返回列表 回復 發帖

[英超 -枪手拔钉- 赛前&赛后+精神支持+讨论区]

,  描述: 日期: 2008-04-19[星期六], 香港時間-凌晨7:45分開賽

阿仙奴 雷丁

[英超 - 第三十四轮-枪手+区]

日期: 2008-04-19[星期六], 香港時間-凌晨7:45分開賽

地点: Emirate Stadium

希望大家一起分享  

[最新消息]+[赛情分析]+[专业评论]+[赛后检讨]+[官方情报]

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

我估计阿仙奴阵容:

Almunia

Toure   Gallas   Senderos   Clichy

Eboute   Fabregas   Gilberto   Hleb

Adebayor   V.Persie

阿仙奴后补阵容:-

Lehmann   Song   Diaby   Walcott   Bendtner
原帖由 tok 於 2008-4-16 10:11 PM 發表
精神支持:onion31: :onion31:
:onion14:多谢嗮tok兄精神上支持!:onion14:
原帖由 tanina 於 2008-4-16 11:22 PM 發表
見到阿仙奴今年又四大皆空,真係連去估波嘅心情都無啊!
而家靜係希望佢可以踢翻場令人賞心悅目嘅比賽就算啦!
加油啦,阿仙奴!
哈哈!唔驶咁伤心啦。。。
阿仙奴能够有依家嘅成绩都算係对得住自己,球迷!
因为啲球会高层都冇乜用钱来买球员。。。
原帖由 HONBITERU 於 2008-4-17 01:54 AM 發表
以佢地對曼聯的水準, 足夠贏雷丁0 : 2了, 雖然無冠軍, 但都無道理放軟手腳掛!!! 輸唔起的!!!
:onion31:
其实对垒曼联我觉得中场球员都算表现出色,
净係啲前锋浪费太多机会,
而啲后卫又唔够专心!
原帖由 jgdotcom 於 2008-4-17 09:09 AM 發表
温格,是时候给夭科锻炼的机会:onion31:
就俾佢参加多几场比赛来锻炼自己嘅球艺!

回復 #12 woodstock1221 的帖子

哈哈!阿仙奴虽然已经冇乜机会获得冠军!
但我相信啲球员都会认真踢迈啲净底嘅赛事,
Persie如果可以入波就更係最好啦。。。
多谢嗮WOOD兄,van兄帮手打气!
阿仙奴净番呢几场波相信都有能力获得全胜!
原帖由 chenseon 於 2008-4-19 10:25 PM 發表
Tonight is Arsenal's Show!

Although they just scored 2 goals but they played very well tonight. Very enjoying the game. Today Adebayor got some improve. He quite hard work tonight. Run here and there ...
多谢嗮chenseon兄嘅意见!
阿仙奴睇来已经恢复状态。
Wenger都答应过球迷就算赢唔到冠军都会以最佳精神来参加净番落来嘅比赛!
原帖由 woodstock1221 於 2008-4-21 07:37 PM 發表

不用謝謝jackson兄
不過有你在打氣阿仙奴應該可以進多兩球喔:onion05:
哈哈!多谢Wood兄咁睇得我啊!
上星期我唔得闲所以错过咗。。。
原帖由 van_pussy 於 2008-4-21 10:26 PM 發表
hope da historical 7-0 against everton lz time on da en of da season wil happen again...since v hv nt much hope left...bt nex season wenger should buy/train more substitute players,one of da reason v  ...
我十分赞成van兄嘅意见!
除咗正选球员!
我哋一定要增加我哋嘅"后补阵容/实力"!
太多冇经验嘅后生球员会造成我哋表现唔够稳定。。
四强来遘我o念大家都知道边队嘅后补阵容最差。。。