返回列表 回復 發帖

[自拍] 我2年冇剪過...今次終於扮死狗去剪....

,  描述: 2年啦=.=
單選投票, 共有 379 人參與投票

您所在的用戶組沒有投票權限
我本來都唔係好捨得=.=..www.tvboxnow.com- A9 z, [7 O2 \$ ^7 D' {
但係因為好大把頭髮...
, A: k0 d. Y  u; J# ztvb now,tvbnow,bttvb而且夏天好熱..' z$ q3 g5 J2 l& W; k3 t6 B5 A
我終於將我留o左2年的頭髮剪o左了=.=........
8 z, W* u+ ~) @/ V剪o左15寸......
' j; J- }5 p7 T1 H0 @tvb now,tvbnow,bttvb雖然唔係幾捨得
1 L1 }; s0 K  U- @  P1 r! aTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。但係有d人話都幾得意
: l1 g1 m& H$ M( {, ?5 Z6 d$ j所以都唔會後悔 =]公仔箱論壇& F1 d6 k: f5 W/ q& H& R5 X" p# s4 K
比d意見..  s9 K) u& Y: Z1 G
同埋呢..www.tvboxnow.com' p& e7 w3 |$ O- ?  k$ h
我係有d跟住我個偶像YUI剪的=.=....www.tvboxnow.com) U9 j  Q5 h$ N( V( ]; |
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 @* N, H0 S$ c& `' ^

評分次數

• woodstock1221

短d好~~
入谷温人
点睇都系o甘靓女~
5 U, N: r. n. h( B我支持丫!!!
:014: 貌似无咩唔同...

回復 #4 pigufo 的帖子

原帖由 囉你命3千 於 2008-5-2 08:44 PM 發表 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。% s4 O0 X9 e! o: g
係囉 我都覺無乜分別  可能短頭髮易弄髮型吧
公仔箱論壇$ Y  a( h  g2 d% N( R1 ^- y5 C* Y3 d
本來我想剪到咁
+ w2 c5 |% o: e. u) `但係驚o個個野剪得唔好...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* m# n# Q$ @( t; c6 e' l7 {0 p/ [, ^
會好似個.....TB -.-
; |5 I1 \- V& `tvb now,tvbnow,bttvb所以剪o左呢個先
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
thx for sharing
  2 年冇剪..
% T  v" Y$ X" X) g公仔箱論壇我都覺得剪了比較好.. 哈哈..
原帖由 ed_teck 於 2008-5-2 09:41 PM 發表
' S" O0 A3 f+ Zwww.tvboxnow.com  2 年冇剪..tvb now,tvbnow,bttvb2 V2 d" ?0 I0 {* R, h% u$ T1 d. o
我都覺得剪了比較好.. 哈哈..
tvb now,tvbnow,bttvb2 r: Y- K+ ]' r
多謝 =]5 g8 m5 B' v- T
我都有d唔捨得....

回復 #6 Ca. 的帖子

唔駛理人點講...你係靓既..剪咩髮型都咁靓..我實支持你架 :onion14:
# e( H4 g9 J6 d: U. gwww.tvboxnow.com嗨..阿爺,你都系度啊
ok 喔。。。 都好靓啊,几kawaii啊~~:014:  加油~
RaVeDoGgIe --------------------------------------------------- eIgGoDeVaR
完全靚晒
妳的思想如何,你的日子必定如何
原帖由 kokjong 於 2008-5-2 09:53 PM 發表
: ]: H6 g3 L- N( Nwww.tvboxnow.com唔駛理人點講...你係靓既..剪咩髮型都咁靓..我實支持你架 :onion14:
; T- p$ Z8 |& o! t: n嗨..阿爺,你都系度啊
8 r& o6 F- b! m; ltvb now,tvbnow,bttvb多謝( W* R- o4 \, g3 |& s% Q* I9 R
我淨係驚比人話tb=.=
原帖由 ravedoggie 於 2008-5-2 09:57 PM 發表 # k7 m- D1 H" @! @  D6 {
ok 喔。。。 都好靓啊,几kawaii啊~~:014:  加油~
" a, ?" G2 m  [: P唔...
6 Q+ d  x, B) }2 T& f- u7 y公仔箱論壇多謝  =]
如果妳真的剪阿YUI的髮型.
. J$ R3 d8 E9 X8 y公仔箱論壇應該都幾好睇唔錯喔.tvb now,tvbnow,bttvb, p! ]) K6 d! D# g- K
下一次試試看.