返回列表 回復 發帖

[自拍] 我2年冇剪過...今次終於扮死狗去剪....

,  描述: 2年啦=.=
單選投票, 共有 379 人參與投票

您所在的用戶組沒有投票權限
我本來都唔係好捨得=.=..TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* P/ P2 G' }  K% M' W/ B! F0 E; g9 l
但係因為好大把頭髮...
' ^& ~8 _/ j' z& M而且夏天好熱..
5 s" |& r9 E) d" O. ~" K$ ]tvb now,tvbnow,bttvb我終於將我留o左2年的頭髮剪o左了=.=........
+ E* {6 |8 P# _# m3 h  p剪o左15寸......! D. ~* V5 ?6 O; s; ^  _8 W7 F
雖然唔係幾捨得tvb now,tvbnow,bttvb- Z1 c7 {% A( N! _' ]
但係有d人話都幾得意
/ |, i- |. Y* i" b9 S" Q6 W  _( Awww.tvboxnow.com所以都唔會後悔 =]TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 z! Q; ]7 R4 M2 E2 g: Z3 ^2 k
比d意見..) S; I( z* Q, y: N9 N
同埋呢..
+ U/ n; [; m; Y/ Z$ P. j" Ewww.tvboxnow.com我係有d跟住我個偶像YUI剪的=.=....
+ `9 u6 Q" O% o
5 x5 x) F" E8 n# o/ N[ 本帖最後由 Ca. 於 2008-12-11 02:21 PM 編輯 ]

評分次數

• woodstock1221

短d好~~
入谷温人
点睇都系o甘靓女~
) i/ ~4 s0 i; m5 cwww.tvboxnow.com我支持丫!!!
:014: 貌似无咩唔同...

回復 #4 pigufo 的帖子

原帖由 囉你命3千 於 2008-5-2 08:44 PM 發表 0 M) W/ [7 M% J. i
係囉 我都覺無乜分別  可能短頭髮易弄髮型吧
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 n, E$ ?, f8 r; N
本來我想剪到咁
* y( ^5 S; \& ~TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。但係驚o個個野剪得唔好...
2 L. I& r+ f- u0 f' Jwww.tvboxnow.com會好似個.....TB -.-
- e! B; g- B5 n" u" e( `& v$ \TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。所以剪o左呢個先
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
thx for sharing
  2 年冇剪..
! U1 S/ H# }' X/ {6 }9 N公仔箱論壇我都覺得剪了比較好.. 哈哈..
原帖由 ed_teck 於 2008-5-2 09:41 PM 發表 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ D5 R6 K* x8 n$ a8 D, N
  2 年冇剪..+ H. o: [2 _$ {8 {( H8 G+ }. x3 V
我都覺得剪了比較好.. 哈哈..
  u+ N1 [1 q9 q' H# N! o多謝 =]) O& s. l0 X! c- M, G2 U1 ~
我都有d唔捨得....

回復 #6 Ca. 的帖子

唔駛理人點講...你係靓既..剪咩髮型都咁靓..我實支持你架 :onion14: TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! w/ ]! [2 _1 t4 r0 N4 U" G
嗨..阿爺,你都系度啊
ok 喔。。。 都好靓啊,几kawaii啊~~:014:  加油~
RaVeDoGgIe --------------------------------------------------- eIgGoDeVaR
完全靚晒
妳的思想如何,你的日子必定如何
原帖由 kokjong 於 2008-5-2 09:53 PM 發表
- P" V( c+ l  v5 e' z3 L6 z7 _公仔箱論壇唔駛理人點講...你係靓既..剪咩髮型都咁靓..我實支持你架 :onion14: www.tvboxnow.com4 B5 n& f, ?3 q/ Z/ v4 k
嗨..阿爺,你都系度啊
tvb now,tvbnow,bttvb' c9 Z7 i: C9 Z1 g7 \; e
多謝
3 h/ o" t. @' Y/ i! [我淨係驚比人話tb=.=
原帖由 ravedoggie 於 2008-5-2 09:57 PM 發表 ! L# S2 i/ k- a! f2 z: @
ok 喔。。。 都好靓啊,几kawaii啊~~:014:  加油~
. H2 J- e% U4 p8 r! |. N$ U公仔箱論壇唔...
9 ?* Z+ i5 T1 v& h多謝  =]
如果妳真的剪阿YUI的髮型.
" M. ~, a* B6 G: |) w- Y公仔箱論壇應該都幾好睇唔錯喔.公仔箱論壇' @5 E! B8 v) M; n! S) Y
下一次試試看.