返回列表 回復 發帖
原帖由 wongjj 於 2008-10-26 05:54 PM 發表

u can give him some sweet or 神祕寶石加掉寶率
神秘寶石 ,我都想要吖 ,因為bbb的掉寶率也不高呀 ,到時可以分些級她。
原帖由 bubu1109 於 2008-10-26 05:56 PM 發表
[quote]原帖由 wongjj 於 2008-10-26 05:51 PM 發表
bubu i want 3x card pls [/quote

除了魔鬼成員,還有外族的妖精

...
就是有內憂外患才更需要你這种老大呀
原帖由 wongjj 於 2008-10-26 05:58 PM 發表

she is higher than me
因為我們是互相扶持的。
原帖由 wongjj 於 2008-10-26 05:58 PM 發表

almost sleep la ....剛同bbb講完電話
現在是加拿大時間早上吖,現在睡﹖
原帖由 wongjj 於 2008-10-26 06:00 PM 發表

thanks~~devil bubu

...i'm angel jj not 妖精
你說得沒錯  ,不是妖精  ,應是魔鬼妖精。
原帖由 wongjj 於 2008-10-26 06:03 PM 發表

blue ocean!!!!! 你怏d打pet pet ar ~~~i want u to be my pet pet partner
可以三人在一起嗎﹖問過bbb未﹖
原帖由 bubu1109 於 2008-10-26 06:14 PM 發表

是沒有方法聯絡我的,忘掉我吧

說得好像分手一樣
看來你是一個大男人噲 ,好型啊。
原帖由 wongjj 於 2008-10-26 06:21 PM 發表

型...要那樣火嗎??
當然啦,男人噲。
原帖由 wongjj 於 2008-10-26 06:24 PM 發表

那女的要水嗎? ~~
很有錢的女人啊 ,周身都是"水" ,送點錢來接濟大家吧 ,我同bbb真是很穷吖    。
原帖由 bubu1109 於 2008-10-26 06:26 PM 發表

難道你和wongjj是特別關係467750
沒有,佢同bbb是好姐妹,我同bbb是隊友,佢同我是朋友,有點三角關係。

回應 hihihuhu 第 11303 篇文章

在前的貼我已講了我的看法,但佢仍一意孤行 ,冇法 、可惜

回應 hihihuhu 第 11305 篇文章

MAYBE啦,希望佢第日時常返來吹吹水及幫幫大家吧。
原帖由 bubu1109 於 2008-10-27 07:49 PM 發表

給你一點

復活寶石不存在的人?送禮2008-10-27 19:48:23三倍經驗卡不存在的人?送禮2008-10-27 19:47:54
bubu1109老大 ,想你醒d錢俾我,因為有急用 ,唔知你老人家可唔可以幫個忙呢﹖
原帖由 bubu1109 於 2008-10-27 11:34 PM 發表

我是不能幫你的,因為幫得你就要幫埋其他人,估計起碼會有十人找我,所以你係搵錯人,忘掉我吧
而且你又沒說明因由就想我幫你,似乎不大合理,先說來聽聽,或者我會改變主意也不一定 ...
一個原因,先前得了人幫忙 ,現佢向我求救,知你是個有錢人,加上狹義過人 ,幫人從不要回報,所以惟有向你埋手
原帖由 wongjj 於 2008-11-13 05:09 PM 發表

令人心寒
wongjj 我哋家族快要解散了,你有什么打算呀