返回列表 回復 發帖
http://www.tvboxnow.com/images/smilies/default/003.gif路人甲自己特約贊助

Magic Kingdom NBA  ...考考大家的眼光NBA預言有獎競猜遊戲活動!

Thursday June 13, 2016 6:00 PM PT (論壇時間 June 14, 2016 9:00 AM)

Cleveland Cavaliers  vs Golden State Warriors  

第1題﹕Stephen Curry 的投籃命中-出手次數? (FIELD GOAL MADE/ATTEMPT)
第2題﹕LeBron James  的投籃命中-出手次數? (FIELD GOAL MADE/ATTEMPT)
第3題﹕哪一支球隊的抄截次數最多? (STEAL)
第4題﹕哪一支球隊的失誤最多? (TURNOVER)
第5題﹕哪一支球隊全場總火鍋次數最多? (BLOCKS SHOT)
第6題﹕哪一支球隊全場的助攻次數最多? (ASSIST)
第7題﹕哪一支球隊全場的防守籃板次數最多? (DEFENSIVE REBOUND)
第8題﹕哪一支球隊全場的進攻籃板次數最多? (OFFENSIVE REBOUND)
第9題﹕哪一支球隊全場的個人犯規次數最多? (PERSONAL FOUL)
第10題﹕(客) Golden State Warriors @ Cleveland Cavaliers (主) 哪隊勝出?

Pedestrian_A 發表於 2016-6-12 09:32 AM
路大哥午安,GSW應該係主場哦
第1題:8/18
第2題:  7/15
第3題: Golden State Warriors
第4題: Cleveland Cavaliers
第5題: Golden State Warriors
第6題: Golden State Warriors
第7題: Golden State Warriors
第8題: Golden State Warriors
第9題: Cleveland Cavaliers
第10題:Golden State Warriors
各位晚上好,返工啦!
路大哥晚上好
騎士112-勇士97
嚇....原來BB你未post答案啊?
去馬啦....唔需要驚驚啊~
zzleezz 發表於 2016-6-13 06:28 PM
you and bb
Pedestrian_A 發表於 2016-6-14 09:00 AM
下一場G 6 輪到拿督大人有壓力,跟定大人
路人甲自己特約贊助

Magic Kingdom NBA Playoffs 籃球估波波 第15回http://www.tvboxnow.c ...
Pedestrian_A 發表於 2016-6-14 02:01 PM
多謝路大哥.天后Magic Kingdom NBA Playoffs 籃球估波波 第15回獎金

評分次數

为咩会比多佐钱我嘅
lhy92725 發表於 2016-6-14 02:49 PM
因為路大哥錫你多D
多謝路人甲遊戲和獎金

我會拖到凌晨5點先post答案~
zzleezz 發表於 2016-6-14 05:51 PM
西岸係下午2點
我都係跟您答案....我毫無頭緒~
zzleezz 發表於 2016-6-15 07:08 AM
好似近排大人嘅勢好D哦

G6勇士格林回歸,但騎士主場
路大哥晚上好,呢個星期返工都很忙,因為成日有人Fxck-up
第1題:4/8

第2題:Cleveland Cavaliers
第3題:Golden State Warriors
第4題:Cleveland Cavaliers
第5題:Cleveland Cavaliers
第6題:Cleveland Cavaliers
第7題:Cleveland Cavaliers
第1題:4/8

第2題:Cleveland Cavaliers
第3題:Golden State Warriors
第4題:Cleveland Cavaliers
第5題:Cleveland Cavaliers
第6題:Cleveland Cavaliers
第7題:Cleveland Cavaliers ...
zzleezz 發表於 2016-6-16 03:34 AM
一於照跟拿督大人勇往直前
呵呵.....第7場定勝負~
zzleezz 發表於 2016-6-16 06:17 PM
騎士115-勇士101

証明美帝屎弗鬼向$$$$看
路大哥晚安