返回列表 回復 發帖
ken掌門 平坐沒錯, 但....平起就難了, 我的第三含金量較重, bb與你食兩㳄
smcorange 發表於 2016-4-15 07:35 AM
間中食下可以調劑下身體. 唔錯架. 橙兄下次試下啦. 包冇介紹錯.
If Wade knows what he is doing and spend less time on his nightlife...
Pedestrian_A 發表於 2016-4-15 08:46 AM
just like us, spend too much time on our nightlife吹水, that's why sometimes 食白果.
都唔記得多謝真正既恩人添!
感謝幕後大老細"貿發局"贊助奬金!

評分次數

白果胡椒猪肚汤唔错架
lhy92725 發表於 2016-4-15 09:53 AM
今次神王甲煲既就係呢個湯囉.
神王甲晚上好.
神王甲早晨.
神王甲晚上好.
第1題:5/9
第2題:Atlanta Hawks
第3題:Atlanta Hawks
第4題:Atlanta Hawks
第5題:Atlanta Hawks
第6題:Atlanta Hawks
因為我需要去拜訪 mnb幫助美國經濟, 所以遊戲派彩要等我
星期五回來才派!!!
Pedestrian_A 發表於 2016-4-17 04:33 PM
神王甲要去同bb幽會?
都系從一個約會開始嘅
lhy92725 發表於 2016-4-17 08:49 PM
啊, 原來係正常既男士約會遮.
http://qq.yh31.com/tp/zjbq/201509302034010820.gif歡迎路大哥、夫人光臨PORTLAND,美國經濟靠你地啦
mnb1123 發表於 2016-4-18 09:49 AM
啍, 今年Portland一定成為全美經濟至發逹既城市! bb有個咁踏水既男性密友真係居功至偉! 狗巴馬屎桶都要黎同你握手道謝!
唔係同BB幽會,係帶路夫人來免稅卅幫助振興美國經濟
mnb1123 發表於 2016-4-18 09:31 AM
唔好意思bb, 本掌門既說話可能太直接咗啲.呢啲咁敏感既話我應該婉轉啲容易接受啲.
猫姐有約會
mnb1123 發表於 2016-4-18 09:35 AM
bb呢句經典語錄係講比啊甲听既係嗎?
美國經濟預祝功成
smcorange 發表於 2016-4-18 06:16 AM
美國經濟已經好成功, 君不見美國佬大把錢出去周圍撩事鬥非咩? 不過有神王甲呢位富可敵國既超級大富豪起強勁既美國經濟基礎上面再打多支強心針, 咁美國起碼可以起外面再玩多幾個世紀.

美國總統候選人串普先生都話: "We're gonna make America great again!"
神王甲晚上好.