返回列表 回復 發帖

[閒聊] ~~戰利品~~

,  描述: 歡迎大家黎貼您的光榮.
我剛剛學釣魚.想訓鍊下自己的耐性!
呢排放大假.日日走去河仔釣魚.
不過呢度無乜種類.
只有扁魚、鯉魚、 曼魚、 玩魚.......
最叻個次釣到條20kg既鯉魚.但係無映相.
前2日都釣到
條2kg既扁魚!有得食咯!

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

評分次數

• walala

~~ 亞妹   逢一、三、五           休息
                  二、四、六           放假
                 星期日及公眾假期   謝絕探訪 ~~
亞妹你也对钓鱼有兴趣。。。。

亚妹都有兴趣钓鱼? 兴趣几别致下啵
潜水修养中...咩事干请pm我^^"
扁魚~好多水銀。樓主不要吃。食壞你呀!
扁魚很多骨,不但喜歡食,但每次都很喜歡釣它,因為中魚後的感覺很爽。
支持你

回應 lux1261 第 1 篇文章

女中豪杰哦!!
原帖由 walala 於 2008-7-23 19:44 發表
亞妹你也对钓鱼有兴趣。。。。
玩左1個月......
試過連續三日三夜!
竟然郁都唔郁下!支魚干
原帖由 danny仔 於 2008-7-24 11:00 發表
亚妹都有兴趣钓鱼? 兴趣几别致下啵
haha 釣魚有分男女咩?
原帖由 jb3721 於 2008-7-24 14:48 發表
扁魚~好多水銀。樓主不要吃。食壞你呀!
食左拿!
原帖由 hsl-1 於 2008-7-24 23:31 發表
扁魚很多骨,不但喜歡食,但每次都很喜歡釣它,因為中魚後的感覺很爽。
釣魚最happy 就係個一殺那!
原帖由 comcom2030 於 2008-7-25 16:14 發表
支持你
thank you  
原帖由 banker2008 於 2008-7-26 08:08 發表
下次扣你分架!
原帖由 leongsky 於 2008-7-26 09:05 發表
女中豪杰哦!!
唔好甘講啦.我面紅拿!