返回列表 回復 發帖

[自拍] 我2年冇剪過...今次終於扮死狗去剪....

,  描述: 2年啦=.=
單選投票, 共有 379 人參與投票

您所在的用戶組沒有投票權限
我本來都唔係好捨得=.=..www.tvboxnow.com) @0 K" `2 \7 H3 w9 n8 U( o2 P! p' B
但係因為好大把頭髮...
$ v3 ?* G. r4 ^5 a( L1 g( C3 v而且夏天好熱../ _) @5 j% F7 @9 O, I3 @  i# W1 `! m
我終於將我留o左2年的頭髮剪o左了=.=........6 J8 K2 i; W& C/ Z" c
剪o左15寸......
% T1 }1 t, j: u# |9 ~9 d4 zTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。雖然唔係幾捨得www.tvboxnow.com6 W% K( \" i6 P! h: l
但係有d人話都幾得意
. y5 s: a; _' A" q7 p0 P- @TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。所以都唔會後悔 =]$ V" W) X3 p5 x: \
比d意見..tvb now,tvbnow,bttvb- q, P1 T% t- d1 \0 s* Q1 n' D: }
同埋呢..6 \$ B, I. E2 p8 N: K9 F/ m
我係有d跟住我個偶像YUI剪的=.=....
# v6 m8 a$ x# u& y, D7 Zwww.tvboxnow.com
. f1 l5 b" O) |/ H* t9 X[ 本帖最後由 Ca. 於 2008-12-11 02:21 PM 編輯 ]

評分次數

• woodstock1221

短d好~~
入谷温人
点睇都系o甘靓女~
% {5 l. G3 L) s+ |$ l2 jtvb now,tvbnow,bttvb我支持丫!!!
:014: 貌似无咩唔同...

回復 #4 pigufo 的帖子

原帖由 囉你命3千 於 2008-5-2 08:44 PM 發表
; Z$ P, ?" H# i) _$ R, v0 e係囉 我都覺無乜分別  可能短頭髮易弄髮型吧
, c# j5 p9 L  f, b( L0 l本來我想剪到咁tvb now,tvbnow,bttvb' ]. f' E% M0 U- d. R: z. B, N/ M
但係驚o個個野剪得唔好...
% N' c. L- o8 x; d/ CTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。會好似個.....TB -.-7 i. s) z# r& P% J* M, N
所以剪o左呢個先
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
thx for sharing
  2 年冇剪..
; q: y% I3 K: G: L' C; gtvb now,tvbnow,bttvb我都覺得剪了比較好.. 哈哈..
原帖由 ed_teck 於 2008-5-2 09:41 PM 發表 . ]$ b' Q* b5 g5 K0 r
  2 年冇剪..tvb now,tvbnow,bttvb/ S+ k$ y8 g( B7 f  D
我都覺得剪了比較好.. 哈哈..
4 ?& ^. V% d# n* ]多謝 =]
! `( `* T; M3 f: J* Q5 aTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我都有d唔捨得....

回復 #6 Ca. 的帖子

唔駛理人點講...你係靓既..剪咩髮型都咁靓..我實支持你架 :onion14: www.tvboxnow.com1 k. O1 V' P+ r: T
嗨..阿爺,你都系度啊
ok 喔。。。 都好靓啊,几kawaii啊~~:014:  加油~
RaVeDoGgIe --------------------------------------------------- eIgGoDeVaR
完全靚晒
妳的思想如何,你的日子必定如何
原帖由 kokjong 於 2008-5-2 09:53 PM 發表 www.tvboxnow.com( m" U7 ]/ l5 ~) X7 T
唔駛理人點講...你係靓既..剪咩髮型都咁靓..我實支持你架 :onion14: 6 `% J, |5 s- R
嗨..阿爺,你都系度啊
tvb now,tvbnow,bttvb& K- i1 M, ^/ h- w, V8 N0 O
多謝www.tvboxnow.com( z' v, L1 N  R. ^" s1 D
我淨係驚比人話tb=.=
原帖由 ravedoggie 於 2008-5-2 09:57 PM 發表
. Y/ R/ U9 v. K( V* e& i' A+ @tvb now,tvbnow,bttvbok 喔。。。 都好靓啊,几kawaii啊~~:014:  加油~
3 X! e; {8 ?, I/ Q唔...
5 V4 o$ Z* R0 _" T& L多謝  =]
如果妳真的剪阿YUI的髮型.
) N9 K2 c# H' s' o9 E; y" m應該都幾好睇唔錯喔.
+ P7 g: z2 }  O1 F3 `, Gtvb now,tvbnow,bttvb下一次試試看.