返回列表 回復 發帖

[英超 -枪手抓公羊- 赛前&赛后+精神支持+讨论区]

,  描述: 日期: 2008-04-29[星期二], 香港時間-凌晨3:00a.m開賽

打比郡 阿仙奴

[英超 - 第三十六轮-枪手公羊+区]

日期: 2008-04-29[星期二], 香港時間-凌晨3:00a.m開賽

地点: Pride Park Stadium

希望大家一起分享  

[最新消息]+[赛情分析]+[专业评论]+[赛后检讨]+[官方情报]

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

我估计阿仙奴阵容

Fabianski

Toure   Gallas  Song  Clichy

Gilberto   Denilson

Walcott   Fabregas

V.Persie   Adebayor

后补阵容

Almunia   Hoyte   Traore   Eboute   Bendtner
原帖由 wlt1110 於 2008-4-27 01:05 AM 發表
还是老样子为arsenal加油打气!
有预感德比只会小输arsenal!

WLT兄遘得都有理由!
因为之前曼联侅俾睇好嘅情况之下都係以一球胜出!
而且又係侅Derby主场,
情况的确非常相似!
原帖由 wlt1110 於 2008-4-27 10:55 PM 發表

所以相信这场球arsenal不会大胜!
最新盘口行到阿仙奴让[球半/两球]。。。
仲係Derby主场。。。
原帖由 bmoon1977 於 2008-4-28 12:42 PM 發表
大家好,好久没和你们谈球经。我都认为阿县努不会大胜,因为都已到季尾,
得比已降级已有本钱输球。阿县努和利物浦相差4分还少赛1场,下赛季希望阿县努有更
好的成绩。 ...
哈哈!bmoon兄你好啊!
得闲多啲上来坐啦。。
呢度好需要你呢啲热心嘅球迷。

阿仙奴同得比的确都係"例公行事"!
但得比都唔想""英超最低分记录,
所以我认为佢哋都会为声誉而战,
而阿仙奴如果赢波就可以确保联赛第三位置。。

都算係"各有所需"!
哈哈!今晚就开始啦。。。
虽然已经同冠军冇缘分,
但都希望枪手可以击败对手!
原帖由 woodstock1221 於 2008-4-28 10:04 PM 發表

jackson兄不知道今晚在這裡見不見到你喔. . .
啱啱起身。。。。哗阿仙奴赢6:onion03: 比2。。。。。。
入波!Adebayor x3, Bendtner, Walcott, Persie!
我o念呢场係阿仙奴历史第一次全部有落场嘅"前锋"都入波
原帖由 bmoon1977 於 2008-4-29 01:55 PM 發表
是啊,大家都是例公行事。但是阿森纳都不给面的,一睡觉起身竟然是 6-2 的成绩。
哈哈哈哈........
阿仙奴仲破咗自己嘅记录
:014:[全部四位前锋都入波]:014:
值得大家一齐来庆祝一番!
原帖由 van_pussy 於 2008-4-29 09:44 PM 發表
bt sadly eduardo wasnt playin ytd...if nt it'll b bpl history....
佢应该都有来但就冇落场!
Eduardo如果可以落场,
我相信一定有机会入波!:onion14: