返回列表 回復 發帖
神王甲, 點解仲未派彩既?
you don't even know the game is on wednesday north american time?
noface ken行先死先!
noface ken毫無理由會贏

Pedestrian_A 發表於 2016-3-23 02:44 PM
當然唔知啦. 因為我都唔知玩緊勿?
BB只船都搭得过哦
lhy92725 發表於 2016-3-24 03:39 PM
本掌門只船都搭得過遮。
http://www.tvboxnow.com/images/smilies/default/005.gif星馬新聞區貿發局特約贊助

Magic Kingdo ...
Pedestrian_A 發表於 2016-3-24 02:22 PM
只今次既比賽結果都幾正路。頭啖湯都好味!能夠起咁多實力派賭神面前排名第三真唔容易啊!
多謝神王甲神一般既預測! 多謝神王甲獎金! 多謝貿發局!

評分次數

下跌3.5名ken掌門加油! 平起平坐
多謝路人甲派獎
多謝星馬新聞區貿發局特約贊助
smcorange 發表於 2016-3-25 06:50 AM
橙兄下期本掌門地位好有可能超越你咯. 因為我既氣勢有神王甲既指點, 如日中天, 步步攀升! 而橙兄既氣勢好似每況愈下咁喎.你不如請示下神王甲等佢比啲貼士你吖.
神王甲晚上好.
神王甲晚上好. 下期遊戲幾時開始呢? 好想飲頭啖湯.....
神王甲早晨.
神王甲晚上好.
noface kencome here sunday around 9pm eastern time.  i have 頭啖湯 for you
Pedestrian_A 發表於 2016-3-27 02:54 PM
i am ready for it since yesterday!
神王甲晚上好. 你啲湯煲好未呀? 好肚餓呀!
好在仲未有人搶我既頭啖湯遮.
http://www.tvboxnow.com/images/smilies/default/005.gif星馬新聞區貿發局特約贊助

Magic Kingdo ...
Pedestrian_A 發表於 2016-3-28 09:18 AM
下次你個遊戲可以由本掌門猜既帖開始就最好啦.
第1題:4/9
第2題:Chicago Bulls
第3題:Indiana Pacers
第4題:Chicago Bulls
第5題:Chicago Bulls
第6題:Chicago Bulls