返回列表 回復 發帖

[英超-枪手客场抓猫- 赛前&赛后+精神支持+讨论区]

,  描述: 日期: 2008-05-11[星期日], 香港時間-晚上9:59開賽

新特蘭 阿仙奴

[英超 - 最后一轮-枪手客场抓猫+区]

日期: 2008-05-11[星期日], 香港時間-晚上9:59開賽

地点: Stadium of Light 光明球场

希望大家一起分享  

[最新消息]+[赛情分析]+[专业评论]+[赛后检讨]+[官方情报]

我估计阿仙奴阵容

Fabianski

Toure   Gallas   Song   Clichy

Eboute   Gilberto   Denilson   Walcott

Adebayor   Bendtner

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
whers traore?i tot wenger wil put him in da startin-11 afta lz match...
我黎支持下:onion05:
入谷温人
兵工厂既沃爾科特系24分钟先入一球
入谷温人
原帖由 van_pussy 於 2008-5-11 08:51 PM 發表
whers traore?i tot wenger wil put him in da startin-11 afta lz match...
He still played as a sub this game!!
阿仙奴一定勝新特蘭!
:014:

上半场赛果!

新特蘭 0-1  阿仙奴

入波: Walcott 助攻: Gilberto

原帖由 cat2 於 2008-5-11 10:57 PM 發表
阿仙奴一定勝新特蘭!
:014:
哈哈!Walcott 呢场波表现出色!
而接近上半场完毕,
Adebayor仲俾咗個黄金机会佢,
只可惜。。。。。
:019: :019: :019:
阿仙奴后补阵容由呢几位后生仔组成
Traore Randall Mannone Nordveit
好耐无同大家一齐睇波lo~
入谷温人
原帖由 toyo88 於 2008-5-11 11:02 PM 發表
好耐无同大家一齐睇波lo~
哈哈!toyo兄,
呢次真係"来得太迟"啦。。。
已经係英超最后一场咯。。。

回復 #12 jacksonkua 的帖子

系呀..... 希望下届阿仙奴可以打个冠军返黎
入谷温人
原帖由 toyo88 於 2008-5-11 11:21 PM 發表
系呀..... 希望下届阿仙奴可以打个冠军返黎
哈哈!阿仙奴有你咁好嘅球迷就算係冇冠军都冇所谓啦!
估唔到最后一轮四强都赢波!
侅度真係要恭喜嗮曼联+车路史!