返回列表 回復 發帖

[英超 -枪手抓公羊- 赛前&赛后+精神支持+讨论区]

,  描述: 日期: 2008-04-29[星期二], 香港時間-凌晨3:00a.m開賽

打比郡 阿仙奴

[英超 - 第三十六轮-枪手公羊+区]

日期: 2008-04-29[星期二], 香港時間-凌晨3:00a.m開賽

地点: Pride Park Stadium

希望大家一起分享  

[最新消息]+[赛情分析]+[专业评论]+[赛后检讨]+[官方情报]

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

我估计阿仙奴阵容

Fabianski

Toure   Gallas  Song  Clichy

Gilberto   Denilson

Walcott   Fabregas

V.Persie   Adebayor

后补阵容

Almunia   Hoyte   Traore   Eboute   Bendtner
还是老样子为arsenal加油打气!
有预感德比只会小输arsenal!
原帖由 wlt1110 於 2008-4-27 01:05 AM 發表
还是老样子为arsenal加油打气!
有预感德比只会小输arsenal!

WLT兄遘得都有理由!
因为之前曼联侅俾睇好嘅情况之下都係以一球胜出!
而且又係侅Derby主场,
情况的确非常相似!
原帖由 jacksonkua 於 2008-4-27 10:21 PM 發表

WLT兄遘得都有理由!
因为之前曼联侅俾睇好嘅情况之下都係以一球胜出!
而且又係侅Derby主场,
情况的确非常相似!
所以相信这场球arsenal不会大胜!
原帖由 wlt1110 於 2008-4-27 10:55 PM 發表

所以相信这场球arsenal不会大胜!
最新盘口行到阿仙奴让[球半/两球]。。。
仲係Derby主场。。。

回復 #7 jacksonkua 的帖子

大家好,好久没和你们谈球经。我都认为阿县努不会大胜,因为都已到季尾,
得比已降级已有本钱输球。阿县努和利物浦相差4分还少赛1场,下赛季希望阿县努有更
好的成绩。

原帖由 bmoon1977 於 2008-4-28 12:42 PM 發表
大家好,好久没和你们谈球经。我都认为阿县努不会大胜,因为都已到季尾,
得比已降级已有本钱输球。阿县努和利物浦相差4分还少赛1场,下赛季希望阿县努有更
好的成绩。 ...
哈哈!bmoon兄你好啊!
得闲多啲上来坐啦。。
呢度好需要你呢啲热心嘅球迷。

阿仙奴同得比的确都係"例公行事"!
但得比都唔想""英超最低分记录,
所以我认为佢哋都会为声誉而战,
而阿仙奴如果赢波就可以确保联赛第三位置。。

都算係"各有所需"!
論實力槍手要勝棉羊應該沒有問題.

棉羊降級就一定.來季只好在英冠和大家見面.

但希望棉羊打一場聲譽球賽.可能結果輸多勝小.不要

因降級就放棄這場球賽.入到一球本人各得棉羊隊都

好勁.輸掉都不要緊.打一場好看的球賽給支持棉羊隊

的球迷看.相信他們應該很高興喔
.

評分次數

• jacksonkua

哈哈!今晚就开始啦。。。
虽然已经同冠军冇缘分,
但都希望枪手可以击败对手!
原帖由 jacksonkua 於 2008-4-28 21:24 發表
哈哈!今晚就开始啦。。。
虽然已经同冠军冇缘分,
但都希望枪手可以击败对手!
jackson兄不知道今晚在這裡見不見到你喔. . .

Today Arsenal sure win !!! 3-0 :onion31: :onion31:
Derby                               Arsenal
31 Roy Carroll (G)        (G) Lukasz Fabianski 21
24 Tyrone Mears (D)   (D) William Gallas 10
23 Darren Moore (D)   (D) Kolo Toure 5
17 Andy Todd (D)      (D) Emmanuel Eboue 27
8 Alan Stubbs (D)       (D) Gaël Clichy 22
4 James McEveley (D)  (M) F. Fabregas 4
44 Robbie Savage (M)  (M) A. Song Billong 17
21 Mile Sterjovski (M)   (M) Denilson 15
15 Eddie Lewis (M)      (F) Robin Van Persie 11
40 Hossam Ghaly (M)   (F) Theo Walcott 32
9 Emanuel Villa (F)      (F) Nicklas Bendtner 26

評分次數

• jacksonkua

原帖由 woodstock1221 於 2008-4-28 10:04 PM 發表

jackson兄不知道今晚在這裡見不見到你喔. . .
啱啱起身。。。。哗阿仙奴赢6:onion03: 比2。。。。。。