返回列表 回復 發帖
各位黃昏好

Grace 是做花王嗎
CC517 發表於 2017-8-25 05:31 PM

貓 E 生 早晨!!!

Grace 唔係花王,不過鐘意園藝,見到D花草植物生得好,就好開心!!!

Grace 姐 晚上好!   
D花好靓播!
大啦叭 發表於 2017-8-25 06:51 PM

啦叭師傅 早晨!!!

多謝 你 誇讚!!見到 D 花草植物生得好,就好開心!!!

Grace 姐 晚上好!
大啦叭 發表於 2017-8-26 07:13 PM

啦叭師傅 中午下午好!!!

得閒用你既勁酷啦叭 吹翻首自奏哥上唱作區,唔任歡迎!!!

兩隻靚酷貓、啦叭師傅 中午下午好!!!

各位水區老友 早午晚好好好!!!

大酷貓、靚貓貓、啦叭師傅 好好好!!

Grace 又嚟賣廣告啦!!

呢個係 Grace 新任版主後第一個協辦的活動!! 請大家光臨指教!!

【音樂唱作區】大型競猜活動 巨獎等你攞!!!

詳情請按以下連結!!!

【音樂唱作區】競猜《最受版主欣賞》《自唱會員》 活動

活動舉行時間: 2017年8月1日至10月1日

活動獎金: 1.音樂唱作區獎金,每猜中一首一百萬

2.stedeke 版主贊助獎金: 猜中最多首,冠軍獎:10億;亞軍:5億;季軍:3億

同一獎項(多人估中獎金平分)

回帖格式:

1. [hide=999999999999]
複製代碼

我投選 P 版主 所選答案如下:

A  會員   歌名

B  會員   歌名

C  會員   歌名

我投選 劍全 版主 所選答案如下:

A  會員   歌名

B  會員   歌名

C  會員   歌名

我投選 stedeke 版主 所選答案如下:

A  會員   歌名

B  會員   歌名

C  會員   歌名

1. [/hide]
複製代碼

請注意: 1.必須用【hide=999999999999】 ... 【/hide】 功能,以免其他參加者看到各人答案。

**使用【隱藏功能】(hide),只要到活動帖,先按【高級回復】,複製Grace所提供前後代碼,代碼中間寫你所猜3位版主的3首歌,就可以啦!!**

2.自唱會員名稱,及歌名,請參考活動帖內,P 版主所列出,3位版主各自所選共30首自唱歌曲。

多謝各位支持!!!

大酷貓、靚貓貓、勁爆酷啦叭師傅 下午好!!!

大酷貓、靚貓貓、靚酷爆啦叭師傅 早晨!!!

大酷貓、靚貓貓、靚酷爆啦叭師傅 晚上好!!!

今日 Grace 花園各種不同品種玫瑰都開晒啦!!!

送上一束,祝大家開心快樂每一天!!!

J 神 晚上好!!!

今日 Grace 花園各種不同品種玫瑰都開晒啦!!!

送上一束,祝大家開心快樂每一天!!!

大貓、靚貓、勁酷啦叭師傅 下午好!!!

大貓、靚貓、啦叭師傅、各位水區老友 早午晚好好好!!!

Grace 又嚟賣廣告啦!!!

為慶祝【☆★Grace 360°分享天地★☆】新開張!!

!(Grace 既 唱作區個人聊天室)!

凡於本帖發出後72小時,到【☆★Grace 360°分享天地★☆】探下Grace,

回個帖,分享一D好事物,例如,一首好歌,一幅美圖 等等...

就可以得到Grace送出道賀紅包一封啦!!

只要 Click一下 以下 圖片,就可以去到我個分享天地啦!!

請各位多多指教!!

多謝各位支持!!

Grace姐又有好野
底衫五粒鈕 發表於 2017-9-4 07:56 PM

Maria 靚婆婆 早晨!!多謝誇讚!! 得閒嚟坐啦!!!

Grace 姐 晚安!
大啦叭 發表於 2017-9-4 08:41 PM

啦叭師傅 早晨!!!

大酷貓 早晨!!!

morning
CC517 發表於 2017-9-5 10:32 AM

E 生 早晨!!!

多謝 貓 E 生大駕光臨評分!!!