返回列表 回復 發帖

大勁貓、靚靚貓、酷爆啦叭師傅 下午好!!!

各位水友 早午晚好好好!!!

今晚个电脑神神地,各位晚安!
大啦叭 發表於 2017-7-22 09:35 PM

啦叭師傅 下午好!!!

快 D 叫 仔仔 整返電腦啦!!!

早上好
CC517 發表於 2017-7-23 10:44 AM

貓 E 生 下午好!!!

點解揀禮拜打風嘎??!!!

大貓、靚貓、啦叭師傅、各位水友 早午晚好好好!!

Grace 又嚟賣廣告啦!!

賀壽帖開左啦!!

C兄、財大 生日快樂!!!

慶賀C兄、財大壽辰 賀壽回帖派紅包!!!

賀壽請按以下連結:

《星馬新聞》【慶賀C兄、財大壽辰 賀壽回帖派紅包!!!】

慶賀C兄、財大壽辰 賀壽回帖派紅包!!!

舉行時間: 2017年7月25至7月30日

哇,我好似有去帮衬吧
lhy92725 發表於 2017-7-25 10:45 AM

貓貓 下午好!!!

貓貓 仲未去賀壽帖賀壽喔!! 賀壽帖開左啦,喺星馬新聞大廳呀!!!

幫襯乜呀
CC517 發表於 2017-7-25 05:00 PM

E 生 下午好!!!

貓貓 講緊我上邊大大個廣告呀!! 不過貓貓都未去幫襯!!!

Grace 姐晚上好!

搞佐一大餐,将D Ram Hard Drive 拆晒,重新上过 Silicon 热胶。
开始以为 Video Card 坏佐,后尾又以为RAM 怪佐,其实乜都冇坏播。 装番晒就郁得番嘞 ...
大啦叭 發表於 2017-7-23 05:51 PM

啦叭師傅 下午好!!!

你都好犀利喔!! 自己識整!! 我以前都會自己搞,但係依嘎老公包辦,唔使自己驚死唔小心整壞!!!

勁貓、靚貓、酷爆啦叭師傅 早晨!!!

各位水友 早午晚好好好!!!

Grace 忙完賀壽活動返嚟啦!!!

Grace 後院新種既紅玫瑰第一朵花啦!!!

送上驕陽下紅玫瑰一株!!!

恭祝大家健康快樂每一天!!!

Grace 姐 晚安! 装window 果D 就揾仔搞,其它就要自己动手啦
大啦叭 發表於 2017-7-26 07:16 PM

啦叭師傅 早晨!!!

通常硬件老公搞,軟件 就Grace 可以自己嚟冇問題!!!

大酷貓、靚貓貓、勁爆啦叭師傅 下午好!!!

各位水區老友 早午晚好好好!!!

Grace 去完旅行返嚟啦!!!

今次 係 Grace 既意外驚喜,老公話大學開學前放大假去玩,知道我喺論壇有野忙,好多野都搞掂晒先話我知!!!

好在 花園有定時灑水系統,唔係返嚟D野死晒!!!

Grace 咁耐冇返嚟,有冇大事發生呀??!!!

大酷貓、竟貓貓、勁酷啦叭師傅 晏早晨!!!

Grace 去完旅行返嚟, D 花開得好靚!!!

送上新種舊栽玫瑰花一束!!!

恭祝大家 每天 心花怒放!!!

Grace的花好靚
CC517 發表於 2017-8-20 11:04 AM

多謝 貓E生 誇讚!!!

大酷貓、靚貓貓、勁酷啦叭師傅 早晨!!!

Grace 今日花園另一個品種既紅玫瑰開花啦!!!

送上新種舊栽玫瑰花一束!!!

恭祝大家 每天 心花怒放!!!

Grace 姐 晚上好! 园丁又有收获啦!
大啦叭 發表於 2017-8-20 08:05 PM

啦叭師傅 早晨!! 今日花園另一個品種既紅玫瑰開花啦!!!

呢個紅玫瑰品種D花瓣唔同其他玫瑰,唔知呢種係唔係月季呢??!!!

大酷貓、靚貓貓、勁酷啦叭師傅 早晨!!!