvb now,tvbnow,bttvb( C4 C2 b! v- P3 j
hea睇咗十集,原來都係叙幕,随着老咪回港一場名門暗戰先正式開幕
, h6 H6 Q. X: J1 D# A* _# l" [
1 s! t5 Z. X# X公仔箱論壇
. o9 [. V& m" M: z6 p- N" s# Y
公仔箱論壇" l1 R. Y& [: R7 |0 `) T
你唔post啲相出嚟都唔知以前啲女仔化妝咁唔掂... 同埋啲港姐冠軍都唔係個個得架喎
# A" l3 I5 Q! ~1 ?3 ^TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。大文細佬 發表於 2014-11-16 05:57 AM
7 k2 U6 \4 F$ [有啲真係「騎厘」到呢.....
6 v" z* n1 U% L+ a, G, nTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 \8 s. f! H5 A, i
今年個三位都唔知點形容。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 t9 M/ o2 B6 K
寫出嚟又驚hurt到三個女仔,唉.......
一字記之曰:「8 b* n7 ?4 {/ Z9 A8 e$ S& O
- f* h) F/ C  |% s; Y) E1 |% V眼係女仔靈魂之窗,正所為電死人 。近呢两集陳凱琳出鏡多咗,越睇越似lee sir pos响51樓嘅印度妹。tvb now,tvbnow,bttvb2 U$ F+ _( R0 V
hea睇咗十集,原來都係叙幕,随着老咪回港一場名門暗戰先正式開幕 ...
0 A1 g5 x7 S! l5 t1 p7 [) W公仔箱論壇mnb1123 發表於 2014-11-18 12:31 PM
# q- v) F  e! F/ ?www.tvboxnow.com係呀,由第11集開始追都冇損失。