返回列表 回復 發帖
p.s. 得閒來貓E館坐下, 都有遊戲玩tvb now,tvbnow,bttvb: Q* J$ E/ T: D. p0 A4 P% {. {
CC517 發表於 2015-1-9 11:14 PM
E生係我地方買AD,問過我未...
www.tvboxnow.com; w. M+ ]3 b! O. a6 G

0 @9 r3 B1 E( }& u唔好怪佢住,真係要怪就怪我,
: _- T6 z3 }/ q/ y4 j不過相輔相承,e貓有晌佢果區幫手宣傳,* t6 j: w* F" N
將功補過算係唔話得囉....TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; Q3 Z+ A# w8 ]+ f7 z
金田Sam 發表於 2015-1-10 10:15 AM
5 I& w  z( [* D: F, b1 j/ r% F! YE生係"有傾有講吹水區"的其中一樓帖的樓主,我哋認識佐好久啦,我也是活躍該區,我哋只係說下笑,金田Sam會員好唔當真
/ y/ R; Y1 p) w; }) D- }

) Y1 A& V. f9 `8 ]) x" B% _公仔箱論壇哈哈,我唔知道你地咁老友吖嘛,  \/ s: m8 `. C7 W
呢區版主受人愛戴,遇到有人欺負,公仔箱論壇0 I3 y& l5 A( r
版主唔出手相信其他會員都會出聲....4 e+ X6 L9 m- n6 u" C

# z) m# I6 n4 _* i( q原來,貓兄的確幾活躍水區,TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 f( ~' A9 s) }, K7 H7 V, b% W! ^
我按住佢個簽名檔一搵就搵到," p0 l  \$ @9 y$ z7 E( u
一個帖去到2200幾頁....犀利..公仔箱論壇  O. s! y, p* M1 w7 o/ g! B( V
tvb now,tvbnow,bttvb1 c( F1 j8 ~1 x4 l' P
睇落唔使送分比貓兄 ...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: f! d0 t* e; E0 N
金田Sam 發表於 2015-1-10 01:57 PM
係叫貓姐姐...唔係...
我都系好細個養過貓www.tvboxnow.com! D- P; @4 C$ V. ~9 l1 r
自從他過佐身我就吾養了
4 t/ H( [0 w. K1 ?. W# Iwww.tvboxnow.com睇住佢離我而去的痛吾想有第二次公仔箱論壇8 G6 ~5 ^( Z& R$ D
突然變佐呢D同劇集無關的話題www.tvboxnow.com! a6 [8 m0 |+ X* v% {: P
財神版吾好扣我分TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。% {8 B/ S4 l4 v- H# @) U4 t; c
lhy92725 發表於 2015-1-10 10:32 PM
我唔會扣分...因我都有說離題話題
吹水吹 到上樓上了, 好事.J大多謝加分1 v' E4 `) O- W1 U5 I
CC517 發表於 2015-1-10 11:07 PM
E生你知道就好了,但唔吹劇吹到灌水喎,否則...,到時會...扣...
4 k4 [, x2 E  c4 Xwww.tvboxnow.comtvb now,tvbnow,bttvb) y6 e+ w) Y$ Q1 i) R% ]
萬綺雯我一向都幾鐘意佢既。 佢做戲唔見得好出色, 我純粹係捧偶像既遮。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 m# Z# X6 K  s" m2 Y0 G4 r( }
pknoface 發表於 2015-1-11 12:24 AM
亂UP掌門睇唔出你係"蚊蚊"的Fan喎,我都覺得她都好專業精神,就如"老表你好hea中有一幕比郭晉安360轉時傷咗,好有精神演完才睇醫生架!
! w: T+ W" V6 _3 h6 o
' \8 ]% S' l# l0 ~- e" Vwww.tvboxnow.com哈哈,版主晌佢管的果區大晒架嘛,公仔箱論壇+ w% U  R4 V0 I9 U
版主講嘢唔會離題的....呢句我話ge...
* U# X: F' q! r7 E; c! e, e! e/ L2 W
- V; U+ x* k4 ?0 ]  o( B公仔箱論壇點都好,多謝J神通情達理,希望唔好介意我亂咁派分,
. l* y' Z& l; T: M  U2 l' t; C公仔箱論壇我都覺得我有時都幾麻煩,成日破壞人地規矩....
  r( v: p$ V1 C/ p5 c) l不過我只係想討論氣氛熱鬧D,旺場D....2 C& ^6 U/ F4 Z. p
分 ...
1 c+ i, Z( f3 L- [$ ~* ~* p8 jwww.tvboxnow.com金田Sam 發表於 2015-1-11 02:15 AM
我給你的TVB就是比你在劇區活動時派賞,我派得勁過架...
我都有50億TVB啦,幾億都係散紙