返回列表 回復 發帖
睇完第一集.. 定欣演戲真係好正
睇完第一集.. 定欣演戲真係好正
: A0 \% U  x3 |6 Bwww.tvboxnow.com大文細佬 發表於 2014-11-5 01:41 AM
& _# X$ \( {5 y8 H* K
胡定欣固然係正啦,佢做暗戀同扮明戀做cover好好睇,但我相信阿邦出埋場後,二人會撞出更多火花。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, D" ^$ S$ b, O+ ?+ u# a
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
公仔箱論壇$ B; t, D4 ]& v: A3 k. B

8 @( ~& N/ r% d. `9 a3 ^  q公仔箱論壇真係?呢個會好啲嗎?
! h4 z1 J, L+ y0 E% T" T2974113www.tvboxnow.com& r# W$ A* d' m: _
leekwoklam 發表於 2014-11-4 03:30 PM
tvb now,tvbnow,bttvb& t$ @3 [) [  T3 r/ y
我都係中意呢個髮型, 中間分界好似立廢會長毛咁。
+ C" F" o4 `, ^- A/ ?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。胡定欣固然係正啦,佢做暗戀同扮明戀做cover好好睇,但我相信阿邦出埋場後,二人會撞出更多火花。1 |- f0 k* p. q! y! Y
2974865. w, M! m5 a: [/ C4 M3 Z
leekwoklam 發表於 2014-11-5 12:43 PM
- e1 K: k% [$ l. t( _$ a4 J4 wTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。tvb now,tvbnow,bttvb) |" F; ?* K1 K# Q& g
總之佢演技好喇... 佢嘅髮型有問題咩??  點解我唔覺嘅??
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-11-6 03:43 PM 編輯 0 [  L7 X0 X9 r3 C8 }
公仔箱論壇- v& O- P* E7 u, ?
, `) I9 l- m- ]% f, o- i4 W
( {0 H2 Q2 l0 U1 ?總之佢演技好喇... 佢嘅髮型有問題咩??  點解我唔覺嘅??' G' ~5 v: {* r6 y
大文細佬 發表於 2014-11-6 03:26 AM
" x- |7 W6 o$ j( e) Uwww.tvboxnow.com
! b. ~: p4 _# `7 f/ k  ctvb now,tvbnow,bttvbwww.tvboxnow.com* H* \2 j" _) f% A$ x
8 q( w2 z! U3 Q8 ]7 {+ e" t/ j; x
因為你同我都係定欣粉絲,所以佢形像百變都咁like囉。
5 h' K7 d& z, l. ?5 b. E6 K$ [www.tvboxnow.comtvb now,tvbnow,bttvb$ x( n7 A, K9 C5 Y/ |
1 F7 x* Y5 P# K# G( |
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-11-6 03:21 PM 編輯 tvb now,tvbnow,bttvb+ y! N. j; t; Z8 e3 [& |/ z/ r

# ?0 P, ^% ~) D* ]5 i# g好想快啲有袁小田啲拳擊場面睇,因為睇名門家族內鬥睇得多會生厭,睇擂台武鬥調節一吓就好囉。tvb now,tvbnow,bttvb! g- |9 ~, n2 S
0 z6 r. G, j2 P: _$ Rwww.tvboxnow.com我都係中意呢個髮型, 中間分界好似立廢會長毛咁。
9 x+ j# i/ P9 l" twww.tvboxnow.commnb1123 發表於 2014-11-5 01:26 PM
" s: c) I/ i3 M! D" o6 K1 ?4 Ctvb now,tvbnow,bttvb
( {, N& W, Q  p% S& D0 gwww.tvboxnow.com髮形似長毛梁國雄咁慘咁冇陰公呀?
' g7 v/ h" M1 F  G5 Otvb now,tvbnow,bttvb
' @# ]! S$ b# O- n- h! }( Nwww.tvboxnow.com
; ~, Y8 t2 O+ |$ V6 \髮形似長毛梁國雄咁慘咁冇陰公呀?
( m( k/ _0 A, s3 b公仔箱論壇2975667
  J: V7 s( @7 O, b2 Htvb now,tvbnow,bttvbleekwoklam 發表於 2014-11-6 03:34 PM
; h) x7 U* R' m  `( }* Y. M1 Mwww.tvboxnow.com
3 ^. M) j+ }$ h. Z/ x# z8 z7 ~! uTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。傾少少的傾面無咁難睇,但正面就真係頂唔順...www.tvboxnow.com3 Y2 p( I  m; L# {
明明本來好地地個樣,做乜因為髮型搞到怪咗...
; y# @: z/ O/ W% q中間界呢類留比其他女仔啦.......
☆★☆睇劇同步討論樂趣多,齊齊追劇回覆笑呵呵→☆★☆
- H- H8 c& [* ~2 s5 swww.tvboxnow.com公仔箱論壇  D  X: z1 S* L  A& I
2975628tvb now,tvbnow,bttvb2 l) ?+ u+ _; o, i1 @

* J3 [! j( }, F/ V因為你同我都係定欣粉絲,所以佢形像百變都咁like囉。
) u/ y  K! n9 r0 ~1 G" O29756717 m7 Z+ }. I8 N6 j  C( u
( b1 y9 o' G: w5 M: K3 S# `tvb now,tvbnow,bttvbTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; t& a/ ?% c! N
leekwoklam 發表於 2014-11-6 02:51 PM
$ F% c: w4 I& sTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* t# l% Z5 S/ V2 i
我覺得佢靚過好多女明星架喎... 演技又好.. 不過無運囉.. 好似馬明咁都係無運.. 我覺得佢演技好過馬明添喎.. 不過唔緊要喇.. 最緊要佢生活得開心.. 知足常樂
好想快啲有袁小田啲拳擊場面睇,因為睇名門家族內鬥睇得多會生厭,睇擂台武鬥調節一吓就好囉。
4 \; L* S3 M7 ~" j0 Cwww.tvboxnow.com2975646公仔箱論壇( ~1 D; \' Q7 @$ h
leekwoklam 發表於 2014-11-6 03:11 PM
. `% N7 z2 {7 B5 r6 y$ Z

4 J- C2 E% g# L$ O$ }1 Q+ MTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。袁小田同三劍俠响工作上有無關係架??
. w" _( B1 A' C
4 X1 T: |- }) i( Y  r7 `: B
髮形似長毛梁國雄咁慘咁冇陰公呀?
/ b. z# g/ t+ P6 r* z3 Dleekwoklam 發表於 2014-11-6 03:34 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. D' w4 ?7 N, a, U6 x; N- b
$ Y8 h) O; D: `7 p2 c

$ @0 n/ e5 ?% F) u" q髮形係個人喜好,冇影响對定欣嘅喜愛。我都好鐘意佢响《名門暗戰》做丁漫姿嘅角色,
6 L+ I5 F% O) E$ E+ t& l4 ?2 R公仔箱論壇如果我係蔣元老咪一定追佢 。都想睇下佢系

《飛虎2》點同

嘉欣BB

5 f% z! W( x6 }( H0 F7 ^2 S: ^  ^) U
9 B* k, F! m) o. O/ P7 `TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我覺得佢靚過好多女明星架喎... 演技又好.. 不過無運囉.. 好似馬明咁都係無運.. 我覺得佢演技好過馬明添喎.. 不過唔緊要喇.. 最緊要佢生活得開心.. 知足常樂 ...
$ O6 w1 t% ~3 h( ~7 L公仔箱論壇大文細佬 發表於 2014-11-7 02:20 AM
/ F1 E( P5 U+ @
你舉呢兩個例貼切非常,登馬明同定欣唔抵。
" K6 c# r0 @" z7 a: m: m) F公仔箱論壇
# {1 h* t7 l6 m; g% i& {- C- @tvb now,tvbnow,bttvb
& I7 ]5 ^- [7 `( ]. v髮形係個人喜好,冇影响對定欣嘅喜愛。我都好鐘意佢响《名門暗戰》做丁漫姿嘅角色,
) g. H: U0 |" z8 }# F% BTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。如果我係蔣元老咪一定追佢 。都想睇下佢系《飛虎2》點同嘉欣BB打。   ...& J' T/ s8 l8 J: W* z4 S
mnb1123 發表於 2014-11-7 12:27 PM
www.tvboxnow.com9 y) a! ?0 h# z& ~2 E6 X
係呀。「丁漫姿」鬥BB真係萬分期待,但要等到第10集,頸都長。
7 p" ]: ^" U# t9 H1 l0 `2 ~2 \公仔箱論壇5 Z5 S+ y. ]6 t' r  ]6 [9 ^
  W. X% s' {1 G3 G6 Y) X7 W# r6 A
www.tvboxnow.com1 P: q# b% z/ d- X6 D
袁小田同三劍俠响工作上有無關係架??
% l3 ]. k9 _6 j7 M' a9 T6 \* ?) zTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。大文細佬 發表於 2014-11-7 02:24 AM
tvb now,tvbnow,bttvb7 K+ l8 B; x$ \1 V
袁小由比蔣元夾硬「的」咗入德利佳做IT嘢囉,算有關係。' N  I# ^( \) g1 J$ v# m
公仔箱論壇6 m2 s: D: S# E3 F5 @8 P
又有得睇李佳芯,開心。
6 O, Q/ A3 K$ a" u. C+ o9 [TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
, o) o  g& ?$ _, x( P公仔箱論壇
& s) d. _- \8 C- N  [公仔箱論壇