返回列表 回復 發帖
l also facing a problem that l buy (小) in France vs Romania but 输钱:onion03: , why ? can u help me check & claim back money ?:onion03:
歐洲盃:
瑞士 vs 捷克 ,  l bought 捷克 win but l lose money :onion03: . can u p/s check ?:onion14:
原帖由 囉你命3千 於 2008-6-13 11:28 AM 發表

這條還沒解答:014:
如果可以,我哋都希望大家可以见到。
但可能係Size太大,所以唔能够"显示"。
但应该对落注冇影响。
非常多谢三兄嘅提醒!
原帖由 ehlow 於 2008-6-11 10:58 AM 發表
l also facing a problem that l buy (小) in France vs Romania but 输钱:onion03: , why ? can u help me check & claim back money ?:onion03:
其实係"Display"[系统银幕]出错!
比如话我开嘅赛果係-->(大);但银幕显示-->(小)

就如:
歐洲盃-意大利 (中) vs 荷蘭  2008-06-10  02:45:00  (小)  查詢派彩

而真正"派彩"并冇出错。
因为我记得昨晚两场赛事我都买-->(小)
结果意大利 (中) vs 荷蘭呢场我输钱。。。。
[jacksonkua -55000 ]

希望可以帮到你。low兄。:onion14:
原帖由 ehlow 於 2008-6-11 11:05 AM 發表
歐洲盃:
瑞士 vs 捷克 ,  l bought 捷克 win but l lose money :onion03: . can u p/s check ?:onion14:
呢场波的确係[派错],
正在等待修改。
请耐心等候。
多谢支持Sport区。:onion14:
原帖由 kingworld 於 2008-6-5 11:20 PM 發表
阿根廷正确既成绩系赢4-1
一场系
对晤住!会尽快修改架
我唔知你地更正左未...
友誼賽阿根廷 (中) vs 墨西哥 2008-06-05  11:00:00 [url=]4:1[/url]派彩查詢

我都唔係好記得係唔係呢一場...
但我只知...由派错彩個一刻...
到現在...我都係未收到番d$$$既...
請跟進下丫!!唔該曬!!
:onion03:
☆★☆★我唔識英文※你同我講既話※我咬你架★☆★☆
原帖由 bill_mc520 於 2008-6-14 12:53 AM 發表

我唔知你地更正左未...
http://www.tvbnow.com/images/z_cup/flag_6.gif友誼賽阿根廷 (中) vs 墨西哥 2008-06-05  11:00:00 4:1大 單 派彩查詢
我都唔係好記得係唔 ...
bill兄你好!
根据系统消息,
你场波嘅赛果已经更正。

最新牙齿矫正隐型矫正方法 800258.com

[email=最新牙齿矫正隐型矫正方法%20800258.com]最新牙齿矫正隐型矫正方法 800258.com[/email]

80z858ycw會员禁止发言
原因:足球天地-->买广告。
Sport 投注區 有賭大細球 吗
原帖由 nndnnd 於 2008-7-25 05:53 PM 發表
Sport 投注區 有賭大細球 吗
http://www1.tvbnow.com/z_bscup.php
可以参考以上Link!
2.5球为分界。
我想知道,点样可以修改投注。。。。因为投错了。。。
  英超 車路士 vs 樸茨茅夫(+0.5) 2008-08-17
20:30:00
車路士 讓 半球
2.0601.8下注

请问版主这场球賽是半球还是球半

回應 @WKTAN@ 第 44 篇文章

系球半
多謝你告知 已修改喇
仔欲養而親不在,樹欲靜而風不止