返回列表 回復 發帖
原帖由 howgeemun 於 2008-5-2 11:58 PM 發表 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 T) _" T, d" X+ A

& \/ g  y+ h/ r9 |8 C% swww.tvboxnow.com
( y+ @+ }/ g/ r3 i- [/ N9 Btvb now,tvbnow,bttvb:onion14: 我個人覺得你剪好似--> 296326 應該會好好睇...tvb now,tvbnow,bttvb" f& |, `, s1 {- Y
因為你夠白 ...而且個五官好靚... 所以長 or 短都好好睇....
( ]# ^6 ?8 O5 u+ w2 swww.tvboxnow.como...公仔箱論壇3 y: n- N; J7 t3 m1 [; l+ p# F
我唔多捨得
原帖由 kokjong 於 2008-5-2 11:59 PM 發表 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 z# A& K- r2 ^1 B$ m
全世界話你tb..你唔駛理佢,因為你..係完美靓女... TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 w9 c% V. H' ~- g2 m; U+ n; n
我的女神....
6 p* R' q+ O* C8 n: [
兄弟你D誇張法太誇張了 XD
原帖由 Gabriel_Lum 於 2008-5-3 12:02 AM 發表
* {2 y% I& a1 OTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。:onion03: 甘就要来个大变化...换埋眼镜...换隐形眼镜....甘就会靓爆全场...:onion18:
0 s9 [3 E; g' a% \3 p8 f: x

; a5 u& v5 S9 j& m' k; H+ R6 S其實我有戴過CON
% C& J: _4 K3 d  r+ j5 H1 {9 |不過我覺得唔多舒服..
. t) s2 s5 ~, `. F( Xwww.tvboxnow.com後未又換番眼鏡...
原帖由 kingworld 於 2008-5-3 12:02 AM 發表
/ f. h) n$ t6 m% _, E 你都系e+靓d
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 `2 U  y9 Y5 s5 ]; C! l0 R
多謝  =]tvb now,tvbnow,bttvb- \% u3 \- r6 o# W: e. s
不過好似真係冇咩分別呀可 =_=% p% x  U9 e& N9 [; v
PS:我訓啦...聽日要做奧運啦啦隊..咁都比人揀中=.=......
妳是澳門人?

原帖由 Ca. 於 2008-5-3 12:11 AM 發表
8 q8 H. h$ Q+ H6 D# M5 a公仔箱論壇
. F5 l% q$ Q2 B. Q! E* j9 Do...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. c/ `5 w6 J3 Q
我唔多捨得
+ x1 P3 d, Z7 l4 P6 c" N
& I* N: _: L0 {0 A
我都唔舍得剪吖.... 公仔箱論壇4 x  C: ~( R0 T9 l, G
都唔知道要唔要去剪好....
原帖由 howgeemun 於 2008-5-3 12:30 AM 發表 tvb now,tvbnow,bttvb' ^4 y0 x* f8 v6 j' ~& N
公仔箱論壇" R0 ?& A( i, i2 H7 x* j# p

8 p" H2 ?" h2 b" _5 w' b" c 我都唔舍得剪吖....
9 `" q/ q0 c3 s5 @7 x' ATVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。都唔知道要唔要去剪好....
$ E. Q$ M" x6 X* t
:024: 我晤俾你剪,你都系长发靓d
仔欲養而親不在,樹欲靜而風不止
=3=都一樣咁靚公仔箱論壇" A+ {$ M. O; X/ R
短左仲好睇喎+ D( f& n5 T! v$ W0 ?" H+ ^/ L
哈哈支持靚女啦
ok la!!
cut 左好睇D
长发有长发的美www.tvboxnow.com% k' j" z7 ]4 X8 _  }
短发也有短发的美TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, E# ]7 t- R  F0 q0 f7 d5 y
最重要的是剪一个适合你的发型就perfect啦
原帖由 jwxie518 於 2008-5-3 04:19 AM 發表 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ J2 a! |9 b" m6 z
=3=都一樣咁靚
) f+ ?- N0 C. E6 W9 U2 \/ S* o+ QTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。短左仲好睇喎TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' W* Z1 z6 X0 ?
哈哈支持靚女啦
www.tvboxnow.com8 A7 z9 ~' R9 \5 K  \; X0 H
www.tvboxnow.com0 n! \( p; o& x- K$ G/ D% U! k
多謝 =]
. p6 R; t( V3 ~% W. f我一陣要去迎奧運...-.-TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 J" v) T: a' J8 i
好驚影到我個殘樣..好似咁-->
1 s0 n7 ^' y. t& Q3 }# v但係好開心有呢個榮幸
ma ma day-3-
born to die
原帖由 woodstock1221 於 2008-5-3 12:17 AM 發表
( I: u. i; b) L! i; ]8 f妳是澳門人?
" @( l6 S% O0 `# C7 N/ b' ]3 \  P係呀~
妳不是要去做啦啦隊嗎