返回列表 回復 發帖
過年果陣過黎水區坐下,一定有著數
8 Q4 |1 d  Y% K. b1 h- }( Ctvb now,tvbnow,bttvblhy92725 發表於 2015-1-12 03:33 PM
  {" u6 w9 W0 ]2 B- Q1 n. s$ z

5 g' m8 d1 p* [( f5 Z. Ktvb now,tvbnow,bttvb唉,己經有著數啦,最先我仲諗住500分,500分咁派,tvb now,tvbnow,bttvb( a) u* H/ t- M1 w# l5 G( |0 F0 a
宜家一嘢人地掉成億過嚟......tvb now,tvbnow,bttvb- P4 Q$ y) w0 }; h7 k$ K
我派分都會諗吓咩理由,令人覺得佢值得我派,
: m; C  t3 v5 M  u# F% h, xwww.tvboxnow.com但我晌水區乜都無做過,己經收成億轉賬?
$ E/ Z0 L4 S( z# `% S5 K  R公仔箱論壇點算好呀!?
+ R9 Q/ B; V- j& x( Q
6 p/ W' O0 L0 p3 E" y公仔箱論壇你要唔要吖,我分一半比你,你晌呢度同我一齊派好唔好??
☆★☆睇劇同步討論樂趣多,齊齊追劇回覆笑呵呵→☆★☆
Thank you 金田Sam!, m3 {; B( K  Q. H2 G
說實話,我沒有幫助什麼所以感覺騙財
  x6 }1 x; O2 [, y% R公仔箱論壇Pedestrian_A 發表於 2015-1-12 04:00 PM
# j9 r$ h9 M, U, l, B5 @9 b
( H& F* H) Z, C
你都唔夠我騙得犀利....我去水區吹幾嘢騙咗一億...
' \$ _- D! c; \+ [3 D" I: q$ mTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。每次派一百萬分,我要派一百次先散得晒....陰功。
www.tvboxnow.com3 t6 }' B7 K. q$ g( c
公仔箱論壇6 a% t0 w- i5 h
唔好話騙, 係應得既。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, _2 D" P2 `5 Y) g7 d
pknoface 發表於 2015-1-12 09:05 PM
/ q) v& Q* Q+ ?, g5 e. s" C' H  Hwww.tvboxnow.com公仔箱論壇  k. M+ M) x) ]" g5 B( t% k
哈哈,你咁好口,講得咁好聽,你d分就應得...
! u5 y. Q8 b0 `/ N* u8 ntvb now,tvbnow,bttvb公仔箱論壇4 B( s% ?  R4 A9 ]
唉~我只係去水區跟住地話題留幾次言,tvb now,tvbnow,bttvb) V7 ?4 g- v+ i$ Q& [; X
宜家儲埋d分嚇咗一跳,唔知點先派得晒...- D7 r. {( i& G) w' Y- y  g  N( @
幫幫手,下次我諗到咩問題時,你幫手答吓...
) f; p4 N$ H3 Y: B: Kwww.tvboxnow.com唔係呢堆分,我送到下世都送唔晒....
我都有50億TVB啦,幾億都係散紙: T( C. \6 ^: o! ], i9 y. t% `
timmaxsing 發表於 2015-1-13 12:35 AM
2 [$ ?% y6 D8 m# \. s2 |" H4 g2 Y: V: F
TVB 1184983887 元 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 r3 F- H) F! b
.......↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑......唔識計喇,www.tvboxnow.com2 \% |& T8 ?1 N( o
一般嚟講我計數鍾意心算,但數目太大會計到痴線..所以連個天都唔比我做有錢人,就係知我會計唔掂..100蚊 乘 100次以下的數目我計到....
& m6 L) `1 U" {* A  _3 `  F, Fwww.tvboxnow.com
公仔箱論壇% q( q2 N" Y: k* h! k: P
50億? 我諗我的腦細胞都冇咁多.....% Q, U8 N# K" D: H/ l# Y  E" t9 H
哈哈哈, 金田大哥個人都真係幾誇張過喎, 笑死, 多謝您D錢♥
) \# @- c5 I8 {+ f$ ITVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。MOONCAKE43 發表於 2015-1-21 06:45 PM
2 O. p- _7 C' ?公仔箱論壇www.tvboxnow.com* g0 e  J1 a4 s' y5 P) p
哈哈,我又唔信我個腦有50億個細胞,所以太大的數目真係計唔掂。
+ ?& h1 O6 r$ @% y) a, c# D
6 E& a" |6 X2 c, H
三兩百萬個細胞或者有.....不過分散晒去諗其他無謂嘢.....