返回列表 回復 發帖
神王甲no good. 有波波都唔通知聲本掌門. 你梗係怕我贏咗天后定啦.
bb平均d4题
Pedestrian_A 發表於 2016-5-12 03:11 PM
非平均也是bb連續猜中五回4題
平均 of 6+6+6+2+0 may not means 4+4+4+4+4
神王甲no good. 有波波都唔通知聲本掌門. 你梗係怕我贏咗天后定啦.
pknoface 發表於 2016-5-13 08:25 AM
ken掌門 禮譲一回
原来呢度系要玩礼让架
條骨都無佐lu
原来呢度系要玩礼让架
lhy92725 發表於 13/5/2016 09:37 AM
讓人落沓
認真睇真啲真係又真係
我米踩佐落个坑到咯
條骨都無佐lu
路人甲早晨
http://www.tvboxnow.com/images/smilies/default/006.gifMagic Kingdom NBA Playoffs 籃球估波波 第5回

考考大家的眼光NBA預言有獎競猜遊戲活動!

Friday ...
Pedestrian_A 發表於 2016-5-12 01:56 PM
多謝路大哥NBA Playoffs
籃球估波波第5回獎金
多謝金爺贊助獎金

評分次數

多謝路人甲 NBA籃球估波波第5回獎金!

多謝金爺贊助獎金!

評分次數

~ 《2022香港小姐競選》小遊戲 ~  已經結束,詳情請看 有傾有講吹水區 < 玩遊戲,送獎金 TVB$········ ^^>  4736 頁 #71033~#71035  ^^
bb晚上好
Pedestrian_A 發表於 2016-5-11 02:28 PM
bb晚安
Pedestrian_A 發表於 2016-5-12 01:59 PM
好肯定两條靚体內冇女性hormone
路大哥晚上好
我食白果
free2penny 發表於 2016-5-12 05:08 PM
你永遠是我排名第一
BB只艇仔好难搭嘅
lhy92725 發表於 2016-5-12 05:30 PM
沒有位
我頂你啊Goran Dragic~! 你點解唔射失多一球啊~!
zzleezz 發表於 2016-5-12 06:14 PM
let's play the same game again if there is game 7
路兄早啊,這次給KEN兄有借口不估呢!
多謝你的 NBA籃球估波波獎金,多謝金爺贊助!
巧開來 發表於 2016-5-12 08:46 PM
noface ken, no eye see