返回列表 回復 發帖
原帖由 mickeybblim 於 2008-10-7 03:10 PM 發表

热死人架..出去一下就"变黑面神"架啦
你几时搬左去g哥哥隔壁离架??
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 mickeybblim 於 2008-10-7 03:16 PM 發表

刚刚咯...
是啊。。你开心就可以了。。
原帖由 mickeybblim 於 2008-10-7 06:32 PM 發表

今晚我夜D上
哦。。几夜啊??唔使睡咩??
原帖由 mickeybblim 於 2008-10-7 06:38 PM 發表

要架...今晚见啦 去吃饭先
哦。。我一来你就闪。。
你。你有在吗??有边个可以同我讲。。她在边啊??
原帖由 CC517 於 2008-10-12 10:12 PM 發表

找婆婆, 還沒回來啊, 請等一下下啊.
哦。。算了。。没相干了。。
唉。等了又等。。等了成晚。。你去左边啊。。。
唉。。原来。。我只是透明人。。。
原帖由 mickeybblim 於 2008-10-13 11:53 AM 發表

睇到啦...
唉。。现在才看到。。。有心。。有意。。定是。。
原帖由 CC517 於 2008-10-13 12:05 PM 發表

玩下你啫.
唉...玩...天空为何那么暗..
原帖由 chfong2 於 2008-10-13 01:34 PM 發表
昨晚都见不到你。一阵给你
是咯..昨晚..没见过她啊..
原帖由 mickeybblim 於 2008-10-13 01:35 PM 發表

做咩E个时间你会出现架... 挂住我啊
哦..原来有咁多人挂住你架...
原帖由 chfong2 於 2008-10-13 01:44 PM 發表
TVB最受欢迎吹水王后:Mickey Lim
哦..姓乜都知道喎..
原帖由 mickeybblim 於 2008-10-13 01:59 PM 發表

挂住我D$$$$$
哦..我唔知咯..
原帖由 mickeybblim 於 2008-10-13 02:01 PM 發表

mickey bb lim
哦..是啊..我现在才知道..