返回列表 回復 發帖
恭喜 mBB 得總冠軍!
恭喜 拿督 得總亞軍!
恭喜 penny、橙兄 一齊得總季軍!
HENRY_168 發表於 2016-6-21 11:55 AM
謝萬歲爺恭賀
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
想落mnb真係唔底、爭飱死個得第一、得個三千万獎金、三亿就差唔多、又唔係冇…
隨意1678 發表於 2016-6-22 03:36 AM
随意兄下午好,玩下啫,有冇獎金随意啦
你唔係話比頂緑帽我嗎、係就快手…
隨意1678 發表於 2016-6-22 03:42 AM
隨意兄想揾二奶想咗好耐
路人甲 早安! 下午好!
mnb, can you hear that?  隨意 wants to give you 三亿 TVB$
Pedestrian_A 發表於 2016-6-22 04:45 AM
多謝
Magic Kingdom NBA Playoffs 籃球估波波排行榜
最終排行

1.mnb1123 4+4+4+4+4+4+3+5+4+2+3+3+3+1+3+5+3=59
2.zzleezz 3+4+5+1+5+4+3+4+5+4+2+4+4+0+3+5+2=583.free2penny 3+4+5+5+0+4+3+5+4+2+2+4+4+1+1+1+2=5 ...
Pedestrian_A 發表於 2016-6-21 09:03 AM
多謝路人甲Magic Kingdom NBA Playoffs 籃球估波波排行榜第3名獎金!
多謝路人甲 最死好彩估波波獎!
再次感謝平壤核子能源研究所 and 金爺贊助一部分估波波獎金!

評分次數

恭喜 BB 總冠軍!
恭喜 拿督 總亞軍!
恭喜 penny季軍!
恭喜 mBB 得總冠軍!
恭喜 拿督 得總亞軍!
恭喜 penny、橙兄 一齊得總季軍!
HENRY_168 發表於 2016-6-21 11:55 AM
謝謝 萬歲爺
幾個月後回來報仇!
bb靠第一題贏得精彩!
Pedestrian_A 發表於 2016-6-21 09:10 AM
今次人人都好認真地玩,做足功課,我這個非籃球迷就算有做功課都自然不敵了!
HENRY_168 發表於 2016-6-21 03:27 PM
i think most of them are 非籃球迷 too
Pedestrian_A 發表於 2016-6-22 04:40 AM
老實說我是從第一回合開始學習做功課, 如今球迷了...塲塲追, 謝謝Magic Kingdom NBA 籃球估波波!!
之前只追看姚明, 林書豪球賽.
恭喜 BB 總冠軍!
恭喜 拿督 總亞軍!
恭喜 penny季軍!
smcorange 發表於 2016-6-22 06:10 AM
orange早晨多謝恭賀恭喜您得季軍
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
隨意兄想揾二奶想咗好耐
mnb1123 發表於 2016-6-22 05:54 AM
都係mnb明白我…哈哈
多做運動身體好
橙兄 你好
多做運動身體好
神王甲晚上好. 恭喜晒得奬既咁多位賭神!
路人甲 早晨