返回列表 回復 發帖

[自拍] 我2年冇剪過...今次終於扮死狗去剪....

,  描述: 2年啦=.=
單選投票, 共有 379 人參與投票

您所在的用戶組沒有投票權限
我本來都唔係好捨得=.=..
8 [  g$ y9 ?, {( {! `. k( n但係因為好大把頭髮...
2 n( m. H8 {2 A( N7 w公仔箱論壇而且夏天好熱..
. o# b$ t! n2 \1 }4 c& a+ A% Q我終於將我留o左2年的頭髮剪o左了=.=........公仔箱論壇4 k9 o8 ?5 w+ |4 H! _4 {5 U
剪o左15寸......
3 c5 O* h0 R- x% l雖然唔係幾捨得7 v7 _1 A- \% C
但係有d人話都幾得意
0 u9 a7 Z  Q" j9 |: a6 V所以都唔會後悔 =]
. O! C! f; i  f* j0 v, n" _比d意見..
) A2 w% K" c! A同埋呢..www.tvboxnow.com7 F/ w! M3 i) U
我係有d跟住我個偶像YUI剪的=.=....5 b/ ^8 r5 y1 Y* ^4 N* A

6 M/ ~2 F8 P7 B: u[ 本帖最後由 Ca. 於 2008-12-11 02:21 PM 編輯 ]

評分次數

• woodstock1221

短d好~~
入谷温人
点睇都系o甘靓女~
5 {, {& i1 j3 ]0 K$ h- C' g/ n我支持丫!!!
:014: 貌似无咩唔同...

回復 #4 pigufo 的帖子

原帖由 囉你命3千 於 2008-5-2 08:44 PM 發表
6 G( x$ R$ s; N9 e係囉 我都覺無乜分別  可能短頭髮易弄髮型吧
& Y' d3 [$ E0 G
本來我想剪到咁公仔箱論壇$ _. y" N  U+ |9 |5 L/ Y/ l3 x
但係驚o個個野剪得唔好.... _! z* n, t7 k  ^& k! L
會好似個.....TB -.-tvb now,tvbnow,bttvb, H  i/ u( I1 U, J+ V0 P
所以剪o左呢個先
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
thx for sharing
  2 年冇剪..
- d( E  Y* K2 T' ttvb now,tvbnow,bttvb我都覺得剪了比較好.. 哈哈..
原帖由 ed_teck 於 2008-5-2 09:41 PM 發表
  }3 P& a: _! X  2 年冇剪..
4 o) g3 q8 n# ETVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我都覺得剪了比較好.. 哈哈..
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# P1 e5 v: m# ?# z
多謝 =]
8 U! U0 t( O) C8 |7 ]' s5 l. O' ~9 a- @www.tvboxnow.com我都有d唔捨得....

回復 #6 Ca. 的帖子

唔駛理人點講...你係靓既..剪咩髮型都咁靓..我實支持你架 :onion14:
6 ^6 Z0 {4 o. v5 M& mwww.tvboxnow.com嗨..阿爺,你都系度啊
ok 喔。。。 都好靓啊,几kawaii啊~~:014:  加油~
RaVeDoGgIe --------------------------------------------------- eIgGoDeVaR
完全靚晒
妳的思想如何,你的日子必定如何
原帖由 kokjong 於 2008-5-2 09:53 PM 發表
) a* @& N7 ]5 ?/ V. ]唔駛理人點講...你係靓既..剪咩髮型都咁靓..我實支持你架 :onion14:
' z% e; o% ~" Ttvb now,tvbnow,bttvb嗨..阿爺,你都系度啊
www.tvboxnow.com; X9 q; s# a) c
多謝
$ Q' _4 D' ^1 j, a9 Q# e4 E3 Z我淨係驚比人話tb=.=
原帖由 ravedoggie 於 2008-5-2 09:57 PM 發表
! |  S! s0 b5 h& x0 ATVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。ok 喔。。。 都好靓啊,几kawaii啊~~:014:  加油~
1 R6 d% c. h2 _TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。唔...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; f( z4 M% Z: r. q5 o
多謝  =]
如果妳真的剪阿YUI的髮型.
! g+ ]$ A$ x$ w7 ^. P* i0 E6 r8 g% W# }www.tvboxnow.com應該都幾好睇唔錯喔.
2 }& s! x* |3 e- x0 U$ m下一次試試看.