返回列表 回復 發帖
過年果陣過黎水區坐下,一定有著數
, {1 G" f: f9 b: U( Y# z/ Qlhy92725 發表於 2015-1-12 03:33 PM
tvb now,tvbnow,bttvb( U: Y* g' x+ v$ l

/ }1 k; r1 f  L2 |- l- z5 U" ~% c  D公仔箱論壇唉,己經有著數啦,最先我仲諗住500分,500分咁派,
1 U! |, J9 k- J, P: k  f7 ]4 m宜家一嘢人地掉成億過嚟......
4 Z5 P1 m! X4 z! t6 o1 m! w5 a公仔箱論壇我派分都會諗吓咩理由,令人覺得佢值得我派,tvb now,tvbnow,bttvb* Z# r& e/ D( K) W! F+ B" I
但我晌水區乜都無做過,己經收成億轉賬?公仔箱論壇& d4 N. x/ I4 m0 X- _# v& x
點算好呀!?* R# Y3 J' X/ v6 U3 b" ~+ T' U
www.tvboxnow.com' g/ v. x( g* z- I6 B
你要唔要吖,我分一半比你,你晌呢度同我一齊派好唔好??
☆★☆睇劇同步討論樂趣多,齊齊追劇回覆笑呵呵→☆★☆
Thank you 金田Sam!
. l( {) _# ~) [www.tvboxnow.com說實話,我沒有幫助什麼所以感覺騙財& {7 W2 Q' n. Y% d; Z
Pedestrian_A 發表於 2015-1-12 04:00 PM
* h0 \8 T% Y2 Q  i: _; oTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
& ~& t, {: D: D# N: g* Z4 N( h: ^tvb now,tvbnow,bttvb你都唔夠我騙得犀利....我去水區吹幾嘢騙咗一億...
, [% c& z; ]8 C( n. w! q0 W每次派一百萬分,我要派一百次先散得晒....陰功。
7 m1 Y3 G7 G/ W+ ATVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
+ h  M6 ~6 w# C6 }) m" g公仔箱論壇唔好話騙, 係應得既。
  a1 \8 n6 O3 h, `6 X$ ~1 Y) S  fTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。pknoface 發表於 2015-1-12 09:05 PM
. k5 r5 ?, U' t1 I  |+ V公仔箱論壇/ _5 j; V% `5 ?1 d! A
哈哈,你咁好口,講得咁好聽,你d分就應得...www.tvboxnow.com) G0 c# T2 D+ b' b
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& `0 C4 i- P: d/ l" T% @
唉~我只係去水區跟住地話題留幾次言,
- O/ [* N# M" \" n- x0 Htvb now,tvbnow,bttvb宜家儲埋d分嚇咗一跳,唔知點先派得晒...
5 i  }% @8 c! N幫幫手,下次我諗到咩問題時,你幫手答吓...
- y/ [2 D  q! _" \! A公仔箱論壇唔係呢堆分,我送到下世都送唔晒....
我都有50億TVB啦,幾億都係散紙- r% p, Z/ K- F& U: l+ U0 I
timmaxsing 發表於 2015-1-13 12:35 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! e/ q6 U( C# [0 o& i
/ ?& w( g: Q, ~8 E5 N' A9 G
TVB 1184983887 元
% R4 {- W6 b/ G" L7 a- I6 uwww.tvboxnow.com
.......↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑......唔識計喇,/ ^5 ]3 M4 T0 c
一般嚟講我計數鍾意心算,但數目太大會計到痴線..所以連個天都唔比我做有錢人,就係知我會計唔掂..100蚊 乘 100次以下的數目我計到....
# n& L1 d: H+ j+ u1 t7 d5 L5 W( {3 o公仔箱論壇
! M% H2 A% A- E9 B
50億? 我諗我的腦細胞都冇咁多....., b2 Z) ]8 g# H5 t
哈哈哈, 金田大哥個人都真係幾誇張過喎, 笑死, 多謝您D錢♥
. j: T2 t  x0 B7 F9 CMOONCAKE43 發表於 2015-1-21 06:45 PM
8 c& P. o! J$ Xtvb now,tvbnow,bttvb
- ^8 T  F+ U$ U4 j公仔箱論壇哈哈,我又唔信我個腦有50億個細胞,所以太大的數目真係計唔掂。

$ {4 Y6 y0 J& K6 X) e; qwww.tvboxnow.comtvb now,tvbnow,bttvb8 x6 H4 Q% s2 r! [
三兩百萬個細胞或者有.....不過分散晒去諗其他無謂嘢.....