返回列表 回復 發帖
原帖由 howgeemun 於 2008-5-2 11:58 PM 發表 ! y+ m* T8 z! {. f, c
www.tvboxnow.com- W$ ^$ r) R' t  h* R  g

5 q+ }/ U* @6 C7 `5 lwww.tvboxnow.com:onion14: 我個人覺得你剪好似--> 296326 應該會好好睇...3 {- f6 R9 a) A% `, X. Y
因為你夠白 ...而且個五官好靚... 所以長 or 短都好好睇....
. T' a5 I3 f& _9 |7 D3 K1 N. Stvb now,tvbnow,bttvbo...
5 D0 V8 J; \" {# y- \- CTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我唔多捨得
原帖由 kokjong 於 2008-5-2 11:59 PM 發表 tvb now,tvbnow,bttvb0 e. M( x, F# S, g( k
全世界話你tb..你唔駛理佢,因為你..係完美靓女...
+ f$ j* ]- B2 \! z我的女神....
6 ~9 {3 M: L/ V4 A! T7 UTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。兄弟你D誇張法太誇張了 XD
原帖由 Gabriel_Lum 於 2008-5-3 12:02 AM 發表
: K% w7 ?) w( o9 p) n" ~  R:onion03: 甘就要来个大变化...换埋眼镜...换隐形眼镜....甘就会靓爆全场...:onion18:
www.tvboxnow.com7 Q' {" k/ ?- i6 c( d9 p

; k6 Z( k$ G8 T. r其實我有戴過CON
/ K" W' L% s5 o3 |$ i* Bwww.tvboxnow.com不過我覺得唔多舒服..tvb now,tvbnow,bttvb/ {2 f% c6 e1 h, W0 r! r2 J
後未又換番眼鏡...
原帖由 kingworld 於 2008-5-3 12:02 AM 發表 公仔箱論壇3 ]$ ?& r! N& T9 K6 Y9 d
你都系e+靓d
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。) h# L  S  E, h4 v
多謝  =]
6 E  J) O4 Z  P7 wTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。不過好似真係冇咩分別呀可 =_=
1 z/ v, v( f0 R! ~4 tPS:我訓啦...聽日要做奧運啦啦隊..咁都比人揀中=.=......
妳是澳門人?

原帖由 Ca. 於 2008-5-3 12:11 AM 發表 ( c* h% K/ K5 f
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。% F2 j. I( }8 O' M7 T5 h
o...
/ |; U/ s8 [. M$ s( A, j: ]TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我唔多捨得
+ k* N* t' D3 OTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
' d5 N( U" P: STVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。 我都唔舍得剪吖....
) K" T; @# c2 W( }" OTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。都唔知道要唔要去剪好....
原帖由 howgeemun 於 2008-5-3 12:30 AM 發表 www.tvboxnow.com: |) X- ?# u! M: s
www.tvboxnow.com- X" r! a" d9 ]  r; x3 f4 h. I
www.tvboxnow.com. I" z( j8 d1 e. j9 _+ |. {
我都唔舍得剪吖.... ' ?! I/ L# P* u+ C
都唔知道要唔要去剪好....
0 h7 p$ D0 x- O  oTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。:024: 我晤俾你剪,你都系长发靓d
仔欲養而親不在,樹欲靜而風不止
=3=都一樣咁靚7 ~  S6 L  o7 L  T* g: z+ y2 m
短左仲好睇喎tvb now,tvbnow,bttvb" L* y: v- ^( x9 {+ k
哈哈支持靚女啦
ok la!!
cut 左好睇D
长发有长发的美TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 Y% r: I2 @5 Z5 d
短发也有短发的美
" }2 I) B1 u$ h* T+ xtvb now,tvbnow,bttvb最重要的是剪一个适合你的发型就perfect啦
原帖由 jwxie518 於 2008-5-3 04:19 AM 發表   N6 W% v+ U3 o. F% S% X* v
=3=都一樣咁靚www.tvboxnow.com& w+ R+ d5 _8 ?8 A$ [' ]6 w3 A# v
短左仲好睇喎
1 A% u9 @2 s+ i! O8 x6 t公仔箱論壇哈哈支持靚女啦
- w8 b1 Q' H' u" ]& pTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 T' d- n7 e: {2 S
多謝 =]tvb now,tvbnow,bttvb. @( C8 Z4 g9 U: w4 q4 w
我一陣要去迎奧運...-.-www.tvboxnow.com6 K6 k. @3 h* [+ G5 U) y$ U
好驚影到我個殘樣..好似咁--> % q0 j& q# q0 d: G
但係好開心有呢個榮幸
ma ma day-3-
born to die
原帖由 woodstock1221 於 2008-5-3 12:17 AM 發表
% E( O; i# \5 I# q' T9 KTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。妳是澳門人?
, R0 b5 Z( E6 W" {8 R係呀~
妳不是要去做啦啦隊嗎