返回列表 回復 發帖
一向對於豪門明争暗戰D劇都冇興趣,不過樓主lee sir 介紹得咁祥細、咁辛苦再加上有黎耀祥.陳國邦.鄭俊弘.邵美琪.胡定欣。睇吓點 2 ^+ q# {+ K0 M% _( _4 ^
睇完第一集都覺得幾好,成個蔣家一团和氣(都知表面上).到集尾蔣承天用UCG Technology收買咗黎俊發明嘅降解膠,一場豪鬥暗戰正式開始。  * r% ^# T& \& V* Q% t" k: L

3 B; ]- v2 m/ F: a2 J* m4 K4 STVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。唉.對我來講真係麻麻地。或者會選擇性睇

評分次數

• timmaxsing

你講咁多套商劇.. 我只係睇過珠光寶氣同埋絕代商驕.. 媽咪睇歲月風雲.. 當時覺得唔好睇.. 所以無同佢一齊睇... 其實唔洗講.. 你地都應該知我like邊套架喇... 唯一笑片
# C/ g2 [  q9 GTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。話時話吖.. 我都係第一次咁詳細咁睇晒 ...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 T( H. s% v# a" A& Q! C" E$ B
大文細佬 發表於 2014-11-4 04:31 AM
公仔箱論壇. @; h& X+ {1 w; n. k/ F
大佬睇多咗我一套,細嘅淨係睇咗黃子華、佘詩曼《絕代商驕》 呢套 《名門暗戰》或者會hea住睇
+ W7 T) k% S$ d" n0 T/ }0 p9 ^2 Y
$ a) ~7 V% F0 |- t: J9 s- d真係?呢個會好啲嗎?
; D/ u8 P  `- G: C" j/ l9 N: F2974113公仔箱論壇- i+ g" R0 g! V; X/ J
leekwoklam 發表於 2014-11-4 03:30 PM
www.tvboxnow.com9 ~- F/ r- O5 j; `: i8 x
我都係中意呢個髮型, 中間分界好似立廢會長毛咁。
% m% Y* z1 T& d5 B8 O公仔箱論壇TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 u3 p# u% |! B0 u& H. c; b  B& N! p
髮形似長毛梁國雄咁慘咁冇陰公呀?
8 v! b8 G. ?7 O' H$ jwww.tvboxnow.comleekwoklam 發表於 2014-11-6 03:34 PM
6 [+ A0 ^; S/ v+ lwww.tvboxnow.com
* c9 R" W' F9 Z  c% J公仔箱論壇
3 I! ?% s/ I% ~  r& x髮形係個人喜好,冇影响對定欣嘅喜愛。我都好鐘意佢响《名門暗戰》做丁漫姿嘅角色,
  M/ t, w7 q% p$ ?: ^4 I如果我係蔣元老咪一定追佢 。都想睇下佢系

《飛虎2》點同

嘉欣BB

_! _9 ]* A) c, s: o7 n公仔箱論壇1 T$ p0 Q- l1 l( w; ^, J7 o9 S0 ~
幾似... 又唔可以話佢唔靚.. 但就係覺得怪怪地
) W: l( |; h! b) t$ c' G/ Q大文細佬 發表於 2014-11-15 01:22 AM
5 _! y2 `3 E$ z/ B( {- I1 Y& B# }公仔箱論壇似新疆少數民族女仔
5 ?  X' |; [9 \" L0 ^( I( s
公仔箱論壇2 d; D8 C' z2 P6 g3 w
mb BB你好似對佢評價幾高喎.. 新疆啲女仔係咪應該比較pure啲架呢?? 我就覺得佢鬼鬼地.. 但眼神就比較定咗啲.. 無乜人氣.. 可能因為咁lamlam覺得佢唔似地球人.. 唔知係咪呢 lam lam?? ...
# `! X2 d! }( d% Z/ E" YTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。大文細佬 發表於 2014-11-16 06:00 AM
8 s+ P2 }4 F8 s9 ?
係阿大佬,我都覺得佢鬼鬼地,起碼唔係中原.南方人。佢演戲係新人,支持吓新人啫。我對朱千雪、黃心穎評價高啲
  \8 t8 X& U/ y

# `* ~# y& ^9 j公仔箱論壇因為佢地兩個對眼神似人) U# Y& t, [+ k7 c3 z9 D& r  P
大文細佬 發表於 2014-11-17 06:40 AM
# B7 F- r& I4 g- m眼係女仔靈魂之窗,正所為電死人 。近呢两集陳凱琳出鏡多咗,越睇越似lee sir pos响51樓嘅印度妹。
6 [3 U/ g4 B; I: Rhea睇咗十集,原來都係叙幕,随着老咪回港一場名門暗戰先正式開幕
《名門》遇「暗箭」
' X- s3 N7 d) K1 |TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。「暗箭」係指HKTV套《選戰》。HKTV選喺11月19日開台,擺到明係挑戰人家TVB台慶正日,勇氣可嘉,聽講挑機之作就係講本港立法盒及特首選舉奇情實況嘅劇集《選戰》 。唔知《選戰》呢枝「暗箭」會否沖擊得到《名門暗戰》呢 ?* @9 u1 _/ T- p5 ?
7 t2 f  J/ b+ z8 D9 Z! \. U; qtvb now,tvbnow,bttvb,tv series,tv drama,movie,bt,download9 T2 f* r$ a$ _: e- s# f: `
8 W0 T1 n/ w$ ~/ s3 R% s5 `tvb now,tvbnow,bttvb小弟想先申報"唔會收睇《選戰》"。原因有二:一係冇時間,二係無興趣睇"政治"劇種。唔知各位網友又會否捧《選戰》場呢?www.tvboxnow.com2 h' J( p# Y8 |  q- @, ]/ V9 N) i$ }
leekwoklam 發表於 2014-11-18 04:10 PM
0 Y3 q9 u* E" V4 @我同大文大佬一樣睇唔到 。如果睇到都會棒吓場,有競争先有進步,一來支持HKTV,二來支持智叔。
公仔箱論壇) i7 k$ L* _: @7 R' s

U$ |% `2 {, H" \) |% Cwww.tvboxnow.com我都鍾意智叔架,我唔睇《選戰》啫,我或者會睇HKTV其他製作,《警界線》智叔都有份,我會捧場。www.tvboxnow.com$ W& b' Q  J$ I) n& s+ L9 K/ H0 b

9 }9 g' j4 _* ], `" kTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。另外,嚟緊週六有線套靈異劇《大兇捕》出智叔做主角嘅單元,佢會首演「陰陽同体」角色,我一定會追。 ...公仔箱論壇+ K# ^4 |9 n& P# m. w; k
leekwoklam 發表於 2014-11-19 02:40 PM
; t% l" L7 X* ?, U  P& p% J
多謝LEE SIR 好介紹,《警界線》DL咗一.二集。都會一路追。《大兇捕》亦會捧場
[定欣個角色係有啲問題,一黐埋Hugo就失晒理智同常性,平時處變不驚、運籌帷幄嘅優點即刻煙消雲散....,激死。 ...
( h/ x9 j- ]. }: p5 d) dleekwoklam 發表於 2014-11-22 12:49 PM [/quote]
, C, f; G( G/ U% N3 O  y/ y; z6 ?tvb now,tvbnow,bttvb呢D就叫一物治一物、糯米治木蝨,D人成日講嘅 `前世' 囉 現今世界真係有咁嘅人。

評分次數

• timmaxsing