返回列表 回復 發帖
原帖由 mickeybblim 於 2008-7-24 11:36 PM 發表

我个得意..
讲咩啊??。。我又想知喎。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 mickeybblim 於 2008-7-24 11:41 PM 發表

伟哥..讲宠物
你只狗同我一样
我有看到啊。。。我地真系心有灵犀了。。
原帖由 mickeybblim 於 2008-7-24 11:49 PM 發表

你发梦啊..
不是啊。。我是梦游。。。
过来偷看讲紧咩。。
原帖由 ckhooi74 於 2008-7-28 12:09 AM 發表

啊2.。自己人既地方,唔嗮偷睇既。。
哈。。哈。。阿大。。你咪咁爆我D野啦。。。我怕丑架。。
原帖由 mickeybblim 於 2008-7-28 10:36 PM 發表

最弊系发咗霉朵花啊...
就算是。。我都和守护住你的。。。
原帖由 CC517 於 2008-7-28 10:41 PM 發表

小子, 你向亞婆表態嗎

恭喜你, 你個名入咗亞婆粉絲名冊.
哈。。哈。。你唔知我同她的关系吗??
原帖由 mickeybblim 於 2008-7-29 01:22 PM 發表

现在系人闹我啵.....
边个闹你啊。。你讲我知。。。
原帖由 cck_my 於 2008-7-31 01:26 PM 發表

有人投诉, 我黎封楼彻查!
哈哈。cck兄今日咁好火啊。。
噢噢。。没人在吗??
哈。。我要奖金了。。
哈。。哈。我真系一个奖金杀手啊。。。
原帖由 CC517 於 2008-7-31 01:37 PM 發表

恭喜你, 你中獎了.375700

獎金張由亞婆送出, 特別獎是.375701

亞婆免費為你打掃一天, 請笑納.
哈。。哈。。咁有着数架。。咁我都要多D来了。。
原帖由 cck_my 於 2008-7-31 01:40 PM 發表
层楼边个开就关边个事!
哈。。哈。cck兄摆明是玩野喎。。。
原帖由 CC517 於 2008-7-31 01:50 PM 發表
又是有錢人中獎呀.

wk hoo大佬, 比D donation哩.
哈。。哈。。我中的奖金就加去下一次的奖金啦。。唔使给我啦。。就拿去加奖金啦。。